Yorumları: 337
Konuları: 14
maşşallah abim hedef olmasada karavana da değil. ama bu sene gerçekten bi istavrit bolluğu olduğu kesin. pek boş dönen görmüyorum...afiyet bal şeker ilaç olsun....
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
Yorumları: 519
Konuları: 15
bu balık kıtlığında çok güzel bir av olmuş afiyet olsun bayramdan sonra bende başliyacam ya sabır
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:ramazanda pek balığa çıkmıyorum malum havalar sıcak ama dayanamadım ctesi sabahı erkenden açıldım,önce istavrit tutup yemi garantiye alayım dedim ki istavrit çok boldu,sonrasında izmarit aradım 2 tane tutabildim ve av yerime gidene kadar zarganalarıda toplayıp direk oradaki komşulardan bilgi almak için yanaştım.
geçen hafta pazar günü tekneler 4 er 5 er tane sarıkanat almış başkada hiçbirşey olmamış,ya kısmet dedim ilk önce zarganayı saldım suya.. mera yine dalgıç doluydu,dolaş dolaş tık yok tek anca izmaritdede vuruş olmayınca toplamda 4 saat süren avımı sonlandırıp istavrite geçtim.
istavrit çok bol kancalar dolu dolu geliyor derken 3 kg kadar istavrit tutup kenara geldim.
pazar günü sabah erkenden tekrar aynı şeyleri yaşayınca balığın daha girmediğini anlamış olarak çocukları alıp istavrit zevki yaşayalım dedik ve bol bol istavrit tutup komşularımıza arkadaşlarımıza getirdik.
sanıyorum sular soğumadan bu balık giremeyecek.bayramda bakacağız artık.
sonuçta hedef balık olmasada karnımızı doyuracak balığımızı bulabildik şükür..
Balıklar şişte şahane duruyor adaş. Fena canım çekti doğrusu. Pazar günü bende denedim lüfere ama kaşıkla. 3-5 vuruş aldım ama malesef balığı alamadım. zaten kaşıkla hiç tutamadım daha

Bayramda uzun olta yapacam bol bol. Lüfer olmazsa belki levrek atlar canlı zarganaya
Ama pazar günü istavrit ve mezgit şahane idi. Özellikle bir ara mezgitler baya bir kocaman kocamandı. Ah birde temizlemesi olmasa
Bereketi bol avlar olsun.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
cilingoz yazdı:bereketli balık almışsın nihatcım afiyet olsun büyükleri daha sonra rast gelsin kardeşim.
teşekkürler selim abi..
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, bereketli olmuş 
yeni sahten çok cazibeli duruyor iş yapacaktır.
Bu arada siteye kattığın yeni tarif
istavrit şişlerde muhteşem görünüyor, afiyet olsun.
şiş istavrit gerçekten güzel olur serkan balıklar yapışmaz görüntüsü güzeldir
rusan yazdı:Levrek olmasa da bol bol istavrit almışsın Nihat abi afiyet olsun
eyvallah kardeşim saolasın.
aahmet yazdı:nihatım balık yoklugunda istavrite yeter.eglencelik ve tavalık balıgını almışın bereketli ve afiyet olsun.
teşekkürler ahmet abi.
Zıpkıncı yazdı:Bereketli olsun Nihat abi istavritler şişte güzel gözüküyorlar...Afiyet olsun...
lüfer tercihimdir ama ne yaplım yok işte

teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 593
Konuları: 19
Kardeşim yine döktürmüşsün beeeeeeeee
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Maşallah Nihat istavritler çok güzel.Mangala da çok yakışmışlar

Afiyet olsun.
Levrek ve lüfere daha var galiba.Vakti gelince onlar seni bulur eminim.Bu arada yeni rapalan eklemli olanlardan.Yüzüşü çok güzeldir onun.Rastgele

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Oh maşallah istavritler lokum gibi.. tebrikler abi..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!