Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21/08/2011-istavrit
maşşallah abim hedef olmasada karavana da değil. ama bu sene gerçekten bi istavrit bolluğu olduğu kesin. pek boş dönen görmüyorum...afiyet bal şeker ilaç olsun....Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
bu balık kıtlığında çok güzel bir av olmuş afiyet olsun bayramdan sonra bende başliyacam ya sabır
Bul
LeVrEkCi yazdı:arapım gönder de hemde temizlenmiş göndereyim sen yol göster yeterki Gulumseistanbuldan direk oraya gelen olsa şoklayıp göndereyimde kargoda riske girer.ama inan tutması çok zevkli 10 ar 10 ar geliyorlar ve sürekli kesilmeden geliyor o kadar bol maşallah.Gulumse

ara cidden uzak yakın olsak ben gelir alırdım.. av yasağı kalksada istavrit yesekBobodüşünmen yeter teşekkür ederim Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
afiyet olsun nihat balık olsunda istavrit olsun nede güzel görünüyorlar iştah açıcı bereketiyle kısmetiyle güzel avlara rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
LeVrEkCi yazdı:ramazanda pek balığa çıkmıyorum malum havalar sıcak ama dayanamadım ctesi sabahı erkenden açıldım,önce istavrit tutup yemi garantiye alayım dedim ki istavrit çok boldu,sonrasında izmarit aradım 2 tane tutabildim ve av yerime gidene kadar zarganalarıda toplayıp direk oradaki komşulardan bilgi almak için yanaştım.
geçen hafta pazar günü tekneler 4 er 5 er tane sarıkanat almış başkada hiçbirşey olmamış,ya kısmet dedim ilk önce zarganayı saldım suya.. mera yine dalgıç doluydu,dolaş dolaş tık yok tek anca izmaritdede vuruş olmayınca toplamda 4 saat süren avımı sonlandırıp istavrite geçtim.
istavrit çok bol kancalar dolu dolu geliyor derken 3 kg kadar istavrit tutup kenara geldim.
pazar günü sabah erkenden tekrar aynı şeyleri yaşayınca balığın daha girmediğini anlamış olarak çocukları alıp istavrit zevki yaşayalım dedik ve bol bol istavrit tutup komşularımıza arkadaşlarımıza getirdik.
sanıyorum sular soğumadan bu balık giremeyecek.bayramda bakacağız artık.
sonuçta hedef balık olmasada karnımızı doyuracak balığımızı bulabildik şükür..

Balıklar şişte şahane duruyor adaş. Fena canım çekti doğrusu. Pazar günü bende denedim lüfere ama kaşıkla. 3-5 vuruş aldım ama malesef balığı alamadım. zaten kaşıkla hiç tutamadım daha Smile Bayramda uzun olta yapacam bol bol. Lüfer olmazsa belki levrek atlar canlı zarganaya Smile

Ama pazar günü istavrit ve mezgit şahane idi. Özellikle bir ara mezgitler baya bir kocaman kocamandı. Ah birde temizlemesi olmasa Smile

Bereketi bol avlar olsun.
Bul
cilingoz yazdı:bereketli balık almışsın nihatcım afiyet olsun büyükleri daha sonra rast gelsin kardeşim.
teşekkürler selim abi..
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, bereketli olmuş AlkisSeerf yeni sahten çok cazibeli duruyor iş yapacaktır.
Bu arada siteye kattığın yeni tarif Smile istavrit şişlerde muhteşem görünüyor, afiyet olsun.
şiş istavrit gerçekten güzel olur serkan balıklar yapışmaz görüntüsü güzeldir Gulumse

rusan yazdı:Levrek olmasa da bol bol istavrit almışsın Nihat abi afiyet olsun
eyvallah kardeşim saolasın.
aahmet yazdı:nihatım balık yoklugunda istavrite yeter.eglencelik ve tavalık balıgını almışın bereketli ve afiyet olsun.
teşekkürler ahmet abi.
Zıpkıncı yazdı:Bereketli olsun Nihat abi istavritler şişte güzel gözüküyorlar...Afiyet olsun...
lüfer tercihimdir ama ne yaplım yok işte Gulumseteşekkürler.
Bul
ALTAYLI yazdı:Nihat ben sana ne desem be abicim. Aslına bakarsan bu bile iyi. Ben onları bile göremedim. Ancak kısa süre sonra bende yapıştırıcam diyorum. Bereketli olmuş mangal da tava da ısınmış. Daha keyifliler olucak elbet.76Bu arada arkadaşın tekne ile ilgili neler düşünüyor.76
senden bi patlama bekliyorum ercan abi,tekneden sayende vazgeçtik başka tekneler bakıyoruz ilgine çok teşekkürler abi saolasın.Gulumse

BALIK and OZAN yazdı:abi bu lüferler ordan geldi geçti herhalde..uzun olta da lüferi yakalamak ne zevkli birşey..bir an önce başlasada kaçsak..istavritinde kökünü kurutmuşsunuz..ne zamandır yemedim valla taddını unutucam..dün akşam bende suadiyede daldım bir sürü eşkina gördüm ama baya aşağıda kurşunum olmadığı için inemedim..saygılar abicim..rastgele..
ozan heryerde eşkina var benim kuzenler bol bol vuruyor hemde kg üstü eşkinalar.eylül ekim yapalım bişeyler.
Lakerda yazdı:Oh maşallah,bereketli olsun.İstavrit şiş görüntülerine bayıldım.Sen malum kolesterol sorunun nedeniyle tercih ediyorsun ama istavrite en yakışanı tava..
Bu sene istavrit bolluğu var.Senin o fotodaki iri istavrite biz burada 60-70 kulaçlarda (dipte) rastlıyoruz.Çapariye 3-4 tane takılması bile büyük zevk veriyor; sanki iri bir dişli avlanmış gibi mücadele veriyorlar.Tabi ki o derinlikten olta yüklü iken makarayı sarmak ta ayrı bir efor istiyor.
tava gerçekten güzelde bana yaramıyor mehmet abi,bizim orada yemli iri istavrit tutulan yerler var aslındada vakit yokki uğraşayım.

tedirgin SaZaN yazdı:ortak eline sağlık,şişleri de süper dizmişsinAlkis, şu bizim boğazda levrek işini ereğlide tekneyle lüfer ve zargana olarak değiştirebilirmiyiz, geçen eylül den içimde uhde kalmıştı da SmileSiyirdim
ortak olsunda ikiside sözüm olsun zamanı gelince konuşalım planlanalım inşallah.

fish or die yazdı:nihat abi bereketli olsun taze istavritler çıkmış , şişte muhtemelen ızgara olmuştur onlar fena canım çekti şimdi Gulumse
ooo muratım nerelerdesin yaww arada girde özletme kendini Gulumse

yalova tatar yazdı:7 tane şiş ha güzel olmuş nihat bereketli olsun Alkis
eyvallah erden abi teşekkürler.
Bul
Kardeşim yine döktürmüşsün beeeeeeeee Alkis Siyirdim
Bul
Maşallah Nihat istavritler çok güzel.Mangala da çok yakışmışlar AlkisGulumse Afiyet olsun.
Levrek ve lüfere daha var galiba.Vakti gelince onlar seni bulur eminim.Bu arada yeni rapalan eklemli olanlardan.Yüzüşü çok güzeldir onun.Rastgele AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Oh maşallah istavritler lokum gibi.. tebrikler abi..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrekçi eşkina ve istavrit raporu LeVrEkCi 22 4,123 07-06-2013, 14:19
Son Yorum: Salih Reis
  levrekci sinarit,kırlangıç avı..25-06-2011 LeVrEkCi 93 11,812 17-05-2012, 21:55
Son Yorum: BALIK and OZAN
  2/10/2011 levrekci levrek avı video LeVrEkCi 42 7,607 05-01-2012, 04:59
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  20-11-2011 tarabya raporu LeVrEkCi 61 8,979 22-11-2011, 23:28
Son Yorum: efese
  mavruşgil-levrekçi boğazda istavrit avı LeVrEkCi 36 7,003 05-06-2011, 16:36
Son Yorum: ANTALYALI07
  en tatlı istavrit ve kuzenimin vurduğu sinarit LeVrEkCi 31 5,939 31-05-2011, 01:25
Son Yorum: brösi
  15-5-2011 levrekci LeVrEkCi 48 6,770 22-05-2011, 22:54
Son Yorum: LeVrEkCi
  15ekim08 istavrit için 230km :)) LeVrEkCi 50 8,655 23-04-2011, 07:13
Son Yorum: yycolak
  21-08-08 levrekci eşkina,karagöz,ispari,izmarit,istavrit LeVrEkCi 56 11,091 05-12-2010, 14:09
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi