Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık..
ne yazık zıpkıncılar için en kolay olan eşkina ciddi tükenmeye başladı,oltacının zor buldugu balığı zıpkıncı elinle koymuş gib vurabiliyor.
artık radarlar sayesinde ufacık botlarda bile zemini görüp kıyıdan 200 metre açıktaki kayalığı görüp 10-12 metreye inip huzur içinde koskoca olmuş 3-5 kiloluk eşkinaları yok edebiliyorlar.
her zaman diyorum bu balık bulucular sayesinde dip yapısını gören jig ciler ve zıpkıncılar yüzünden anaç balıklar yok oldukça balık dahada azalacak.
kefalde eşkinada iyiymiş berkan bereketli olsun.Alkis
Bul
maşallah kefaller şahane,eşkina nın azalması gerçekten üzücü,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne yazık zıpkıncılar için en kolay olan eşkina ciddi tükenmeye başladı,oltacının zor buldugu balığı zıpkıncı elinle koymuş gib vurabiliyor.
artık radarlar sayesinde ufacık botlarda bile zemini görüp kıyıdan 200 metre açıktaki kayalığı görüp 10-12 metreye inip huzur içinde koskoca olmuş 3-5 kiloluk eşkinaları yok edebiliyorlar.
her zaman diyorum bu balık bulucular sayesinde dip yapısını gören jig ciler ve zıpkıncılar yüzünden anaç balıklar yok oldukça balık dahada azalacak.

çok kara fakat doğru bir tablo olmuş nihatcım.para için dalan tüplü gece dalgıçlarını atlamışsın ama.Snifsinfasıl onlar verdiler zararı.ne sarozda nede gökçe ve bozcaadada balık kaldı.adamlar otobüs kaldırıyorlardı ne yazıkki.
Bul
berkan o büyüklükteki kefallerden çok güzel ızgara oluyor.üstüne birkaç çentik at,zeytinyağında gezdir,bol tuz at.at ızgaraya bak gör nasıl bir lezzet çıkıyor ortaya.sayende ben de keyiflendim burada..
Bul
tahsinmersin yazdı:Berkan anlaşılan tatilin güzel geçiyor.ne güzel rapor çıkarmışsın.
kefallerinde maşallahı var.tutması çok zevklidir.
hedef balığın bir tanede olsa mühim olan tutmak,boş gelmemekti bunuda başarmışsın.
tebrikler.AlkisAlkis
ellerine sağlık.daha iyi avların olsun.
Tahsin abi sağol, tatil iyi geçiyor, maşallah diyelim Smile hedef eşkina da olsa kefalleri görünce dayanamadım..Smile
YaKaMoZ yazdı:Tatilinde gelen baliklarla birlikte dahada guzel gectigi yuzunden okunuyor tebrikler BERKAN abi rastgele...
Murat teşekürler, sana da rastgelsin Gulumse
eşref sürek yazdı:Berkan tebrikler
kısmet olursa pazartesi çınarlıdayım
bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele

Eşref abi sağolasın, gel abi adada havalar gayet güzel bu aralar Gulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
LeVrEkCi yazdı:ne yazık zıpkıncılar için en kolay olan eşkina ciddi tükenmeye başladı,oltacının zor buldugu balığı zıpkıncı elinle koymuş gib vurabiliyor.
Yazdıklarına aynen katılıyorum Nihat, malesef çok haklısın, keşke böyle olmasaydı.. balık bulucu hiç kullanmadım, balığı kendim aramayı tercih ediyorum, böylesi daha zevkli ve heyecanlı.. çok teşekkürler bu arada..Smile
ANTALYALI07 yazdı:maşallah kefaller şahane,eşkina nın azalması gerçekten üzücü,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
Aytekin sağol, kefaller gerçekten iyi.. dahası sana rastgelsin.. Smile
maceratorr yazdı:berkan o büyüklükteki kefallerden çok güzel ızgara oluyor.üstüne birkaç çentik at,zeytinyağında gezdir,bol tuz at.at ızgaraya bak gör nasıl bir lezzet çıkıyor ortaya.sayende ben de keyiflendim burada..

Rıfat teşekkür ederim, ben de benzer şekilde pişiriyorum.. istanbuldan çıkan kefali yemem ama burası tertemiz Smile
Bul
daha iyileri Olur İNŞallah RasGeLe abimSeerf
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
Sağol Muhammet kardeşim teşekkür ederim Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina avı ..20.09.2016 kengin 28 1,902 26-09-2016, 20:10
Son Yorum: expert0540
  1 Buçuk saatlik kefal avı maceram SpinAvcısı 27 4,428 25-08-2013, 20:12
Son Yorum: Cahit Acun
  Marmara Adası Akşam Suyu 2 - Ortaya Karışık xfisher 18 2,879 14-06-2013, 22:24
Son Yorum: xfisher
  Kandilli de MuhteşeM Kefal Avı yeniolta 36 4,878 03-08-2012, 19:26
Son Yorum: yeniolta
  Finike'de Kefal Avı ufuktan26 33 6,303 17-07-2012, 20:42
Son Yorum: Avramit
  15/06/2012 eşkina avı BALIK and OZAN 31 4,518 20-06-2012, 11:24
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Mırmır karışık ufuktan26 24 3,913 21-07-2011, 01:20
Son Yorum: ufuktan26
  10-11.05.2011 mersin tömük kefal avı kurusogan 24 7,295 17-05-2011, 21:04
Son Yorum: orhanekmekci
  Eşkina & İskorpit avı doktor 14 3,843 09-11-2010, 01:07