Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ne yazık zıpkıncılar için en kolay olan eşkina ciddi tükenmeye başladı,oltacının zor buldugu balığı zıpkıncı elinle koymuş gib vurabiliyor.
artık radarlar sayesinde ufacık botlarda bile zemini görüp kıyıdan 200 metre açıktaki kayalığı görüp 10-12 metreye inip huzur içinde koskoca olmuş 3-5 kiloluk eşkinaları yok edebiliyorlar.
her zaman diyorum bu balık bulucular sayesinde dip yapısını gören jig ciler ve zıpkıncılar yüzünden anaç balıklar yok oldukça balık dahada azalacak.
kefalde eşkinada iyiymiş berkan bereketli olsun.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
maşallah kefaller şahane,eşkina nın azalması gerçekten üzücü,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:ne yazık zıpkıncılar için en kolay olan eşkina ciddi tükenmeye başladı,oltacının zor buldugu balığı zıpkıncı elinle koymuş gib vurabiliyor.
artık radarlar sayesinde ufacık botlarda bile zemini görüp kıyıdan 200 metre açıktaki kayalığı görüp 10-12 metreye inip huzur içinde koskoca olmuş 3-5 kiloluk eşkinaları yok edebiliyorlar.
her zaman diyorum bu balık bulucular sayesinde dip yapısını gören jig ciler ve zıpkıncılar yüzünden anaç balıklar yok oldukça balık dahada azalacak.
çok kara fakat doğru bir tablo olmuş nihatcım.para için dalan tüplü gece dalgıçlarını atlamışsın ama.

asıl onlar verdiler zararı.ne sarozda nede gökçe ve bozcaadada balık kaldı.adamlar otobüs kaldırıyorlardı ne yazıkki.
Yorumları: 675
Konuları: 91
berkan o büyüklükteki kefallerden çok güzel ızgara oluyor.üstüne birkaç çentik at,zeytinyağında gezdir,bol tuz at.at ızgaraya bak gör nasıl bir lezzet çıkıyor ortaya.sayende ben de keyiflendim burada..
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
tahsinmersin yazdı:Berkan anlaşılan tatilin güzel geçiyor.ne güzel rapor çıkarmışsın.
kefallerinde maşallahı var.tutması çok zevklidir.
hedef balığın bir tanede olsa mühim olan tutmak,boş gelmemekti bunuda başarmışsın.
tebrikler.

ellerine sağlık.daha iyi avların olsun.
Tahsin abi sağol, tatil iyi geçiyor, maşallah diyelim

hedef eşkina da olsa kefalleri görünce dayanamadım..
YaKaMoZ yazdı:Tatilinde gelen baliklarla birlikte dahada guzel gectigi yuzunden okunuyor tebrikler BERKAN abi rastgele...
Murat teşekürler, sana da rastgelsin
eşref sürek yazdı:Berkan tebrikler
kısmet olursa pazartesi çınarlıdayım
bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele
Eşref abi sağolasın, gel abi adada havalar gayet güzel bu aralar
bir tutkudur balık tutmak..
LeVrEkCi yazdı:ne yazık zıpkıncılar için en kolay olan eşkina ciddi tükenmeye başladı,oltacının zor buldugu balığı zıpkıncı elinle koymuş gib vurabiliyor.
Yazdıklarına aynen katılıyorum Nihat, malesef çok haklısın, keşke böyle olmasaydı.. balık bulucu hiç kullanmadım, balığı kendim aramayı tercih ediyorum, böylesi daha zevkli ve heyecanlı.. çok teşekkürler bu arada..
ANTALYALI07 yazdı:maşallah kefaller şahane,eşkina nın azalması gerçekten üzücü,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
Aytekin sağol, kefaller gerçekten iyi.. dahası sana rastgelsin..
maceratorr yazdı:berkan o büyüklükteki kefallerden çok güzel ızgara oluyor.üstüne birkaç çentik at,zeytinyağında gezdir,bol tuz at.at ızgaraya bak gör nasıl bir lezzet çıkıyor ortaya.sayende ben de keyiflendim burada..
Rıfat teşekkür ederim, ben de benzer şekilde pişiriyorum.. istanbuldan çıkan kefali yemem ama burası tertemiz
Yorumları: 247
Konuları: 14
daha iyileri Olur İNŞallah RasGeLe abim
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Sağol Muhammet kardeşim teşekkür ederim