Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezon açılışını bende yaptım :)
maşallah pişmemiş hallerini görseydik yaSiyirdimpalamutların denk gelmesi dileklerimle Rosepalamut çaparisinin bir tek iğnesinin yakın çekim fotosunu rica etsem kardeşimMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
serkan ve nihat abinin olta attığı mekan çok güzel ben bebekten ileri hiç gitmemiştim.Serkanın sayesinde oralarıda gördük bundan sonra boğazdayız dediklerinde sabah iş çıkışı damlarım yanlarına.Serkanın sayesinde çay ve boğaz havası iyi geldi hem tanışmış olduk inşallah arkası gelecektir fotolarıda koyarız.Serkanın sayesinde güzel bir şey daha öğrendim inşallah yakında benimde başıma gelecek serkanında yardımı sayesinde, olunca onuda ayrıca paylaşıcam şimdilik söylemiyeyim.Smile
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Afiyet olsun Serkan SeerfManzara süperSeerfSeerf
ooohhhh afiyetler olsun serkan sen bunu hep yapıyosun vede iyi yapıyosunSiyirdim ellerine sağlık.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Valla Serkancım , ne desemki , kem....küm... tamam anlaştık , istanbula olası yolum düşerse haberleşiriz.. zaten oraya gelsem , akrabaları görecek zamanım olmayacak her halükarda. ,,, oltacıları görmekten Big Grin HappyHappy
Bul
darısı başımıza heyecanla bekliyorum lüfer ve palamut çekmeyi ama denemedim hiç daha erken olduğu için şansımı zorlasammı acaba Verruckt
Bul
off kardeşim bana da yaparmısın bundan bir tepsi..beyaz su benden.süpersin kardeşim..Seerf
Seerf
Bul
serkan afiyet şeker olsun o kareler harika valla.
Bul
ben bu acilisin kacirmissim..ozur Serkan...Affet
fotolari harikaAlkis..lezzete kesin oyledir..Seerf

cep oltasina gelince..yalniz degilsin..baska baskalari da var cep oltacilari merak etmeSiyirdimBobohemde paragat toplayipta,cep`e saldiranlar...anlayan anladi onuSiyirdim(ne tas attim ama-yonetim de simdi bu cevabi silerHadiordan..kime laf atiyon diye)

boyle guzel acilislarin devamini dilerim...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Afiyet olsun görüntüler gerçekten güzel... bende boğazdan palamut tutmayı çok istiyorum inşallah 15-20 gün sonra palamut bollaşır boğazda...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sıra bende LeVrEkCi 27 3,897 03-08-2009, 18:06
Son Yorum: fish or die
  Bu sezon AFALA 33 5,174 11-09-2007, 14:40
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi