22-10-2012, 16:47
murki yazdı:Hakikatten balık dağılmış ama, görüntüsüde beni dağıttı. ızgaranın üstünü çok az yağlasaydın dağılmayabilirdi gibi geliyor bana, sen yinede öğrenince bizleride bilgilendirki bizlerde balığı dağıtmadan gideceği yere uğurlayalım. Afiyetler olsun.yağ sürdüm hatta dün akşam amcaoğlu,ızgarayı soğanla iyice temizliyorum sonra yağ sürüyorum genede yapışıyor,dün akşam limonlu yağ denedim yine yapıştı sanırım birz acele ediyorum biraz daha az ateşte beklesem tam piştimi yapışmayabilir ama genede ustasından bi öğrenecem ince noktalarını.

maxtar yazdı:Off diyim of balıklar çok güzel üstat. Avda tam ustalık kokuyor. Tebrikler.metin oda olabilir ıslak mendillerde olur,el oltası kullandıgım için ve gün boyu zarganaydı lüferdi haşır neşir olunca birsüre sonra el kaymaya başlıyor ve lüferde misinayı elinden kaydırdığın anda balık gidebiliyor ki ogün öyle oldu.birdahakinde dediğinide yapacağım teşekkürler.
El kokusu, temizliği için her eczanede bulunan el dezenfektanlarından tavsiye ederim. Ben saloon marka kullanıyorum. Bütün gece yemlide istavrit ile uğraşan ellerim bir damla bu temizliyeciden sonra pırıl pırıl oluyor bilginize...