Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kamil ILIPINAR yazdı:vah zavallım hamsiye kadar düştün ha şimdi üzüldüm bak
kamil abi lüferi özledim hamsi yemekten sen ne diyorsun hamsiye hakaret etme bak gecen hafta 4 gece hamsi yedim cumartesi öglen akşam pazar öglen hamsi yedim bu arada palamutları götürdüm bu akşam hamsi alsammı diye düşünüyorum bu arada tekirde süper bu ara 5ytl ye kadar inni hemde iyi boyları tavsiye ederim her zaman bu fiyat olmaz tekir genelde 15 ytlden aşagı pek inmez cengiz kaptan tekir neden ucuz yaww çok bolmu nereden geliyo bu tekirler
nihat isteyene lüfer gider. hazır balıklar biliyorsun gel al ne kadar istersen.
Bak hala balık diyorum ya. hem bunalımlarımın deprasyonumun tek sıkıntı kaynağım hemde hala balık olayındayım iyimi.?
hani o deniz hayvanları varya o düşürdü beni bu hallere siz anlarsınız ya......
sevgiler.
Kamil abi o şimdi hamside 2-3 gün sonra onuda arayacak o, oda kalmayacak bu arada beyler yemli güzel istavrit oluyor. lüfer gibi yanında çinekopta geliyormuş yemli... haberler bunlar. size söylüyorum ben yokum. olayda.
saol dostum lüferim var sanırım bi 50-60 tane ama taze hamsi tekir her zaman bulunmaz dedigin gibi 10-5 gün sonra azalır soguklar başlayınca
o zaman adres veririm sana tekneyide alabilirsin gidersin salıpazarına sayaburnunun önüne kafaya 900 gr kurşun sarı rapala bol bol tutarsın sarıkanatları. bende karada seni beklerim. nasıl ama?
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
çatalca 84 yazdı:Bende seni kastedmiştim ali abi.Bak görüyormusun kimini depresyondan kurtarıyo kimini depresyona sokuyo.Bence sen acilen 3-5 kilo hamsi alıp acilen akşamı bekleme şimdi işyerinde yap olmadı akşama evde yap ama mutlaka ye.Yarın sabahta tekneyle balık tutmaya gitmezsen ben bu sitedeki adımı değiştiricem.Hodri meydan.Cengiz kaptan sen ayarlasana abi bize 4-5 kilo hamsi ali abiye yolla.Ali abi ben çok ciddiyim.Abi seni bu sıkıntıdan kurtarmak gerekli hemde hemen.Bunu bu akşam uygulamazsan bana da bundan sonra selam verme.işte o kadar halahala yawwwwwww
okuyorum görüyorum...muratım endişelenme birebir takip ediyorum mesajları.
cevap hakkım daha saklı duruyor atlamadığımı bil....
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Artık geç oldu ama,yarın ilk işim hamsi almak.Amma canım istedi yav,Bi dublede rakı yaparım.zaten çoktandır yapmamıştım...

)
zaten rakısız balık az azaltıyor ibrahim abi depresyona ilaç hamsi yanında rakı

))