27-08-2013, 20:46
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun mehmet abim iyotla birlikte tavalıklarda çıkmış mis gibi taze taze afiyetle.Misafirim gelecek onun kısmetine av bereketli geçti teşekkürler Haşim.
ANTALYALI07 yazdı:mehmet abi hem iyot almış hemde yemeklikleri yakalamışsınız ellerinize sağlık,bol şanslar rastgele.Teşekkürler Aytek..
(Farmville2 nasıl gidiyor

orhanekmekci yazdı:Uzun süredir Yalova team da ses çıkmıyorduEvet kaptan ben adada zevkimi yaptım ama Yalova'da uzun süredir ara verdik,Erol'un bel fıtığı nüksetti son zamanlarda,kızını everdi.Ben adada uzun kaldım falan derken böyle oldu.Ama bir iki avımız oldu yine.Foto çekmediğimden konu açmadım..Teşekkürler selamını ileteceğim..kovanız dolmuş maşalah bereketli afiyet olsun,Erola ve dünürüne selamlar.rasgele.
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler MEHMET abi daha iyi avlarina...Teşekkür ederim Murat..
doktor yazdı:Mehmet abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız elinize sağlık afiyet olsun.Doktor bu aralar hiç görüşemedik,nerelerdesin ?
Salih Reis yazdı:Mehmet abicim tebrikler,Teşekkürler reis sana da rastgele..
çıtır çıtır ne güzel yenir şimdi
daha güzelleri de rasgetel
BALIK and OZAN yazdı:mehmet abi görüntüler çok güzel..harikasınız hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.Selamlarını aynen ileteceğim Ozan teşekkürler.
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi çapariye bu ara kalem zargana denk geliyor hemde istavrit tutar gibi 2şer 3 er geliyor,birde mezgit bulursanız harika lezzetli balık.berektli olsun abi rastgeleDünür hayatında hiç zargana tutmamış,hele ipekle olunca nasıl diye merak etti.İstavritten dönüşte ipek saldık ve ona da bu zevki tattırdık,dediğin gibi zargana henüz kalem,bize de yemlik gerekmediğinden 1 adetten başka avlamadık onu da iade ettik.Ayrıca çapariye 20,25 te mezgit geldi onlar de çeşni oldu.Teşekkürler.
tedirgin SaZaN yazdı:ellerinize sağlık abi,biz kayığın boş boş sallanmasına bile razıyken siz nevaleyi düzmüşsünüz ,bizede sizede daha bollarına rastgele.
mezgit tutmaya bile razıyım bu aralar,banim için en zevksiz avı olan balık olmasına rağmen,durum o kadar vahim yani
İnşallah bir organizasyon patlatırız da hepbirlikte hepimize rastgelir inşallah Ömer.