Yorumları: 1
Konuları: 0
bu cuma gecesi sabahlamak ve palamuta atmak için glata köprüsüne gidicez palamuta ilk atışımız.karaköyde malzeme aldığımız abi palamut çaparisiyle atın dedi bizde 4 takım kaz tüylü ikisi simli ki onu çok tavsiye etti palamut çaparisi aldık.bazı abiler en iyi yöntemin zoka bazıları ise çapari lduğunu söylemiş.çaparinin sadece gün ağırırken işe yaradığını biliorum fakat hala becerebilcezmi bilmiyorum.çapari etkili olurmu.bu dönem palamut tutmaya başladılar azda olsa gördüm.sizde bir yorum yapabilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim.herkese rastgele.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Hoşgeldiniz Emre bey,cuma gecesi için şimdiden sizlere rastgele;av paylaşımınızı bekleriz.Köprüden çaparinin yanında bir de zokalı takım sallandırırsanız daha tedbirli olursunuz umarım..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Hoş geldin emrecim.rast gelsin.başarılar.
Yorumları: 24
Konuları: 3
maceratorr yazdı:kardeş kıyıdan zoka nasıl olcak anlamadım.ben rapalayla avlanıyorum yada palamut çaparisi denersin,canlı gümüş olabilir,suni yem olabilir.esas tema hareket.suda hareket yaratacaksın.duran yeme yada nesneye atlaması çok zor doğası gereği avcı balık.
zokaya yünlü diye tabir edilir eski bir yöntemdir . civa ve cam lile parlatılır atçek olarakda avlanılır
oğuz durmaz 15/02/1975 +rh istanbul
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Hosgeldin EMRE arkadasim iyi paylasimlar...