Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ve, nihayet hasret sona erdi...
güzel av abi bereketli olmuş..bu sene iyi başladı herkes maşallah gerisi gelsin..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
muratayd54 yazdı:Tebrikler, afiyet olsun..Uzm.Dr.luğunuzun tescilli olduğu belli. rastgele

Sevgili Murat akadaşım, ve diğer yorum yazan arkadaşlarım....Güzel yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkürler....Verdiğim emeğin beğenildiği beni gerçekten mutlu etti...Çünkü bu paylaşımı hazırlamak için gerçekten çok emek verdim...

Şöyle ki,

Ben bizler için eş dostun bu tür paylaşımlarını izlemeye bayılıyorum..Çünkü her zaman fırsat bulup da balığa gidemeyen bir kişiyim...Malum eş dostun paylaşımları ile bir nebze dahi olsa Hamlığı atmaya çalışıyoruz...

İşte ben de bu tür paylaşımlar yapmak için bir adet digital fotoğraf makinası aldım...Nikon L2 model....Çekimleri de gayet güzel...Fakat bu tür paylaşım yapmak için sadece bir fotoğraf makinasının satın alınmasının yetmediğini zamanla geç dahi olsa öğrendim..

Nedeni de şu....;

Meğer benim satın aldığım makinada çekilen görüntüler adına ''MOV'' denilen tarzda dosya yapıyormuş..Bu tür formattaki bir videoyu da ne yazik ki, bilgisayarında adına ''quık tıme'' mı ne denilen program yüklü ise seyredebiliyormuş....Durum böyle olunca da, yapılan çalışmayı her bilgisayarın açması ve seyredebilmesi için o görüntülerin ''Convert'' edilmesi gerekiyormuş...Hadi...dedim kendi kendime İshak 40 yaşından sonra işi buldun..

Hani derler ya sora sora Bağdat bulunur misali...Gençler sayesinde onu yapacak bir bilgisayar programı edindim ve bilgisayarıma yükledim...Bu defa da yüklediğim ücretsiz convert programı başladı video üstünde koca yazılar ile 20 saniyede bir reklam yapmaya...Mesela you tube deki ilk acemilik videolarım da aynen dediğim gibi bu tarzda oldu... Hadi araştır araştır bu defa da ''Total video Conventer'' diye bir yazılım buldum ve bir süre onunla videolarımı ''MOV'' tarzından ''AVİ'' tarzına convert/değiştirme yaparak paylaşım hazırladım....Çünkü, av esnasında çekilen kısa kısa görüntüleri birleştirmeye yarayan bilgisayarlarımızda yüklü olan ''Movie Maker'' adlı program sadece ''Avi'' tarzındaki videoları birleştirmeye ve film yapmaya imkan tanıyor....Ve kahretsin benim bayağı bir süre kullandığım bu Total Video convert programının da kullanım süresinin biteceği tutmuş....Videoları convert yaptı yapmasına da ama çekimleri gösterir iken ağır çekimde göstermeye başladı....Üstelik duyulan sesler ile ağzı dudak hareketleri uyum göstermemeye başladı....

Hadi tekrar başladım internette gezinmeye ve bu defa da başka bir proğram buldum ve bu defaki çalışmaları o program sayesinde ''mov'' tarzından ''avi'' ye çevirerek bu çalışmayı hazırladım...Velhasıl arkadaşlarım ''tıklayıp seyretmesi güzel'' ama, emein olun bu tür paylaşımlar bayağı emek verilerek hazırlanıyor...Eh beğenildiğine göre de demek emeklerim boşa gitmemeiş..Kalın sağlıcak ile...Tüm dostlara rastgele...
İshak ustam güzel bir av olmuş bu kadar ayrılıktan sonra değmiş maaşallah video icin zaten her zamanki gibi ikiye bölünmüşsün hem balıkcılık hem kameramanlık tebrik ederim tekrarındada inşallah rast gelir.selamlar.Alkis
Ömrüm bilgisayar başında ful çalışmakla geçiyor, internete girecek (daha doğrusu foruma) fırsat bile az bulabiliyorum. ama bu tür programlardan hiç anlamıyorum. ben bir cep telefonu aldım. 512 MB hafıza kartı var, resim video her şeyi o hallediyor. bir kablo ile bilgisayara yükleyebiliyorum. telefonum bozulursa ne yaparım bilmem. emeğine tekrar teşekkür ediyorum.
Bul
İshak kardeşim bu konuda ustamdır movie maker programından video yapmasını bana öğreten kendi öğrendiği teknikleri bana aktaran ustamdır.benim şanssım elimde SONT cyber-shot 6.0 piksel bir makinem olması direk avi olarak cekiyor problem olmuyor selamlar.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KILIÇ Avım Nihayet oldu ALTAYLI 61 10,909 17-10-2012, 12:12
Son Yorum: tepeli35
  nihayet istediğim turna egenindibi 27 3,389 18-08-2012, 21:22
Son Yorum: egenindibi
  Nihayet sirtide balik basladi yakamoz.gr 70 8,882 19-06-2011, 01:38
Son Yorum: Can ARSLAN
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 6,119 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN
  Nihayet balıktayım orhanekmekci 54 6,693 16-11-2009, 18:46
Son Yorum: naxos 5