Yorumları: 6,533
Konuları: 144
kılçık yazdı:Harun ellerine sağlık. Çıtır çıtır gümüşleri almışsın. Bizim akbalıklara benziyor. Bende barajdan 2-3 tavalık akbalık alıyorum harika meze oluyor valla. Afiyet olsun. Paylaşım için teşekkürler. Rast gele.
Dimi yaa değişiklik iyi geliyor vedat hoca
Vedat bakma bu sene bendede bir ağırlık var bak bu gece eşkinaya bakacaktım teke bakacaktınm rehavet ağır bastı evde kaldım
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
harun güzel gecmiş avınız bereketli olsun paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
H.A.R.U.N yazdı:Dimi yaa değişiklik iyi geliyor vedat hoca
Vedat bakma bu sene bendede bir ağırlık var bak bu gece eşkinaya bakacaktım teke bakacaktınm rehavet ağır bastı evde kaldım
ben eskiden mayıs sonu eylül sonu balık tutardım birincisi bu siteye takıldığım ilk günden beri her ay balık tutma deneme isteğim doğdu 2. si havalar 2 senedir kış yapmadan sıcak geçiyor yoksa neredee aralıkta balık martta balık denemeleri 2 sene önceye kadar hiç denememiştim bile.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Esas sürpriz trofelerde bu erken zamanlarda yapabilir bir avantajı şimdi bizim buralarda daha voliciler başlamadı henüz
Birde bu sene balık kıymetli olacak lezden dolayı şimdi bile balık tezgahlarında istavrit 7 lira cıvarı
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
babam yerleşti meraya bndan sonra daha iyi haberler alabileceğim mesela limanın oradaki iskelede dün sabahtan akşama kadar bi tekne yatmış kalmış babam işim var dedi balığa çıkamamış ama aklı orada biliyorum bugünde hava soğuk artık heran gözü denizde haberler gelir.