Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
31 Mart Kanlıca Raporu
Bu gece yine 2 tane 15li beyaz çapari bağladım. Beden 0.28. Köstekler 0.10. İğne 12no beyaz çapraz . Kurşun 125 gr.

Sabah 8:30 da Kanlıcaya geldim. Yine akıntı vardı ama geçen ki gibi aşırı rüzgar yoktu. Tek tük balık geliyordu. Ama hava ısınmaya başlayınca biraz daha arttı. Balık tam dipte olduğu için dibi bulmak şart ama dipte fazla bekletince de takım takılıp kurtulmayacak şekilde kopabiliyor.

Saat 10:00 a doğru kalabalık başlayınca. Yine askeri düzene geçildi. En sağ taraftaki atıyor. Sonra onun sağına geçen atıyor ve 8-10 kişi bu şekilde yürümeye başlıyorsunuz. Daha sonra ilk atan çekiyor Ve yine en başa geçip kaldığı yerden devam. Bu şekilde her atışta git get 100 metre yol yapıyorsunuz. 50 kere olta attıysam 5 km yol eder. Smile Hem balık hem sabah yürüyüşü oluyor. Hem akıntı hem yürüme insanı yoruyor ama yinede zevkli oluyor.

Yeni gelenler de bu düzene ayak uydurmak zorunda. Bu şekilde aşırı akıntıya rağmen kimsenin oltaları birbirine takılmıyor. Boğazı bilmeyenler için özellikle anlattım.

Toplamda 3 kilo istavrit 10 tanede iri hamsi geldi. Kovanın kotası dolunca balığı bıraktım. Bıraktığımda hala balık vardı.

(((((Aşağıda gönderdiğim fotoğraftaki karabatak. Kamera şakası gibiydi. Orada bekliyor. Adam oltayı atıyor. Kuş bekliyor. Tam kıyıya geldiğinde bir dalış yapıp çapariye saldırıyor. Olta suyun altından doğru gelirken, bir yandan balıkların ağırlığı bir yandanda kuş çekiyor. Adam "kuş yine çekiyor oltayı diyor" ama kuşun ne yaptığını gören yok. Aşağıda işini görüyor tabii.
Çapariyi çekince 2-3 tane köstek yerinde yok. Balıklarla beraber mideyi boyluyor.
Sonra karabatak işini bitirince yine yukarı çıkıp 2. postayı bekliyor.))))) Bobo

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
hey maşallah hüseyin güzel av yapmışın yine epeydir yoktun av peşindemişin demek Bobo su durgun yine balık güzel yapmış.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hüseyin okurken koptum valla askeri düzen bereketli olsun güzel av olmuştebrik ederim şahsen
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
valla askeri düzende balık avı bende yeni duydum ya karabatağa ne demeli ilginç valla kuş oltayı çektirince heyecana bak çok iri yavvvvvvvvv süzgeçi(kepçe) getiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrikler adaşım hehehehRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler Hüseyin afiyet olsun. bende yarın deniyeceğim bakalım. o karabataktan baltalimanındada vardı. milletin balıklarına dalıyor sualtında. artık karabataklarda uyanık oldu. ama iğneleri koparıyorlar bazen. zarar veriyor kendine.
Bul
araphüso26 yazdı:valla askeri düzende balık avı bende yeni duydum ya karabatağa ne demeli ilginç valla kuş oltayı çektirince heyecana bak çok iri yavvvvvvvvv süzgeçi(kepçe) getiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrikler adaşım hehehehRose

Bu boğaz insanlara neler yaptırıyor Smile
Kuşun çektiğini anlıyorlar. Bana rastlamadı Allah'tan.

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
heyyy maşallah ıyı av olmuş yınede evet o askeri düzen cok ıyı sarayburnunda cok yapıyorduk iskele yasak olmadan önce ama ara sıra düzeni bozanlar oluyor bereketli olsun
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
balikoltasi yazdı:Tebrikler Hüseyin afiyet olsun. bende yarın deniyeceğim bakalım. o karabataktan baltalimanındada vardı. milletin balıklarına dalıyor sualtında. artık karabataklarda uyanık oldu. ama iğneleri koparıyorlar bazen. zarar veriyor kendine.

Karabatağın ağzınada batıyordur iğne. Çıkmaz da o.
Kanlıca da olduğuna göre. Karşıda da balık vardır heralde.

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
bereketli olsun görüntüsü bile yetir abi bende bileniyorum Big GrinBig Grin
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
bereketli olsun hüseyin cezbettirici balıklar afyet olsun.
bu arada organizasyonu ayağına getirdik ogün bir sürprizde senden bekliyoruz artık.
rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,923 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,936 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,212 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,251 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,764 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,155 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsinmersin'in17.06.2010 raporu tahsinmersin 24 4,016 28-06-2010, 10:45