Anket Sinek Oltasi için Mezgit takımı göndersek mi ?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Yazık velete gönderelim......
18.75%
3 18.75%
Ne veleti koca sıpa göndermeyelim....
81.25%
13 81.25%
Toplam: 16 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 temmuz ultra av raporu
Selam herkeşe günaydın. dün baliktaydım. yine 9'dan 12'ye kadar yarım kilo balık alabildik. niye ??? bi sorun niye ?? diye... Hem yem yoktu, hemde takım ! Bana bir mezgit takımı yapıpta göndermediniz hiç biriniz, Allah müstehakınızı versin. Herkese 1 tane yollasa yemin ederim bir sürü balık tutarım. Siz yollamayın öyle olsun peki..,, hadi bakalım...

dün değil evvelsi gün tuttuğum 5-6 adet mezgiti evde 20 parçaya ayrıltırıp bi güzel baharatladım, kartala gittiimizde birkaç atış yaptım ve yemlerin paramparça olduunu gördüm, zaten kedi bütün yemleri yemişti, ama ağzı biberden yandıı için taşları yalıyordu hayvan. pıhhıauah.

sonuç olarak yarım kilo mezgit azcık muhabbet işte Smile pazar günü erkenden gidip kovayı doldurucam bakalım. AMA TAKIM YOK ? tamam göndermeyin ben yaparım öyle olsun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
burhan takımı kendin yapma git hazır al hatta git çapari al yemle daha iyi balık tutarsın,yem olarakda tavuktan vazgeç git 100 gram karedes al yada marketten donmuş karades al ufak ufak kes öyle tak çapariye at bekle ufak ufak hareket ettir doldur o yarım kilo balığı 1 seferde tut.
sana takım göndermek en büyük hata olur denizde balık bırakmazsın diye korkuyorum o nedenle göndermiyorum.
nasıl orka yokmuydu orka Gulumse
Bul
yetkililerden bu konunun kapatılmasını talep ediyorum sirkülere ters bir av olmuş haddinden fazla balık avlanmış ve balıklara acı vermek için isot,kekik,ve tuz kullanılmış..Hehebunu şiddetle kınıyorum ve gözlerime ,okuduklarıma inanamıyorum.takım olayı ise daha kötü..kendi emeğin olmayan bir takımla nasıl zevk alarak balık tutarsın sana soruyorum sana verdiğim emekler meğerse boşa gitmiş unutulmuş bir kenara atılmışşçok kırdın beni.sana takım makım yok..iğne bağlamayı öğreneceksin ..sana son şans bunu istiyorsan beni bul..ve sağlam bir tiyo yem olarak bir ithal uskumru al onu evde küçük parçalara ayır avlanacağın kadarını al yanına 20/20mm takım 7 no iğneli takım kullan..Winko zaman kovayı doldurursun..hadi rastgelsin sana..Hadiordan
Seerf
Bul
haklısın ozan hatta kedilere bile acılı tavuk yedirmiş utanmadan Hadiordan
Bul
lütfen Allah rızası için bir banned rica ediyorum.Rolleyes
Seerf
Bul
bide ozan olta yap falan demişsin yaww dün telefonla konuşuyoruz bırak olta yapmayı oltayı açarken 3 kere eline kanca batırdı Siyirdimnasıl olta yapacakkiBaby.
ban edecem hele dur bekliyorum Hehe
Bul
yav arkadaşlar çok fena kalbimi kırdınız. bakın bakın, etrafa saçıldı hep. ozan ben iğneye bağlıyorum, ama, misinayı, bir başka misinaya bağlayamıyorum. yapamıyorum, olmuyoooooooooooooooooooooooooooooooor, kayıyor köstekler. napayım olmuyor. neyse ben bakıcam artık başımın çaresine Smile akşam denerim olmazsa çıkmam napayım Smile
Bul
BALIK and OZAN yazdı:yetkililerden bu konunun kapatılmasını talep ediyorum sirkülere ters bir av olmuş haddinden fazla balık avlanmış ve balıklara acı vermek için isot,kekik,ve tuz kullanılmış..Hehebunu şiddetle kınıyorum ve gözlerime ,okuduklarıma inanamıyorum.takım olayı ise daha kötü..kendi emeğin olmayan bir takımla nasıl zevk alarak balık tutarsın sana soruyorum sana verdiğim emekler meğerse boşa gitmiş unutulmuş bir kenara atılmışşçok kırdın beni.sana takım makım yok..iğne bağlamayı öğreneceksin ..sana son şans bunu istiyorsan beni bul..ve sağlam bir tiyo yem olarak bir ithal uskumru al onu evde küçük parçalara ayır avlanacağın kadarını al yanına 20/20mm takım 7 no iğneli takım kullan..Winko zaman kovayı doldurursun..hadi rastgelsin sana..Hadiordan

ben takım yapamam, misinalar kayıyor, 5 köstekli bi takım yapmıştım en üstteki kösteğe bir istavrit gelmiş bütün köstekler aşağı inmiş hepsi birbirine girmiş. ben yapamıyorum. onu unutun. hazır alırım bende, onlar da hiç iyi değil ama. neyse yapcak bişi yok. bakçam başımın çaresine.
Bul
Burhan naptın sen ya kedileri bile yakmışsın, balıkları nabardın kimbilir..Hehe

Takımını yapamayan balıkçı olmaz bence biraz uğraş..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
SinekOltasi yazdı:ben takım yapamam, misinalar kayıyor, 5 köstekli bi takım yapmıştım en üstteki kösteğe bir istavrit gelmiş bütün köstekler aşağı inmiş hepsi birbirine girmiş. ben yapamıyorum. onu unutun. hazır alırım bende, onlar da hiç iyi değil ama. neyse yapcak bişi yok. bakçam başımın çaresine.
organizasyonlara gelip öğren diye sana telefonda msn de özel mesajlşarda yalvardığım günleri ben unutmadım karrrdeeşşiimmmm gelseydin öğrenseydin köstek nasıl bağlanır diye.ayrıca sitede videolar var ara bul.
sende sanal bir azim görüyorum ama ben bunu zaten hep görüyordum.sonuç hep aynı oldu.ben 40 yaşına gelmeni bekliyorum Siyirdim
hadi hayırlısı en azından yarım kg balık gördümya ölsemde gam yemem artık Hehe
şaka bir yana burhan baya bi azimli gördüm seni bu sefer olacakmı ne dersin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,417 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,884 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,904 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,128 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,162 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,776 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,736 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  İlk Raporum 26 Temmuz 2011 OZGUR__C 41 5,749 08-08-2011, 17:23