Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
makina bakımı
Benim shimano da çinekop avında kaçkere tamamen dalganın altında kalmasına rağmen o rulman paslanmamıştı. A-RB rulmanlar gerçekten iyi bu konuda.
Bul
balikoltasi yazdı:Benim shimano da çinekop avında kaçkere tamamen dalganın altında kalmasına rağmen o rulman paslanmamıştı. A-RB rulmanlar gerçekten iyi bu konuda.

o tartışılamaz abi zaten en büyük özellikleri rulman korumalarını çok iyi yapıyor shimano..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
bilgiler için teşekkürler bende makinamı yaz bakımına sokup kaldırayım bari artık bidaha eylüle kullanırım sanıyorum gerçi 15 günde bir gideceğim düşünülürse yine kamış kullanırım bogazda.
harunla üsküdara gittigimizde surf kafa makina ve 420 kamışa takıldım yaz sonu bişeyler yapacam inşallah.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bilgiler için teşekkürler bende makinamı yaz bakımına sokup kaldırayım bari artık bidaha eylüle kullanırım sanıyorum gerçi 15 günde bir gideceğim düşünülürse yine kamış kullanırım bogazda.
harunla üsküdara gittigimizde surf kafa makina ve 420 kamışa takıldım yaz sonu bişeyler yapacam inşallah.
Surf makina önemli Nihat. 2 tane kafası olacak ayrıca. birine ileri atış için istavrite 0.25 misina sarıcan (son 5 metreye 0.40), diğerine yemli çinekop için ince bir örgü. süper olur. geçen gün sürmelide gördüm Ryobi Proskyer diye bir surf makine. fiyatı uygun ve orta kalitede güzel bir makineye benziyordu.3 tanede metal kafası vardı.
Bul
balikoltasi yazdı:Surf makina önemli Nihat. 2 tane kafası olacak ayrıca. birine ileri atış için istavrite 0.25 misina sarıcan (son 5 metreye 0.40), diğerine yemli çinekop için ince bir örgü. süper olur.
0.25 son 5 metre şoklamayı harun gösterdi çok akıllıca bişey ama onun için biraz daha pişmem lazım.makine hemde iyi bir makine ve kamış alacağım alacağım zaman zaten tavsiyelerinizi alacam burada konu açıp teşekkürler.
Bul
balikoltasi yazdı:Surf makina önemli Nihat. 2 tane kafası olacak ayrıca. birine ileri atış için istavrite 0.25 misina sarıcan (son 5 metreye 0.40), diğerine yemli çinekop için ince bir örgü. süper olur. geçen gün sürmelide gördüm Ryobi Proskyer diye bir surf makine. fiyatı uygun ve orta kalitede güzel bir makineye benziyordu.3 tanede metal kafası vardı.

abi bu proskyeri çok tartıştık yabancı bi sitede çok faiş bir fiyata satışa koymuştu sürmelidekinin ise 140 lira civarı fiyatı olmalı fiyat farkından dolayı kafaları karıştırmıştı..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tomy77 yazdı:abi bu proskyeri çok tartıştık yabancı bi sitede çok faiş bir fiyata satışa koymuştu sürmelidekinin ise 140 lira civarı fiyatı olmalı fiyat farkından dolayı kafaları karıştırmıştı..
Sürmeli 160 ytl dedi. makineyi inceledim. geri dönüş engelleyen rulmanı yok. ayrıca misinanın geçtiği kılavuz alüminyum rengi. kaplaması yok. çevirirkende biraz titreşim yapıyor.ama 3 metal kafa ve düşük devirli olması güzel. kafalar tam surf tip.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu Makina İçin Tavsiye Avcı Altan 6 2,920 15-04-2015, 19:17
Son Yorum: LeVrEkCi
  MAKİNA BAKIMI güray 19 9,518 22-06-2010, 15:54
Son Yorum: murockt
  yeni makina aldım LeVrEkCi 45 12,942 01-03-2009, 20:35
Son Yorum: alperburdur
  güzel makina... ceyhan balık 16 7,008 10-08-2007, 21:47
Son Yorum: tomy77

Hızlı Menü: