Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
white gull 17 yazdı:erol abi harunla ali 2 günlük bir org. daha yapabilirler her an. benden söylemesiGulumseGulumsehazırlanmaya başlayınGulumse
Yok Filiz hocam 2 gün kesmiyor birdaha gelirsek bir ramazan geçiririz artık Siyirdim
Seneye 2 otobüs 3 kamyonet(biri su deposu diğeri erzak deposu diğeride malzemeleri taşımaya) 1 de sağlık için ambulans la geleceğiz
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Yok Filiz hocam 2 gün kesmiyor birdaha gelirsek bir ramazan geçiririz artık Siyirdim
Seneye 2 otobüs 3 kamyonet(biri su deposu diğeri erzak deposu diğeride malzemeleri taşımaya) 1 de sağlık için ambulans la geleceğiz
Ramazanda da balık başlar artık yavaş yavaş bekleriz tabi.Motorcu gruptan mı örnek aldın he heGulumse
Bul
Çanakkalede neler olmuş neler Alkisçok güzel bir birliktelik tebrikler.Alkis
Bul
bana gelen mesajlar telefonlar ve görüştügümüz arkadaşların ortak düşüncesini belirtmek istiyorum seneye kesinlikle haziran ayı içinde saroz organizasyonu yapıyoruz hiç gelmesse 30 kişi direk sayabilirim.
hatta ve hatta bana kalsa bu seneki erdek organizasyonunu bile oraya alalım derim ama nasıl olur kimlere uyar kimlere uymaz orasını tartışalım.
eğer herkese uyabilirse erdek organizasyonunda adı listede olanlara ulaşabilirsek sarozda yapalım.
tabiiki en başta yücelle bu konuyu konuşmamız lazım erdek için planları yapan o sonuçta.
ve sonrasındada ali abi ve ailesi olur derse saroz herşey için müsait. hava kötü bile olsa iskeleden neler tutulabileceği bariz belli.
Bul
white gull 17 yazdı:Ramazanda da balık başlar artık yavaş yavaş bekleriz tabi.Motorcu gruptan mı örnek aldın he heGulumse
Tabii sağdan soldan birşeyler kapıyoruz haa belgeselimizi çekecek film ekibini unuttum Smile
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Tabii sağdan soldan birşeyler kapıyoruz haa belgeselimizi çekecek film ekibini unuttum Smile
Harun birdaha ki sefere tam teşekküllü gelirsin.Yada bize yazarsın bizde elimizden gelen hazırlığı yaparızGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,326 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,612 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,476 16-08-2011, 21:34
Son Yorum: yycolak
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 4,035 02-09-2008, 10:27
Son Yorum: doktor
  iki günlük av raporu orhanekmekci 28 3,947 25-07-2008, 22:30