Yorumları: 2,649
Konuları: 156
BALIK and OZAN yazdı:birol kardeşim 10 numarasın işi bitirmişsin yine..ben bu gidişle balık yüzü göremeyeceğim..bir kez geçtim karşıya 1 tane çinekop aldım..artık zamanda bulamıyoruz eskiden hergün bakardım balığa...tebrik ediyorum birolcum her avın böyle bereketli olsun inşallah..saygılar..rastgele...
Ozan denk gelmek lazım. ben şansıma denk geliyorum 2 seferdir. ama boğazdan özellikle geceleri güzel balık haberleri geliyor. emirgan'dan kefeliköye kadar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
var var boğazda yemliye güzel bk var ben bugün heryerde gördüm yemli balık çektiklerini
MaVrUşGiL yazdı:Birol hocam, bunlar sarıkanatdan istifa etmek üzere imiş
Tebrik ederim, süper avlar gönderiyorsun. Bu günlerinin kıymetini bil, boşluk vermeden devammm.
Bu günleri değerlendirmek gerek. önümüzde bir kasım kaldı. ondan sonra malum balık istavritlere kalacak deniz.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
balikoltasi yazdı:Bu günleri değerlendirmek gerek. önümüzde bir kasım kaldı. ondan sonra malum balık istavritlere kalacak deniz.
ereğliden haberi bekliyorum bugün 1 tane gelmiş istavrit çaparisine ama oraya balık girdimi çapariyle tekneyle devamlı balık alınıyor 5 sene evvel bir denk gelmiştim müthiş zevkti parmaklarım kesilmişti yine bırakamamıştım balığı.
H.A.R.U.N yazdı:Bereketli olsun birol yanında banada yer ayır diyecektim ama yarın işlerim olacak
Ozan sarayburnu sıfır çekiyor 2.3 gündür
Teşekkürler. yanımda yer herzaman hazır. beklerim.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
balikoltasi yazdı:Teşekkürler Ozan. Balık var aslında busene. ama biraz takip etmek gerekiyor. Balık kıyıdan gidiyor. İşin güzel yanı gündüz büyükdere koyunda pek ağ atan gırgır görmedim. galiba boğazın üst taraflarında palamutla uğraşıyorlar. böyle devam etsinde biraz balık rahat etsin.
birol suda lez de mevcut belki bu yüzdende gırgırlar çalışamıyrdur..bizim bu taraflarda göremiyorum gırgır..sarayburnu açıkları tekneden gördüm lez yoğun şekilde akıyor..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bereketli olsun Birol, yine güzel avcılık yapmışsın;tebrikler..