22-10-2008, 21:14
Birol boğazda çinekoplara geçit vermiyorsun iyiki ara verdinde birkaç tanesi belki bizim taraflara kadar lüfer olarak gelir tebrikler kısmetini almışsın afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-4
|
22-10-2008, 21:14
Birol boğazda çinekoplara geçit vermiyorsun iyiki ara verdinde birkaç tanesi belki bizim taraflara kadar lüfer olarak gelir tebrikler kısmetini almışsın afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
22-10-2008, 21:39
(Son Düzenleme: 22-10-2008, 22:09, Düzenleyen: balıkoltası.)
H.A.R.U.N yazdı:Bereketli olsun güzel bir yer orası aslında derinliği güzel de.. sabahın karanlığı ve akşamın karanlığında nasıl olur bilemem karanlıklarda fazla ıssız kalır galiba Evet gece biraz tenha oluyor ama rahatsız edici tipler yok. bir arkadaş olduktan sonra sorun degil. eskiden biz arkadaşımla kalıyorduk gece balığına orda . ama hiç verimli bir gece avı yapamadık. zifiri karanlık olduğundan dolayı olabilir. orası palamut için biraz sığ ve içerde kalıyor. kıyıdan palamut alanı hiç görmedim orda. çapari atarken dibe indiriyorum çinekop için. yüzeyden çekmeyi denemedim belkide gelebilir palamut.
22-10-2008, 21:45
Bereketli olsun Birol,sürek avına devam ediyorsun.18 parça hiç de fena sayılmaz,140 gr.lık dediğini bizim burada tezgahta lüfer diye pazarlıyorlar..
![]() Rastgele.. ![]()
22-10-2008, 21:51
balikoltasi yazdı:Evet gece biraz tenha oluyor ama rahatsız edici tipler yok. bir arkadaş olduktan sonra sorun degil. eskiden biz arkadaşımla kalıyorduk gece balığına orda . ama hiç verimli bir gece avı yapamadık. zifiri karanlık olduğundan dolayı olabilir.4-5 hatta 2 kulaçlara bile geliyor palamut şu aralar ama çok azlar
22-10-2008, 23:12
birol maşallah süper av yapmışsın.merada güzel balık var,bereketli olsun.bol şanslar rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
22-10-2008, 23:13
Tebrikler Birol iyi av yapmışın
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|