14-05-2009, 23:35
bereketli olsun birol abi.. üstüste 2 rapor.. süper..

Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-40
|
14-05-2009, 23:35
bereketli olsun birol abi.. üstüste 2 rapor.. süper..
![]()
Egemen 1989
14-05-2009, 23:49
Tebrikler Birol
![]() ![]()
15-05-2009, 00:12
Birol maşallah gene güzel balık almışsınız.Tebrikler, afiyet olsun
![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
15-05-2009, 07:25
Yapraktan kofanaya tüm sülalesine bayılırım prenseslerin.
Senin raporlarının da yakın takipçisiyim. Hele sabah sabah işten gelmişim yorgun, onlarla dinleniyorum desem yeridir. Yine enteresan bir saat,yine güzelim boğaz,yine denizin prensesleri ve yine Birol Kardeş. Tebrikler,teşekkürler,sağlıklar,sevgiler...... ![]() ![]() ![]() ![]()
15-05-2009, 08:44
Birol tebrikler gece gündüz çalışmaya devam bereketli ve afiyet olsun
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
15-05-2009, 09:08
Birol arkadaşım tebrik ederim herzamanki gibi güzel balıkçılık yapmışsın sarıkanatlar çok güzeller bizim burada da çinekop başladı artık bizde çinekop tutmaya başladık bakalım ama kıyılarımız çok sığ olduğu için rapalla çok kıyıladımı balık alabiliyoruz Yalova aklar kaşığa devam balık açıktan geliyor eline emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler sağolasın.
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
15-05-2009, 10:32
birol tekrar tebrikler.bu sefer fazla balık almışsınız.kısmette olunca kovalar dolup taşıyor.
15-05-2009, 12:49
Ege yazdı:bereketli olsun birol abi.. üstüste 2 rapor.. süper..Teşekkürler Egemen. mariner8 yazdı:Tebrikler Birol iyi av çıkarmışsın afiyetlerTeşekkürler Ahmet Bey. ![]() kasap100 yazdı:Birol maşallah gene güzel balık almışsınız.Tebrikler, afiyet olsunTeşekkürler Bahadır Bey. yycolak yazdı:Yapraktan kofanaya tüm sülalesine bayılırım prenseslerin.Teşekkürler Yalçın Bey. Aynen benimde en çok sevdiğim balıktır. Gerek avı, gerekse lezzeti bakımından. Raporlarımdan keyif alıyorsanız ne mutlu bana. Saygılar. fish or die yazdı:Birol tebrikler gece gündüz çalışmaya devam bereketli ve afiyet olsunTeşekkürler Murat. Bu aralar yoğunuz gerçekten. 2 gece üstüste gece avı.. Ama değiyor.. doktor yazdı:Birol arkadaşım tebrik ederim herzamanki gibi güzel balıkçılık yapmışsın sarıkanatlar çok güzeller bizim burada da çinekop başladı artık bizde çinekop tutmaya başladık bakalım ama kıyılarımız çok sığ olduğu için rapalla çok kıyıladımı balık alabiliyoruz Yalova aklar kaşığa devam balık açıktan geliyor eline emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler sağolasın.Teşekkürler Doktor. Sizin ordada başlamasına çok sevindim. Zaten bende geçen hafta armutluda görmüştüm gece balıkları. suya ışık vuran derince bulursanız rapalayada gelir. Rastgele. SerenaY66 yazdı:birol tekrar tebrikler.bu sefer fazla balık almışsınız.kısmette olunca kovalar dolup taşıyor. Teşekkürler İlker.
15-05-2009, 14:39
işte gerçek zevk bu aynı yöntemi bende burda düşünüyorum küçük rapalalar için takım düzeneyi ağır kurşunla aynı mı bide fırdöndüden(kurşundan) sonra ne kadar misine bırakıyosun abi?*
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
15-05-2009, 14:51
tomy77 yazdı:işte gerçek zevk bu aynı yöntemi bende burda düşünüyorum küçük rapalalar için takım düzeneyi ağır kurşunla aynı mı bide fırdöndüden(kurşundan) sonra ne kadar misine bırakıyosun abi?* Evet Osman. Takım düzeneği ağır kurşunla attığımızın aynı. sadece kurşun 25 gr., kurşun bedeni 10-15 cm., rapala bedenide kamış boyu kadar olacak.spin kamışlarda belki biraz daha kamış boyundan kısa olabilir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|