Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale Balık Avı Buluşması
nedim kardeş,çanakkale de ki bir iki tur şirketi ile görüştüm..
daha kesin cevap almadım ama 15-20 kişi alabilecek tekne ayarlanabilecek gibi gözüküyo organizasyon için fikirlerini alabilirmiyim.Affet
NEVZAT TÜFEKÇİBAŞI
1970-GELİBOLU
Seerf
Bul
nevzatuf yazdı:nedim kardeş,çanakkale de ki bir iki tur şirketi ile görüştüm..
daha kesin cevap almadım ama 15-20 kişi alabilecek tekne ayarlanabilecek gibi gözüküyo organizasyon için fikirlerini alabilirmiyim.Affet

Nevzat'çım benim fikrimden daha çok buna istekli olan üyelerimizin fikirleri önemli , ne dersiniz arkadaşlar Smile Ben bunun için elimden geleni yaparım Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
erdek organizasyonuna beklyecez sizleri arkadaşlar,nedim valla sen erdekte olmazsan inan çok samimi söylüyorum üzülürüm,
valla sarozdan aklıma kalan senin sevecenliğinden başka fazla birşey yok o pozitifliğinle kesin erdekte olmalısın GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:erdek organizasyonuna beklyecez sizleri arkadaşlar,nedim valla sen erdekte olmazsan inan çok samimi söylüyorum üzülürüm,
valla sarozdan aklıma kalan senin sevecenliğinden başka fazla birşey yok o pozitifliğinle kesin erdekte olmalısın GulumseSeerf

Sağol Nihat'çım , hanım da şimdiden özeniyor Wink Ailecek çok istiyoruz , Allah nasip ederse Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Sağol Nihat'çım , hanım da şimdiden özeniyor Wink Ailecek çok istiyoruz , Allah nasip ederse Affet
istersen gelme bak ozamana neler oluyorSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,193 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi