Yorumları: 7
Konuları: 0
nedim kardeş,çanakkale de ki bir iki tur şirketi ile görüştüm..
daha kesin cevap almadım ama 15-20 kişi alabilecek tekne ayarlanabilecek gibi gözüküyo organizasyon için fikirlerini alabilirmiyim.
NEVZAT TÜFEKÇİBAŞI
1970-GELİBOLU
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
nevzatuf yazdı:nedim kardeş,çanakkale de ki bir iki tur şirketi ile görüştüm..
daha kesin cevap almadım ama 15-20 kişi alabilecek tekne ayarlanabilecek gibi gözüküyo organizasyon için fikirlerini alabilirmiyim.
Nevzat'çım benim fikrimden daha çok buna istekli olan üyelerimizin fikirleri önemli , ne dersiniz arkadaşlar

Ben bunun için elimden geleni yaparım
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
erdek organizasyonuna beklyecez sizleri arkadaşlar,nedim valla sen erdekte olmazsan inan çok samimi söylüyorum üzülürüm,
valla sarozdan aklıma kalan senin sevecenliğinden başka fazla birşey yok o pozitifliğinle kesin erdekte olmalısın

Yorumları: 2,720
Konuları: 11
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]