Yorumları: 15,531
Konuları: 117
valla gazete manşetten verir.. cidden beğendim raporu harika muhabbet varmış...

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
abi sen ne diyosun mahvettiler beni yav.. yeni telefon almıştım hep kum dolmuştu
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
SinekOltasi yazdı:abi sen ne diyosun mahvettiler beni yav.. yeni telefon almıştım hep kum dolmuştu 
ne alem adımsın yav makara kum doldu desen anlayacam telefon nasıl kum doluyo seni kuma mı gömdüler yoksa
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Sabah sabah gözlerim yaşardı.
Burhancım çok yaşa emi.
Hakikaten sen nerelerdeydin bunca zamandır.
Bir daha gitme olurmu.
Gerçi bundan sonra yanlış yapacağına inanmıyorum.
Site hareketlendi sayende Allah iyiliğini versin....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yycolak yazdı:Sabah sabah gözlerim yaşardı.
Burhancım çok yaşa emi.
Bir daha gitme olurmu.
inan abi inan ben hertürlü bahse varım 2-3 gün dayanamaz çekilir uğramaz
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:inan abi inan ben hertürlü bahse varım 2-3 gün dayanamaz çekilir uğramaz 
Yok be nihat bidaha gitmez diyorum ben..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
burhan her yaz boyle bı parlar balıga doyar sonra kaybolur ama ozlemedik desem yalan olur.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
araphüso26 yazdı:ne alem adımsın yav makara kum doldu desen anlayacam telefon nasıl kum doluyo seni kuma mı gömdüler yoksa
yav abim yeni telefon almış tekneye bindiğimizde güya oturayım diye altıma bişi verdiler o da kumlu ıslak bi bezmiş. hem altımız ıslandı hem telefona kum doldu

olsun ama o adrenalin harikaydı valla tekrar hatırladımda.. harun abi giymiş 8 kat kışlık montlardan yatmış tekneye... ben dua ediyorum mırmır..
yycolak yazdı:Sabah sabah gözlerim yaşardı.
Burhancım çok yaşa emi.
Bir daha gitme olurmu.
yav ben durmak istiyorum da hep banlıyorlar beni. çok yakında gene banlarlar argo konuştuğum için. hayır çok fazla da argo değil yani şimdi örnek versem gene banlanırım o yüzden susuyorum
LeVrEkCi yazdı:inan abi inan ben hertürlü bahse varım 2-3 gün dayanamaz çekilir uğramaz 
vallahi büyük kalp kırıklığı yaşıyorum bak halbu si ben ne kadar seviyorum burayı bilen yokki
Uzun_ahmet yazdı:Yok be nihat bidaha gitmez diyorum ben..
Gitmem yav niye gidiyim, akşam eve gidip bi balık parçası besteleyecem bakalım beğenen olacak mı ?
Tropheus yazdı:burhan her yaz boyle bı parlar balıga doyar sonra kaybolur ama ozlemedik desem yalan olur.
Allah razı olsun abi bende sizleri özlemiştim fakat Nihat abi İP den ban atmış siteye giriş yapamıyodum. Şifreleri hep değiştirmiş bende unuttum sanıyodum ya... resmen gelmemem için elinden geleni ardına komamış ya..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
SinekOltasi yazdı:yav abim yeni telefon almış tekneye bindiğimizde güya oturayım diye altıma bişi verdiler o da kumlu ıslak bi bezmiş. hem altımız ıslandı hem telefona kum doldu
olsun ama o adrenalin harikaydı valla tekrar hatırladımda.. harun abi giymiş 8 kat kışlık montlardan yatmış tekneye... ben dua ediyorum mırmır..
yav ben durmak istiyorum da hep banlıyorlar beni. çok yakında gene banlarlar argo konuştuğum için. hayır çok fazla da argo değil yani şimdi örnek versem gene banlanırım o yüzden susuyorum 
vallahi büyük kalp kırıklığı yaşıyorum bak halbu si ben ne kadar seviyorum burayı bilen yokki 
Gitmem yav niye gidiyim, akşam eve gidip bi balık parçası besteleyecem bakalım beğenen olacak mı ?
Allah razı olsun abi bende sizleri özlemiştim fakat Nihat abi İP den ban atmış siteye giriş yapamıyodum. Şifreleri hep değiştirmiş bende unuttum sanıyodum ya... resmen gelmemem için elinden geleni ardına komamış ya..
yalan söyleme burhan bak karışmam sonra,
msn den burhanla sık sık görüşüyoruz adam bana şifremi kaybettim abi diyor giriyorum şifreyi değiştiriyorum veriyorum aradan 15 gün geçiyor abi şifremi kaybettim diyor bu en az 6-7 kez tekrarlandı en sonunda benden şifre isteme dedim gitti yeni isimle kayıt oldu ben ban man koymadım ip lerine.
ama bunuda yazdım hanene.
1-anket açtın ne yazdın bilmiyorum oktay düzenledi adam olmayacak dedi bana özelden
2-avatarına admin yazdın insanların kafasını karıştırma dedim sildim uyardım seni
3-ben yokken aynısını birdaha yaptın yine sildim
4-ip lerine ban koydugum yalanını uydurdun
3 hak dolmuş burhan ben sana 4 vermişim 6. olmayacak emin ol
seni seviyorum kardeşim emin ol ama siteyi daha çok seviyorum bundanda emin ol