Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alel acele izmir show
ALTAYLI yazdı:Ah be Yalçın vaktim olsa anlatıcam daBobo artık daha sonra
Hayırdır Abicim misafirlerin daha gitmedimi.Hi
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappyHappy
Ah be abicim Atakan'ı da ihmal etme onlar ikisi durmadan üfürüyorlar hatta ceryan yaptı ceryanBoboBobo Gel bana sorHadiordan
Bul
sarıca yazdı:emegi geçen balıkçı dostlarıma selam olsun76
bana en güzel günü yaşattınız hepinize ayrı ayrl teşekkür ediyorum76
Sarıcaaaaa. Sen önce İZMİR'e ver veriştir sonra süslenSeerf şimdide güzel deHappyBobo Bizden de sana selam olsun76 seni tanıdığımıza çok memnun olduk. Kattık dostların arasına bir can daha76
Bul
yycolak yazdı:Sen bir kaybol ortalıklarda gözükme.Ondan sonrada sitem et.Tebrikler valla.Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Ama aramızda kalsın listeyi fikret yaptı.
yalan söyleme liste yok başlıktakigibi alel acele oldu
çetin yalçın telefonla seni aradı fakat ulaşamadı nasip birdahaki sefere.AlkisSeerf
Bul
ercan abi önemli konuyu es geçmişsin hatırlatayım yalçın kardeşin makinayı sarmasını bir anlatırmısın aklıma geldikçe gülme krizine giriyorum.SiyirdimGulumseBoboHappyHappyBoboBobo
Bul
kasap100 yazdı:Bundan sonra balığa giderken Murat'tan el alacağım zatenSiyirdim
Bir nefes üfürüversin oturduğu yerden yeterBobo

hatlar bana yaptı yapacağını 2 gün giremedim siteye adımız çıkmış üfürükçüye Siyirdimbugün uğruycam dükkandaysan el vermeye bahadır abi Hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalıfikret yazdı:ercan abi önemli konuyu es geçmişsin hatırlatayım yalçın kardeşin makinayı sarmasını bir anlatırmısın aklıma geldikçe gülme krizine giriyorum.SiyirdimGulumseBoboHappyHappyBoboBobo
Küçük diye denize atılan balıklar için pandominayı anlatmadan olmaz ama neyse. Yalçın'dan off anamAffet bu ne gelmiyor bile deyip yaradana sığınmış veriyor kamışa yolu. O dakikaya kadar daha balıklar sudan çıkmadan bu Hanos, Bu karagöz, bu Mercan, Hatta adaşımın çektiği balığın Vatoz olabileceğini söyleyip o da tuttuğundan olsa gerek, Yalçın bana dönerek Ercan abicim bu nedir sence derken yüzü kıpkırmızı olmuş heyecanla çekiyordu kamışı...Bu durum hemen yanındaki Fiko'nun da gözünden kaçmadığı için biz başladık kopmaya çünkü; Yalçın kardeşimiz makinanın kilidini kapatmamış durmadan boşa asılıyordu. Bizden de babalar gibi babalar gibi geliyor nidaları ile anılara aktardık. Sağolasınız Yalçın-Fiko ikilisi7676
Bul
ercan abi başka yokmu bekliyoruz.AlkisAlkisSeerf
Bul
selam arkadaşlar video yüklemesinde poroblemden dolayı video'ları yükledim gecikmeden dolayı özür dilerim iyi seyirler
not: yalçın'ın makina çakişini mutlaka izleyin.AlkisSeerf
video'lar 1. sayfadan bakabilirsiniz.
Bul
Sizlere helal olsun dostlar çok güzel balıkçılık yapmış keyifli bi gün geçirmişsiniz ALLAH dostluğunuzu daim etsin saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mini org izmir/çeşme bucalıfikret 15 2,540 27-06-2014, 23:45
Son Yorum: rusan
  Niko, MaVrUşGiL LÜFER Show MaVrUşGiL 37 4,639 10-10-2013, 14:50
Son Yorum: nihatkr
  Albatros-gr paragat-melanur show Albatros-gr 24 3,942 20-09-2013, 16:37
Son Yorum: monawar
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,734 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  23.06.2013 Sardalya Show :) xfisher 29 4,153 23-07-2013, 10:57
Son Yorum: dincobey
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,830 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  20 - 11 - 2011 İzmir, Urla Salih Reis 24 3,697 26-11-2011, 21:54
Son Yorum: bahriyeli
  Bahtsız ama keyifli İzmir. yycolak 77 8,281 04-09-2011, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir'lilerin mini organizasyonu.... yycolak 137 19,662 16-05-2011, 09:27
Son Yorum: yycolak
  18 Eylül 2010 İzmir Karaburun, Yeniliman Salih Reis 32 6,293 29-09-2010, 10:23
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi