Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
Paylaşım için teşekkürler M.Ali Bey, çok nefis fotolar. Sayenizde Saros'u biraz daha tanıdık. Resimleriniz geç kaldı, dün videolarınızı yükledim;sonunda da diğer arkadaşların çektiği fotolardan bir derleme yaptım.Bunlar da olsaydı keşke çok daha güzel bir video olurdu..
Rastgele..

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7882
Bul
emeğine sağlık mehmet ali abi nefis fotolar gerçekten güzel yerlermiş keyifli bir ortam olmuş paylaşım için teşekkürler.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Lakerda yazdı:Paylaşım için teşekkürler M.Ali Bey, çok nefis fotolar. Sayenizde Saros'u biraz daha tanıdık. Resimleriniz geç kaldı, dün videolarınızı yükledim;sonunda da diğer arkadaşların çektiği fotolardan bir derleme yaptım.Bunlar da olsaydı keşke çok daha güzel bir video olurdu..
Rastgele..

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=7882
mehmet bey fotoların geç kalması ben anlamıyorum pek yükleme işinden ufak oğluma yaptırıyorum oda tatile gittiği i
çin biraz geç kaldıGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
doktor yazdı:mehmet ali abi teşekkürler sayende bi kez daha oralara gittim saygılar.
şerif belli olmaz yakında yine gideriz belkiGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
mehmet ali abi paylaşım için çok teşekkürler ellerine sağlıkAlkisAlkis
Bul
sayın balıkçım güzel resimler harika valla içim kaynamaya başladı valla bir önce gitmek lazım yine ama balık bnollaştığında busefer.
Bul
fotokopici yazdı:sayın balıkçım güzel resimler harika valla içim kaynamaya başladı valla bir önce gitmek lazım yine ama balık bnollaştığında busefer.
erol abi harunla ali 2 günlük bir org. daha yapabilirler her an. benden söylemesiGulumseGulumsehazırlanmaya başlayınGulumse
Bul
istavritci yazdı:şerif belli olmaz yakında yine gideriz belkiGulumse
M.Ali abi moda org.sonra Çanakkale tarafında baykuş fenerinde yapalım bir orgGulumsebirde oraları görün bakalım.
Bul
istavritci yazdı:mehmet bey fotoların geç kalması ben anlamıyorum pek yükleme işinden ufak oğluma yaptırıyorum oda tatile gittiği i
çin biraz geç kaldıGulumse
M.Ali abi ben görmemişim bu fotoğrafları ellerine sağlıkAlkis
Bul
Çok güzel 2 gün geçirmişsiniz tebriklerAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,388 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,753 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,677 16-08-2011, 21:34