Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul ve Çevresi Balık Raporları
Doğuhan34 yazdı:Avcılar cevresinde sabah saatlerinde istavrit bol. Teknelerden ve karadan yemli ve rapala atan yok.

Güzel mi istavritler, bol mu ? Rasgele.
[SIZE="5"] Avcı kırk gün taban eti, bir gün av eti yer [/SIZE]
Bul
güzel paylaşım herkesin yararına olcaktır eminim
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
Bul
hacıosmandan sarıyere giderken sahile inilince tam karşısı yani kireçburnu sahili kıyıdan rapalayla sarıkanat,palamut ve bol miktarda alınıyor arkadaşlar..gırgırlar açıkta ağ seriyor kıyıdan kıyıcılar bol balık alıyor ufak tekneler çapariyle avlanıyor..devam ederse haftaya bende bakacağım oraya.herkese rastgele.
Bul
Dün anadolu yakasının nerdeyse yarısını gezdim tekne bakacam diye. Gezerken balık tutanlarada baktım şöyle bir. bir tek yer haricinde heryerde insanlar sinek avlıyor. Gırgırlar ağ atmış zaten orada artık balık zor.

Biz gene tekneyle takılalım hiç boş dönmüypruz şükürler olsun.
Bul
nihatkr yazdı:Dün anadolu yakasının nerdeyse yarısını gezdim tekne bakacam diye. Gezerken balık tutanlarada baktım şöyle bir. bir tek yer haricinde heryerde insanlar sinek avlıyor. Gırgırlar ağ atmış zaten orada artık balık zor.

Biz gene tekneyle takılalım hiç boş dönmüypruz şükürler olsun.

kireçburnu koyda kıyıya yakın çapariyle boğuyorlardı dün balığı adaş,kıyıdan seyrettim 3 er 5 er sarıkanat çekti adamlar.kıyıdan bile balık aldılar.aklım orada kaldı bu sabah gidecektim çok yorgundum,hafta sonu bakacağım.
ama tabiiki her zaman tekne başka,eğer hava müsade ederse sabah erkenden teknedeyim.
Bul
ha bu arada ciddi ciddi tekneyi istanbula getirme planları yapıyorum belki bu kış olmaz seneye ama alabilirim tekneyi istanbula.bu tekne kayıtları nasıl oluyor yani ben tekirdağ limana kayıtlıyım istanbulda av yapsam sıkıntı olurmu tekirdağ ruhsatıyla?
Bul
LeVrEkCi yazdı:ha bu arada ciddi ciddi tekneyi istanbula getirme planları yapıyorum belki bu kış olmaz seneye ama alabilirim tekneyi istanbula.bu tekne kayıtları nasıl oluyor yani ben tekirdağ limana kayıtlıyım istanbulda av yapsam sıkıntı olurmu tekirdağ ruhsatıyla?

Sanmıyorum sıkıntı yaşayacağını. Ama genede sormak lazım, sanırım bu teknelerin kendi limanından uzaklaşabilecekleri maksimum mil mesafeleri var. Araştırmak lazım. ben şu yeni teknenin kayıt işleri için bu cuma limana gideceğim ozaman sorar sana yazarım.

Çapariyle sarı kanat ha Sad hep hayalimdir yeminle.

Neyse uzun olta inşallah bu hafta bol balık yapacak.
Bul
nihatkr yazdı:Sanmıyorum sıkıntı yaşayacağını. Ama genede sormak lazım, sanırım bu teknelerin kendi limanından uzaklaşabilecekleri maksimum mil mesafeleri var. Araştırmak lazım. ben şu yeni teknenin kayıt işleri için bu cuma limana gideceğim ozaman sorar sana yazarım.

Çapariyle sarı kanat ha Sad hep hayalimdir yeminle.

Neyse uzun olta inşallah bu hafta bol balık yapacak.

parmak kalmaz nihat öyle zevklidir ki düşünsene 5 er 8 er 10 ar sarıkanatlar çok tutmuşumdur hele bir avım varki 10 sene evvel ne tebliğ bilirim ne sirkü zatan onları burada tanıdım eskiden ne bulsak tutardık..o avımda livar dolmuştu akşamına parmaklara tedavi gerekmişti o kadar zevklidir anlatılamaz..aslında ereğlidede bu aralar yapması lazım da aramak bulmak lazım eskiden aramaya gerek yoktu evin önünden ne zaman açılsak sarıkanat garantiydi..ahhh ahhh
Bul
LeVrEkCi yazdı:parmak kalmaz nihat öyle zevklidir ki düşünsene 5 er 8 er 10 ar sarıkanatlar çok tutmuşumdur hele bir avım varki 10 sene evvel ne tebliğ bilirim ne sirkü zatan onları burada tanıdım eskiden ne bulsak tutardık..o avımda livar dolmuştu akşamına parmaklara tedavi gerekmişti o kadar zevklidir anlatılamaz..aslında ereğlidede bu aralar yapması lazım da aramak bulmak lazım eskiden aramaya gerek yoktu evin önünden ne zaman açılsak sarıkanat garantiydi..ahhh ahhh

Sezen aksu nedemiş. Eskidendi çok eskiden, şarkılar bile bukadar acıtmazken.

Valla nihat isterdim öyle bir çinekop avı. birkere yaşamak lazım. ben 2 defa çapariyle çinekop tuttum oda birinde tek tek birtanesindede en fazla 2 adet.
Bul
08/10/2011 tekneyle gece çinekop avı.yer suadiye.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,894 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,720 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  iftarda balık yalova tatar 13 2,450 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,925 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,881 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,700 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,996 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,362 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozun kıyısındada balık varmış. yycolak 70 7,441 29-04-2013, 08:09
Son Yorum: yycolak
  Sonunda İlk Balık Raporum.... Gkmn34 19 2,752 02-11-2012, 19:07
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi