Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alel acele izmir show
videolar harika olmuş fikret abi eline sağlık Alkis
Bul
Fiko sen artık Tatar'la beraber çekim ekibini oluşturmuş oldunuz. Çok güzel görüntüler. Bu arada ne diyorsak o konusuda görüntülerle kaşelenmiş oldu. Yalçın kardeşimiz. misafirimiz olan SARICA'ya biz sizin tuttuğunuz balıkları denize iade ya da kedilere veriyoruz muhabbetini basa basa yapıp videoda görüldüğü gibi geri atmaya kalktıkça FİKO Yahu bırak hava atmayı ver şu balıkları bana takılımları gün boyu sürdü. Bizler de kopup durduk ''Atma-atarım ver-vermem Denize hayır Livara'' didiştiler. Ne zamanki SARICA tamam tamam deyip teslim oldu. nedense balık büyüdü bu arada cob'lar da sarınca şenlik başladıBobo
Bul
ALTAYLI yazdı:Fiko sen artık Tatar'la beraber çekim ekibini oluşturmuş oldunuz. Çok güzel görüntüler. Bu arada ne diyorsak o konusuda görüntülerle kaşelenmiş oldu. Yalçın kardeşimiz. misafirimiz olan SARICA'ya biz sizin tuttuğunuz balıkları denize iade ya da kedilere veriyoruz muhabbetini basa basa yapıp videoda görüldüğü gibi geri atmaya kalktıkça FİKO Yahu bırak hava atmayı ver şu balıkları bana takılımları gün boyu sürdü. Bizler de kopup durduk ''Atma-atarım ver-vermem Denize hayır Livara'' didiştiler. Ne zamanki SARICA tamam tamam deyip teslim oldu. nedense balık büyüdü bu arada cob'lar da sarınca şenlik başladıBobo

eyvallah ercan abi yine döktürmüssün dediğin gibi gelen çiçino dedin aynısı cıktı tebrikler nede olsa tecrübe konuşuyor.AlkisSeerf
Bul
Organizasyon sabahı ekibi(Aytuğ-Murat ve Atakan)Bornova'dan aldım. Otoyolda basıyorum ama araba gitmiyorBobodediğimde toplamda 3'ü 500 kilo gelen bu arkadaşlar Gece Radarı var galiba abi ondan mı basmıyorsun demezlermiBobo Yani bu yüzden yol 1 saati aştıHappy
Bul
ALTAYLI yazdı:Organizasyon sabahı ekibi(Aytuğ-Murat ve Atakan)Bornova'dan aldım. Otoyolda basıyorum ama araba gitmiyorBobodediğimde toplamda 3'ü 500 kilo gelen bu arkadaşlar Gece Radarı var galiba abi ondan mı basmıyorsun demezlermiBobo Yani bu yüzden yol 1 saati aştıHappy

abi alemsim BoboBoboBobo
balığa hasret yaşamak zor
Bul
fikret abi emeğine sağlık videolar çok güzel olmuş sevdin kameramanlığıGulumse
selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:fikret abi emeğine sağlık videolar çok güzel olmuş sevdin kameramanlığıGulumse
selamlar.
eyvallah ismail yalçın'da varmakina fakat resim çekiyor video çekimi yapmıyor çünkü yüklemesini beceremiyor Siyirdimo yüzden video bana kalıyor.Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:eyvallah ismail yalçın'da varmakina fakat resim çekiyor video çekimi yapmıyor çünkü yüklemesini beceremiyor Siyirdimo yüzden video bana kalıyor.Seerf
Sen Yalçın'a takılmazsan ne yapıcan Bobo
Bul
bucalıfikret yazdı:eyvallah ismail yalçın'da varmakina fakat resim çekiyor video çekimi yapmıyor çünkü yüklemesini beceremiyor Siyirdimo yüzden video bana kalıyor.Seerf
Bir gün kalacakcaksın Allah korusun Yalçın kadar bir taşın altında ya.
Yinede güzel anları ölümsüzleştirmişsin şekerim.Eline emeğine sağlık.Alkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Organizasyon sabahı ekibi(Aytuğ-Murat ve Atakan)Bornova'dan aldım. Otoyolda basıyorum ama araba gitmiyorBobodediğimde toplamda 3'ü 500 kilo gelen bu arkadaşlar Gece Radarı var galiba abi ondan mı basmıyorsun demezlermiBobo Yani bu yüzden yol 1 saati aştıHappy
Çok yaşa sen emi.HappyHeheBoboAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mini org izmir/çeşme bucalıfikret 15 2,540 27-06-2014, 23:45
Son Yorum: rusan
  Niko, MaVrUşGiL LÜFER Show MaVrUşGiL 37 4,639 10-10-2013, 14:50
Son Yorum: nihatkr
  Albatros-gr paragat-melanur show Albatros-gr 24 3,942 20-09-2013, 16:37
Son Yorum: monawar
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,734 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  23.06.2013 Sardalya Show :) xfisher 29 4,153 23-07-2013, 10:57
Son Yorum: dincobey
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 9,830 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  20 - 11 - 2011 İzmir, Urla Salih Reis 24 3,697 26-11-2011, 21:54
Son Yorum: bahriyeli
  Bahtsız ama keyifli İzmir. yycolak 77 8,281 04-09-2011, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir'lilerin mini organizasyonu.... yycolak 137 19,661 16-05-2011, 09:27
Son Yorum: yycolak
  18 Eylül 2010 İzmir Karaburun, Yeniliman Salih Reis 32 6,293 29-09-2010, 10:23
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi