Yorumları: 16,711
Konuları: 238
yycolak yazdı:Çokmu hoşuna gitti şekerim.Yoktun akşam yine yoklamada.(dükkandaki)
kardeşim ayak ağrısı yine başladı volderen içtim biraz ağrıyı kesti işimiz ağır 200 kg balyalarla uğraşıyorum kardeş seningibi yarım ekmek arasıyla değil.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bu hafta sonu izmirde kıpırdanma varmı varsa yavaşdan bende kıpırdanmaya başlayayım
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 5,167
Konuları: 120

Tebrikler hepinize

bravo arkadaşlar

hem sohpet ,hem balıkçılık tekrar bravo
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
İşte dostluğun ve kardeşliğin en güzel örneği.Hepinizi candan kutluyorum.Dostluğunuz daim olsun.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bucalıfikret yazdı:kardeşim ayak ağrısı yine başladı volderen içtim biraz ağrıyı kesti işimiz ağır 200 kg balyalarla uğraşıyorum kardeş seningibi yarım ekmek arasıyla değil.
Kıyamam sana.
Yarış yapacaksak zamanıda ayarlayalım :Ben 6 yıldır her gün yapıyorum yarım ekmek arasını şekerim senin gibi yılda 3-4 ay değil.
Yorumları: 293
Konuları: 16
abi organizasyonara bende gee bilirmiyim evrak ne lazım
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Murat İzmir ve çevresinden arkadaşlarımız zaman zaman bu tür organizasyonlar gerçekleştiriyorlar.Forumumuzu takip edersen bunlardan birine sen de dahil olabilirsiniz bunun için hiç bir evrak gerekmiyor.
Zaman zaman aralarına diğer illerden arkadaşlarımız da katılıyor seni de aralarında görmek isterler mutlaka..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
acemi dalgıç yazdı:abi organizasyonara bende gee bilirmiyim evrak ne lazım
Sevgili Muratcım sana daha önceki bir mesajında telefonunu bildirirsen ilk toplanmada haber veririz demiştim ama bir cevap alamadım.

Bazı yerlerde amatör avcılık tezkeresi(sarı kart)istiyorlar.Plakalı teknelerle gittiğimiz zaman bundan edinirsen her zaman lazım oluyor.
Lakerda yazdı:Murat İzmir ve çevresinden arkadaşlarımız zaman zaman bu tür organizasyonlar gerçekleştiriyorlar.Forumumuzu takip edersen bunlardan birine sen de dahil olabilirsiniz bunun için hiç bir evrak gerekmiyor.
Zaman zaman aralarına diğer illerden arkadaşlarımız da katılıyor seni de aralarında görmek isterler mutlaka..
Mehmet abicim.Seferihisar Özdere arasında sahil güvenlik özellikle sarı kartları istiyor.Ama başka yerde rastlamadık.Hürmetler.