Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
temmuz 2009 ayın avcısı raporları
Uzun_ahmet yazdı:Bu ay çok rapor olması lazım çekişmeli geçecekmi bakalım..

Geçecek tabiki uzun,unutma bu ay Sarıyer barajına gidilecekHehebol şanslarAffet
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:vallaahmet abi ben 1 istavritde tutsam 10 lüferde tutsam katılıyorum herkeside bekliyorum önemli olan kazanmak kaybetmek değil o eğlenceyi yaşamak.o kadar rapor var daha katılan yok ne yazıkki.Baby

evet beyler bende Nihat`in dedigine katiliyorum...
mesele eglence olsun,ben katilmanizi bekliyorum,inanin cok eglenceli..ne kadar cok kisi olursak,o kadar guzel olacagina inaniyorum...bende katilacagim,fakat son gunlerde cunku avlarimdan bir tanesini secipte katilmak istiyorum
Bul
Albatros-gr yazdı:evet beyler bende Nihat`in dedigine katiliyorum...
mesele eglence olsun,ben katilmanizi bekliyorum,inanin cok eglenceli..ne kadar cok kisi olursak,o kadar guzel olacagina inaniyorum...bende katilacagim,fakat son gunlerde cunku avlarimdan bir tanesini secipte katilmak istiyorum
tek 1 av olması şartı yok faruk abi tüm avlarınıda ekleyebilirsin ayın avcısı seçiliyor sonuçta.
Bul
LeVrEkCi yazdı:tek 1 av olması şartı yok faruk abi tüm avlarınıda ekleyebilirsin ayın avcısı seçiliyor sonuçta.
biliyorum Nihat,bir defasinda oyle yaptim..benim kafam daha karisti...
tek bir tane oldugunda yorucu olmuyor,secmenlere karsi Siyirdim...diye dusunuyorum
benim son konuda(sinek ile sirti) verdigin sirti ornegi icin tesekkurler..
oraya bir goz atsana bir seyler soruyorum
Bul
Biz bu ara evdeyiz.
Katılan ve katılacak olanlara başarılar diliyorum.
Bul
hepinize hayırlı günler abiler bu hafta biraz sülük buldum birazda solucan hadi ırmağa gidek dedim babama babamda gidek dedi saat 5 de evden çıktık doğru bizim mekana bir vardıkki orası olmuş ana baba günü bizim yer gitmeş neyse biz aracı yukarı bir yerlere bıraktık aşşa 7 tane kamış olta attık çif kancalı dip oltası ağırlıklar en azı 100 gr yayına çok uğraştım ama hep kelebek yayın geldi yarımkilo luk yediyüzelli gr lık benim bildiğim o küçük yayınlar gündüz gelir hepsi gece geldi yayınların teker teker suya iade edildi
gelelim sazanlara ben sülüğe ırmakta sazan gelmez diyodum sazanda geliyomuş demekki yaklaşık 10 tane sazan aldık babamla bu sene daha adam akıllı zanan alamadıydım iyi oldu onlarada bir yer açtı herhalde annem derindondurucuda BoboBobo
sabaha kadar bekledik bir yayın gelmedi yav adam akıllı gerçi bizim yerde olanlarada gelmedide büyük yayın hep küçükleri topladılar
ama mütüş sinek vardı bunu belirtmek lazım sabaha kadar bir şişe sinek kovanı bitirdikBoboSiyirdimSiyirdim
işte size kısa gecenin karı sabahta saat 9 dedinmi oltaları topladık çektik geldik Bobo

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
nihatım eline sağlık başarıların devamını dilerim rast gele...AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:nihatım eline sağlık başarıların devamını dilerim rast gele...AlkisSeerf
fikret abi bana aferin yokmu yawSnifsinfSiyirdim
Bul
Uğur kardeşim yarışmaya katılan herkeze büyük bir aferim Bobo
Bul
balıkcı uğur yazdı:fikret abi bana aferin yokmu yawSnifsinfSiyirdim

Sen bu işin kralısın be koçum.Teriklerle beraber başarılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ayın Değil YILIN AVCISI Bu mudanya 12 3,438 17-02-2015, 14:56
Son Yorum: yaser2sultan
  ağustos 2012 ayın avcısı konusu (raporlar) LeVrEkCi 3 9,843 04-09-2012, 19:36
Son Yorum: orhanekmekci
  2012 eylül ayı ayın avcısı raporları LeVrEkCi 0 1,589 04-09-2012, 19:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  temmuz ayın 1. si LeVrEkCi 35 5,283 11-08-2012, 11:14
Son Yorum: fish or die
  temmuz ayın avcısı oylaması LeVrEkCi 21 3,947 06-08-2012, 12:05