Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güzel köyüm
ALTAYLI yazdı:Uğur birçok insan yaşadığı ve sahip olduklarının farkında olmadan makine gibi yaşar. Senin paylaşımındaki oralar ömüre ömür katar ve insana yaşadığımı hissettirir. Bak şimdi o üzümler imbiğe nasıl girer acaba
çok güzel bir köyümüz var inşallah değerini bilirizWink
Bul
LeVrEkCi yazdı:bizde genelde üzüm suyu yapılıp içilir hemde yemek için toplanır ama bu sene bazıları nedense bu zamana kadar kararmadı kararanlarıda gittigimde toplayacagım.kara üzüm suyu harika olur çokda faydalı ve kuvvetlidir.pekmez değilde eskiden anneannem pepeçura yapardı şimdi yapılmıyor.
üzüm suyu çok içmişimdir nihat abim inan en güzel en lezzetli meyveler billeşse öle tat vermez
benim ve babamında dikkatini çekti nihat abi üzümlerin aralarında beyazlarıda çıkıyo birde eskiden üzümleri toplarken insanın eli yapış yapış olurdu bu senen olmadı dedeme dedim bu yaz havalar serin ve ara ara yağışlı geçti burda birde havalar kapalı oldu bulutlu güneşi göremeyince akkşi oldu Wink
yani ne kadar beklesen bekle o üzüm öle kalır dedemin dediğini bakarsak tabi oranın ikli ile buranınki farklı beli orada sonradan kararıyolarWink
Bul
yalova tatar yazdı:uğur güzel yerler üzümler harika Alkis
sanada okulda başarılar Affet
teşekkürler erden abimWink
Bul
ugur bağ bahce doğa her şey var yaşamaya yaşam katar,afiyet olsun,derslerinde başarılar dilerim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Uğur,çok güzel görüntüler,paylaşmısın teşekkürlerAlkisbu arada ilk fotodaki ağacın ismi nedirGulumseyeni ders döneminde başarılarının devamını dilerimAlkis
Bornova - izmir
Bul
ugur dikkat ettimde kocaman adam oldun be vay be minacıktın .
resimler harika.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
uğur üzümler çok harika görünüyorlar kara üzümler çok derde deva biliyormusun özelllikle kanser hastaları için
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
Uğur paylaşım için teşekkürler, üzümler çok güzel görünüyorlar.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
aahmet yazdı:ugur bağ bahce doğa her şey var yaşamaya yaşam katar,afiyet olsun,derslerinde başarılar dilerim.
teşekkürler ahmet abim inşallah herkes böle güzel yerler görür ve yaşarWink
Bul
Uğurcuğum teşekkürler , çok güzel fotolar,üzümlerde insanın ağzını sulandırıyor Siyirdim o ilk fotodakiler ne meyvası acaba , Verwirrt iyi dersler Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güzel bir sazan... bill74 20 3,960 17-08-2012, 11:56
Son Yorum: bill74
  Ağlasun deresinden güzel iki görüntü nasipse bu pazar Burdur ekibi olarak oradayız yusufburdur 30 6,174 17-02-2009, 01:27
Son Yorum: adem77
  İŞte GÜzel Mudanyam mudanya 23 4,472 20-01-2008, 03:13
Son Yorum: Ege
  güzel istanbuldan görüntüler bucalıfikret 12 3,192 12-12-2007, 16:22
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  buda benim köyüm erdekli yücel 36 6,398 12-06-2007, 01:19
Son Yorum: yorgunum77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi