Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
küçük ve büyük kefal
işte kefal budur
tebrikler ibrahim hocam
Bul
ibo senin kalbinin temizliğini biliyoruz AffetAlkis tekne diyosun oda var aslında balık konusunda bölgemiz birez kısır olabilir ama her zaman av yapabileceğin yer ve meralar biliniyor .sen kefalden hoşlanıyon devamlı aynı yerde avlaniyon .elli metre sağına tahirin arkasına gitsen levrek veya başka değişik balıklar alırsın eminim bundan.gel çiftlikköye iskele veya kıyıdan başka balıklar a dene dahada hoşuna gideceğine eminim yada gece avı yap eşkina iskorpit vs gibi Affet
kefaller harika ben en büyük yakaldığım 500 gr falandır hiç tartmadım çünkü
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
AlkisTebrıkler hocam Kefaller guzel gorunuyor .

Saygılarımla,
Bul
merhaba hocam gercekten mükemmel tebrikler bizimlende paylaştıgın için yüregine saglık.Alkis rasgeleeeee
Bul
Hocam daha bol ve irilerine inşallah..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hocam ellerine sağlık kefaller süpermiş.10 tane ufak yakalıyacağıma 2 tane böylesi kudurtur beni. afiyet olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
kardeşim..çocukluğumuz,okul arkadaşlığımız,dostluğumuz...sen bizim kıyıların adı bilinen iyi balıkçılarındansın...kefalde senin üzerine kimseyi tanımam..dostlar seni balık tutarken izleseler..yem takmanı,şamandıranı,balığı tasmalamanı sanıyorum çok zevk alacaklardır..yanlış anlamalardan dolayı kalplerimizi kırmayalım..senin nasıl balık tuttuğunu gören bilen herhalde en iyi bilenlerdenim..[tuttuğu tüm balıkları etrafındaki garibanlara verir..] daha fazla uzatmayayım....herkeslere rast gelsin..bu konuda burada kapanmıştır..

BALIK TUTMAK, TEDAVİ OLMAKTIR.
Bul
güzel kefal tebrikler
gerçekten marmarada özellikle bizim kıyılar, yalova,çınarcık,armutlu,fıstıklı,gemlik, balık eskisi gibi çıkmıyor, ben bu sene gemlikten çok istavrite denedim hemde kayıkla ama geçen senenin balıklarının yarısı bile yok, mırmır desen hersene onlarca tutardım bu sene 1 tane bile tutamadım çok denememe rağmen, ibrahim abi dediklerine katılıyorum, balık konusunda ve marmara denizi konusunda
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
darbecimesut yazdı:kardeşim..çocukluğumuz,okul arkadaşlığımız,dostluğumuz...sen bizim kıyıların adı bilinen iyi balıkçılarındansın...kefalde senin üzerine kimseyi tanımam..dostlar seni balık tutarken izleseler..yem takmanı,şamandıranı,balığı tasmalamanı sanıyorum çok zevk alacaklardır..yanlış anlamalardan dolayı kalplerimizi kırmayalım..senin nasıl balık tuttuğunu gören bilen herhalde en iyi bilenlerdenim..[tuttuğu tüm balıkları etrafındaki garibanlara verir..] daha fazla uzatmayayım....herkeslere rast gelsin..bu konuda burada kapanmıştır..
konuyu biz çoktan kapattık ama nedense açılıp duruyor bizim ibrahimle sorunumuz yok biz takıldıgımız noktaları kendisine söyledik oda saolsun açıkladı konuyuda şu an itibarı ile kapattık.
av raporlarını merakla bekliyoruz.teşekkürler rastgele.
Bul
Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,616 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  Albatros-gr Ben buyuk sozu dinlerim Albatros-gr 20 2,957 20-08-2014, 17:01
Son Yorum: yaser2sultan
  1 Buçuk saatlik kefal avı maceram SpinAvcısı 27 4,330 25-08-2013, 20:12
Son Yorum: Cahit Acun
  Kandilli de MuhteşeM Kefal Avı yeniolta 36 4,774 03-08-2012, 19:26
Son Yorum: yeniolta
  Finike'de Kefal Avı ufuktan26 33 6,233 17-07-2012, 20:42
Son Yorum: Avramit
  Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık.. xfisher 37 4,805 14-07-2012, 02:30
Son Yorum: xfisher
  10-11.05.2011 mersin tömük kefal avı kurusogan 24 7,237 17-05-2011, 21:04