Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni oyuncaklarım
eşref sürek yazdı:Sedat güzel malzemelerde esas olan işlevi nasıldır sen bu konuda teçrübeli olduğun için renk ve boy konusunda deneyipte almışsındır umarım bereketli avların olsun rastgele
eşref abi lüfer familesi buralarda mavi ve yeşile baya bi ilgi gösteriyo bende o yuzden agrlık ta maviyi o yuzden aldım.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Sedat'çım hayırlı olsun , bol balıklı avların olsun Alkis Güzel yatırım yapmışsın Smile O büyüklerden en baştaki levrek için güzelmiş.İkinci büyük , lüfere daha uygun gibi Wink Bizim buralarda aynısının sırtı fosforlu sarı olanı özellikle gece avları için çok kullanılıyor.Ama misinaların benim de sahte için kullandığım marka imiş. İp kullanmayı sevmeyenlerin güzel tercihlerinden birisi bence Gulumse Tekrar hayırlı olsun .
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Güle güle iyi günlerde kullan Sedat.Bol balıklı avların olur inşallahAlkis
Bornova - izmir
Bul
sedat bereketli avların olsun yeni oyuncaklarınlaAlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
maşallah takımı kurmuşsun.
rapala işi temiz iş bende seviyorum ama daha bi başarı sağlayamadım
bu arada pazartesi işi yatar heralde hava kötü olacak yarında.
Bul
herkese teşekkur ederim .hakan hava cok kotu ama ne olur bılemem tabı ben fırtınada olsa bı gelir bena giderim .Gulumse
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
çok güzel oyuncaklar kardeşim..hayırlı olsun..sen bu gazla tüsinamide olsa gidersin yarın..
Seerf
Bul
Sedat arkadaşım yeni oyuncakların hayırlı olsun inşallah güzel balıklar tutarsın.Smile
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
büyük olan rapalaları ancak tekneden kullanabilirsin sedat,
diğerleri güzel görünüyor hayırlı olsun ama ogünki balık herzaman yapmaz ogün istisna birgündü ve sana söyledim iyi değerlendir dedim.
oyuncaklar hayırlı olsun bende alıp kaybettiğim 9 rapalamı buldum babamın evinde bir kutunun içinden çıktı kıyı için almıştım şimdi tam emirgan,kalender çinekop palamut zamanları yaklaşıyor iyi oldu yani.
balığa gideceğin zaman daha erken haber ver yaww ogün içimde kaldı Siyirdim
güle güle kullan.
Bul
LeVrEkCi yazdı:büyük olan rapalaları ancak tekneden kullanabilirsin sedat,
diğerleri güzel görünüyor hayırlı olsun ama ogünki balık herzaman yapmaz ogün istisna birgündü ve sana söyledim iyi değerlendir dedim.
oyuncaklar hayırlı olsun bende alıp kaybettiğim 9 rapalamı buldum babamın evinde bir kutunun içinden çıktı kıyı için almıştım şimdi tam emirgan,kalender çinekop palamut zamanları yaklaşıyor iyi oldu yani.
balığa gideceğin zaman daha erken haber ver yaww ogün içimde kaldı Siyirdim
güle güle kullan.

nihat abıcım buyuk olanları ozel davetler geldıgı zaman kullanmak için aldım nasıp ne zaman kullanırım allah bılır yarın hava guzel olursa yanı yamur olmazsa yıne cıkıcam ama yere karar veremedım tekneyle bızım arka tarafta lufer yapıyo belkı burdan cıka bılırım saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni çantam. Tropheus 52 9,124 03-11-2014, 09:21
Son Yorum: yaser2sultan
  Yeni Sahteler mertparlak 22 4,195 22-11-2012, 17:24
Son Yorum: mertparlak
  yeni rapala ve kaşıklarım nasıllar :))) fish or die 24 4,466 25-10-2012, 00:48
Son Yorum: ALTAYLI
  Yeni rapalalarım... Zıpkıncı 20 3,864 13-04-2012, 11:53
Son Yorum: Zıpkıncı
  yeni rapalalarım... LeVrEkCi 22 5,789 22-07-2011, 19:01
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Kolleksiyonumun yeni üyesi :) blue_zaire 36 7,963 16-05-2011, 09:44
Son Yorum: bucalı
  Yeni rapalam... Goktug 33 6,021 24-05-2010, 19:21
Son Yorum: orhanekmekci
  Yeni sahteler hk. aygroup 38 6,406 29-07-2009, 00:23
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü: