Yorumları: 2,536
Konuları: 126
eşref sürek yazdı:Sedat güzel malzemelerde esas olan işlevi nasıldır sen bu konuda teçrübeli olduğun için renk ve boy konusunda deneyipte almışsındır umarım bereketli avların olsun rastgele
eşref abi lüfer familesi buralarda mavi ve yeşile baya bi ilgi gösteriyo bende o yuzden agrlık ta maviyi o yuzden aldım.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Sedat'çım hayırlı olsun , bol balıklı avların olsun

Güzel yatırım yapmışsın

O büyüklerden en baştaki levrek için güzelmiş.İkinci büyük , lüfere daha uygun gibi

Bizim buralarda aynısının sırtı fosforlu sarı olanı özellikle gece avları için çok kullanılıyor.Ama misinaların benim de sahte için kullandığım marka imiş. İp kullanmayı sevmeyenlerin güzel tercihlerinden birisi bence

Tekrar hayırlı olsun .
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Güle güle iyi günlerde kullan Sedat.Bol balıklı avların olur inşallah
Bornova - izmir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
sedat bereketli avların olsun yeni oyuncaklarınla

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 267
Konuları: 14
maşallah takımı kurmuşsun.
rapala işi temiz iş bende seviyorum ama daha bi başarı sağlayamadım
bu arada pazartesi işi yatar heralde hava kötü olacak yarında.
herkese teşekkur ederim .hakan hava cok kotu ama ne olur bılemem tabı ben fırtınada olsa bı gelir bena giderim .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
çok güzel oyuncaklar kardeşim..hayırlı olsun..sen bu gazla tüsinamide olsa gidersin yarın..
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Sedat arkadaşım yeni oyuncakların hayırlı olsun inşallah güzel balıklar tutarsın.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
büyük olan rapalaları ancak tekneden kullanabilirsin sedat,
diğerleri güzel görünüyor hayırlı olsun ama ogünki balık herzaman yapmaz ogün istisna birgündü ve sana söyledim iyi değerlendir dedim.
oyuncaklar hayırlı olsun bende alıp kaybettiğim 9 rapalamı buldum babamın evinde bir kutunun içinden çıktı kıyı için almıştım şimdi tam emirgan,kalender çinekop palamut zamanları yaklaşıyor iyi oldu yani.
balığa gideceğin zaman daha erken haber ver yaww ogün içimde kaldı

güle güle kullan.
LeVrEkCi yazdı:büyük olan rapalaları ancak tekneden kullanabilirsin sedat,
diğerleri güzel görünüyor hayırlı olsun ama ogünki balık herzaman yapmaz ogün istisna birgündü ve sana söyledim iyi değerlendir dedim.
oyuncaklar hayırlı olsun bende alıp kaybettiğim 9 rapalamı buldum babamın evinde bir kutunun içinden çıktı kıyı için almıştım şimdi tam emirgan,kalender çinekop palamut zamanları yaklaşıyor iyi oldu yani.
balığa gideceğin zaman daha erken haber ver yaww ogün içimde kaldı 
güle güle kullan.
nihat abıcım buyuk olanları ozel davetler geldıgı zaman kullanmak için aldım nasıp ne zaman kullanırım allah bılır yarın hava guzel olursa yanı yamur olmazsa yıne cıkıcam ama yere karar veremedım tekneyle bızım arka tarafta lufer yapıyo belkı burdan cıka bılırım saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.