Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özel hamsi ızgara tarifi
hastanenin menüsünde balık kesin yoktur oradada artık ne yapalım bi kuzu tandrı patates püreli pilavlı yanında buuzz gibi kola sonrada 2 sigara üstüstee vayy bee dostum özel hastane olsun lütfen dostum gene beni düşünüyo beee Smile
Bul
Eeeeee bizde kendimizi kaybedeceğiz.Yaaaa bizim suçumuz ne?
Bul
levrekçi baba helal olsun bize kızıyorsun sen baya yazıyorsun şaka
tarif süper hemen deneyeceğim
Bul
DribbleLevrekçi tarif güzel deneyeceğim de oradaki bir baş sarımsağa takıldım. bir baş mı bir dişmi? bir baş sarımsak fazla gelir kanaatindeyim.

Hamsi köftesinde ise , arkadaşımın annesi istavritten köfte yapıyor.önce istavritler hafif haşlanıyor. sonra sudan çıkarılıp kılçıkları ayıklanıyor.balık çorbasında olduğu gibi. yani çiğ olarak rondodan geçirilmiyor. gerisi aynen köfte yapar gibi.ayrıca isteyen çam fıstığı ve kuşüzümü yenibaharda katabilir.
Bul
sarmısak sevme derecene göre ben kafama göre atıyorum 1 sarmısagın 5-6 dişini 1 kg ya atıyorum işte
valla daha denemeyen varsa denesin gerçi ramazanda nasıl olur ertesi gün bilemem ama normalde süpper oluyor canım çekti iimibayramdan itibaren hamsi lüfer palamut haftada 5 gün yemeye başlıyorum kısmet se 89
üzerine sigara içemiyecegim için çok huzurluyum Smile))))igrencim ben igggrennçççç
Bul
nihat abi,hem kızıyorsun hem yazıyorsun.iftardan önce olmuyor diyorsun kendi karnını acıktırıyorsun
Bul
ali bu şekilde hamsi balık tan cok sıcak yemek gibi oluyor ama benim çok hoşuma gidiyor hele bide biraz bekletebilsen o zaman içine çekiyor balık sosu o zaman tam oluyor
eşkina hiç tutmadım yemedim nesi yenir bilmem onu ilgili arkadaşlara sor lütfen
sana ben tutturacam eşkinayı o zoman görecem suratındaki ifadeyi hatta kameraya çekecem burada yayılıyacam allah izin verirse az kaldı azzz
bide bagırmak serbest bu mevsimde kimseler olmaz Smile))
Bul
ali abi ben balık almam diyordun sanki öyle hatırlıyorum demekki nihat abinin baskıları işe yaradı ama iyi olmuş hamsiyide böylece bir güzel yemişsin
Bul
[attachment=2249]
sosla karıştırıp bu şekilde ızgaraya dizip üstü hafif kızarıncaya kadar pişirip yiyebilirsiniz afiyet olsun
Bul
nihat abi görüntü süper hemen deneyeceğim balıkları buzluktan çıkardım senin değin gbi çok koymuyorun buzlukta hemem tüketiyorum bakalım yarın yapayım resimle göndereceğim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ızgara balık üzerine efe4848 17 4,341 27-10-2009, 21:07
Son Yorum: ufuktan26
  Özel soslu izgara balik tarİfİ thomas1925 6 4,719 27-10-2009, 21:05
Son Yorum: tepeli35
  erdek aç kalmama tarifi LeVrEkCi 17 5,120 04-07-2008, 15:49
Son Yorum: araphüso26
  mercan izgara bahri ozmen 24 10,822 17-03-2007, 17:06
Son Yorum: yıldırıms
  KALKAN IZGARA mudanya 5 4,554 30-11-2006, 23:37