Yorumları: 1,270
Konuları: 189
gecen perşenbe orada idim köprüden saat 11 gibiydi gectim coklarının kovasında üc beş vardı bakındım belki tanıdık cıkar diye ama pek benzetemedim evet palamut vardı,kefalcılar vardı bide tabiki kıraca tutanlar.dönerken oltacılardan bir cift palamut da satın almadan gecemedim.belki sende oradaydı ozan ama dedim yatanıyamadım.:0521::0507:
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Levrekcibaba yazdı:tebrikler ozan tam zevk yapmışsın güzel iş çıkmış benimde kanım kaynamaya başladı babamla konuştum 23 tane lüfer almış bugün fileto zarganayla yarın akşam bi güzellik yapmam lazım kendime hanımı kandırdım bakiim yarın iş çıkışı kaçıp pazar sabah av yapıp dönebilirsem ne mutlu bana
)iyi avlar
abi teşekkürler..gerçektende zevk yaptım. şu bikaç balık bile bütün haftanın sitresini attı üzerimden..şimdi çinekopu bekliyorum..lüfere gitmeye bu sene fazla fırsatım olmadı..herhalde alamıycam..buna üzülüyorum..artık çinekop sarıkanat geçenseneki gibi yaparsa o zaman süper olur..asıl zevk ozaman..bende artık korkuyorum hanımdan balık için izin alıyoruz..ama ne yapalım alıcaz izin..tabi verirlerse..öyle izinsiz gittiğin zaman husursuz oluyosun ve balık tutamıyosun..kafa hep orda..bide balıksız gidersen o kötü...eyvah yinemi balıksız geldin..derse ozaman bitmişsindir..abi saygılar r4astgele..
rauf yazdı:gecen perşenbe orada idim köprüden saat 11 gibiydi gectim coklarının kovasında üc beş vardı bakındım belki tanıdık cıkar diye ama pek benzetemedim evet palamut vardı,kefalcılar vardı bide tabiki kıraca tutanlar.dönerken oltacılardan bir cift palamut da satın almadan gecemedim.belki sende oradaydı ozan ama dedim yatanıyamadım.:0521::0507:
abi ben sabah 4 bucuktan saat 8 e kadar ordaydım..artık g
örüşürüz..istanbuldayız..ama iş güç yüzünden bir türlü görüşemiyoruz..2-3 hafta geçsin görüşürüz abi balık tam bir baskın yapsın ozaman hepberaber bir av partisi yaparız..köprünün üstü gece mükemmel oluyor..mangalıda getiririz..herkes kovasından 3 er balık atsa mangala yeter..öyle bir lezzetki abi anlatamam..ah şu sarı kanatlar gelin hadi gelin artık..özledim sizi baa..saygılar abi..
GÖKSEN yazdı:ABİ ZEVK SENDE YA BİDE BİZE SORSAN NE SIKILIYORUZ BURADA YİNEDE ALLAHA ŞÜKÜR YA İSTANBUL BURASI DENİZİ AKARSUYU BALIK HELAL SANA
teşekkürler göksen ...sıkılma oralarda balık tut birşekilde..resimleride gönder..istanbul dediğin gibi ..şu galata öyle bereketliki hiçbir zaman boş dönmüyosun...en azından izmarit istavrit..ben buralaı terkedemem.büyük konuşmamak lazım ama ben istanbul aşığıyım..sevgiler..
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
sezon açılsın inşallah size biraz resim yollarım
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
ozan kardeşim samimi sözlerin teşekkürler ben biliyorsun alanyada yaşıyorum ara sıra istanbula geliyorum oğlan orada torun sevgisi basıyor geliyorum bu sefer allah sizinkilere uzun ömür versin gecen carşamba valdeyi kaybetmiştim bu yüzden oradaydım.inşallah başka sefere hem seninle hem diğer arkadaşlarla fırsat olursa tanışırız iki laf ederiz aslında murat badakla tanışıyoruz ama uzun zamandır ne sitede nede telefonla ulaşabiliyorum.tekrar iyi günler diler şu sarı kanatlarla bir an önce tanışmanı dilerim rastgele.
abi başın sağolsun..gelirsen başımızın üzerinde yerin var..biz buralardayız hep..sarıkanat çinekop yavaş yavaş giriyor..köprüden iki tne çinokop almışlar.2 haftası var..saygılar abi..
Yorumları: 46
Konuları: 7
başın sağolsun allah sabırlar versin
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
rauf abi allah rahmet etsin başınız saolsun allah sabırlar versin
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rauf abi başın saolsun allah sabır versin