Yorumları: 4,028
Konuları: 157
thunderbolt yazdı:Murat'çım inşallah dilediğinizden de güzel bir mini org. gerçekleştirirsiniz
Bol balıklı avlarınız olsun , rasgele ...
Bu arada ayıp olmazsa sattığın jeep gibi 2.el jipler yaklaşık kaçtan bulunabiliyor ? Durumları düzelttiğimde kesin bir tane alıcam.Hayatım Off-Road geçiyor ve arazide çok ihtiyaç oluyor 
Org. ada katılmış bulunan balıkçı bir arkadaşım var bu araçları resmi makamlardan ihale ile 3-4 bin gibi rakamlara satın alıyor ve serviste bunları elden geçirip resmi işlerini (plaka, ruhsat vs.) hallediyor. Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma, benimle bir alakası yok. yeşil olanı 7 binliraya gitmişti. fiatları 20 ye kadar çıkıyor biliyorum, Sen durumunu düzeltince haber ver inşallah hallettiririz. Çünkü her zaman 3-4 tane elinde bulunuyor. Dağ, çamur, kum farketmez tariflede olmaz, direksiyona binince anlarsın.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
murki yazdı:Org. ada katılmış bulunan balıkçı bir arkadaşım var bu araçları resmi makamlardan ihale ile 3-4 bin gibi rakamlara satın alıyor ve serviste bunları elden geçirip resmi işlerini (plaka, ruhsat vs.) hallediyor. Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma, benimle bir alakası yok. yeşil olanı 7 binliraya gitmişti. fiatları 20 ye kadar çıkıyor biliyorum, Sen durumunu düzeltince haber ver inşallah hallettiririz. Çünkü her zaman 3-4 tane elinde bulunuyor. Dağ, çamur, kum farketmez tariflede olmaz, direksiyona binince anlarsın.
Deneme gününü iple çekerim , çok merak ediyorum ve hiç jeep kullanmadım

Kullandığım Dacia piyadaki en yüksek binek arabalardan birisi ama traktör yollarını ortalamamak , taşlar , dallar , çamur filan derken arazide gezmek işkence oluyor
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
amca oğlu hava çok sert bence başka zamana erteleyin o poyrazda sahilde durmak bile zor olur,
bende benim meradan kalkan balığı ve levrek haberleri aldım kalkan balığını kıyıdan tutuyorlarmış ama bu hava şartlarında mümkün değil gitmem.
eger giderseniz rastgele
Yorumları: 935
Konuları: 55
rastgele..havalara dikkat, kış mevsimi malum..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
rastgele
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Her şey gönlünüzce olması dilekleriyle

yolunuz açık olsun rasgele.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Murat rastgele..
aviniz bereketli gecer insallah..

havalara dikkat..

kalkan baligi deyince,bizim buralarda az gozukuyor,fakat az da olsa geliyor
seneler once gumus baligi ile yemli levrek paragatimda iki tane tutmustum
guzel bol balikli raporlarinizi bekliyoruz
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Arkadaşlar temennileriniz için teşekkürler.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
her şey gönlünüzce olsun sevgili kardeşim
kazasız-belasız gidip gelin inşallah
rast gelsin