Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalkan ve eşkina
thunderbolt yazdı:Murat'çım inşallah dilediğinizden de güzel bir mini org. gerçekleştirirsiniz Alkis Bol balıklı avlarınız olsun , rasgele ...

Bu arada ayıp olmazsa sattığın jeep gibi 2.el jipler yaklaşık kaçtan bulunabiliyor ? Durumları düzelttiğimde kesin bir tane alıcam.Hayatım Off-Road geçiyor ve arazide çok ihtiyaç oluyor Wink
Org. ada katılmış bulunan balıkçı bir arkadaşım var bu araçları resmi makamlardan ihale ile 3-4 bin gibi rakamlara satın alıyor ve serviste bunları elden geçirip resmi işlerini (plaka, ruhsat vs.) hallediyor. Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma, benimle bir alakası yok. yeşil olanı 7 binliraya gitmişti. fiatları 20 ye kadar çıkıyor biliyorum, Sen durumunu düzeltince haber ver inşallah hallettiririz. Çünkü her zaman 3-4 tane elinde bulunuyor. Dağ, çamur, kum farketmez tariflede olmaz, direksiyona binince anlarsın.
Bul
murki yazdı:Org. ada katılmış bulunan balıkçı bir arkadaşım var bu araçları resmi makamlardan ihale ile 3-4 bin gibi rakamlara satın alıyor ve serviste bunları elden geçirip resmi işlerini (plaka, ruhsat vs.) hallediyor. Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma, benimle bir alakası yok. yeşil olanı 7 binliraya gitmişti. fiatları 20 ye kadar çıkıyor biliyorum, Sen durumunu düzeltince haber ver inşallah hallettiririz. Çünkü her zaman 3-4 tane elinde bulunuyor. Dağ, çamur, kum farketmez tariflede olmaz, direksiyona binince anlarsın.

Deneme gününü iple çekerim , çok merak ediyorum ve hiç jeep kullanmadım Mahcup Kullandığım Dacia piyadaki en yüksek binek arabalardan birisi ama traktör yollarını ortalamamak , taşlar , dallar , çamur filan derken arazide gezmek işkence oluyor Hadiordan
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
amca oğlu hava çok sert bence başka zamana erteleyin o poyrazda sahilde durmak bile zor olur,
bende benim meradan kalkan balığı ve levrek haberleri aldım kalkan balığını kıyıdan tutuyorlarmış ama bu hava şartlarında mümkün değil gitmem.
eger giderseniz rastgele Seerf
Bul
rastgele..havalara dikkat, kış mevsimi malum..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
thunderbolt yazdı:Deneme gününü iple çekerim , çok merak ediyorum ve hiç jeep kullanmadım Mahcup Kullandığım Dacia piyadaki en yüksek binek arabalardan birisi ama traktör yollarını ortalamamak , taşlar , dallar , çamur filan derken arazide gezmek işkence oluyor Hadiordan
Gel be Nedimim şoförlüğümüzü yaparsın ne olacak.Gulumse
LeVrEkCi yazdı:amca oğlu hava çok sert bence başka zamana erteleyin o poyrazda sahilde durmak bile zor olur,
bende benim meradan kalkan balığı ve levrek haberleri aldım kalkan balığını kıyıdan tutuyorlarmış ama bu hava şartlarında mümkün değil gitmem.
eger giderseniz rastgele Seerf
Hasta olmamak için elimizden geleni yapacaz, çok zorlarsa döneriz be amcaoğlu, işimizdeki yangını başka nasıl söndüreceğiz.
Can ARSLAN yazdı:rastgele..havalara dikkat, kış mevsimi malum..
Eyvallah sağolasın.Mahcup
Bul
rastgeleSeerf
Bul
Her şey gönlünüzce olması dilekleriyleAffet yolunuz açık olsun rasgele.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Murat rastgele..
aviniz bereketli gecer insallah..Affet
havalara dikkat..Hi
kalkan baligi deyince,bizim buralarda az gozukuyor,fakat az da olsa geliyor
seneler once gumus baligi ile yemli levrek paragatimda iki tane tutmustum
guzel bol balikli raporlarinizi bekliyoruz
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Arkadaşlar temennileriniz için teşekkürler.
Bul
her şey gönlünüzce olsun sevgili kardeşim
kazasız-belasız gidip gelin inşallah
rast gelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  eşkina taşı yalova tatar 3 1,602 09-12-2009, 10:57
Son Yorum: orhanekmekci
  Karadenizde kalkan ve eşkina; murki 15 3,469 01-10-2008, 13:53
Son Yorum: naxos 5
  eşkina istavritci 13 2,644 30-07-2007, 13:24