Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Uzun_ahmet yazdı:Öncelikle misafirler hoş gelmişler,
Balık olayına gelince aniden verilen karar ve sonucuda fena sayılmaz ispendeklerde güzel gözüküyor, hernekadar yem olayı sizi üzsede sonuç güzel olmuş, Afiyetler olsun..

Teşekkürler Ahmt abi, kızkardeşime taze balık yedirmek nasip oldu. Yoksa sağdaki üç balığı normalde salarım.
Sizin de avlarınız özledik. Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
fish or die yazdı:bahadır abi gözünüz aydın misafirlere taze ispendek sunumu harika olur 
Saolasın Murat'ım. Zaten onlar için gitmiştim. Onlar olmasa tek balıkla geri gelirdim.
Daha bereketlileri senin olsun kardeş, selamlar....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
bucalıfikret yazdı:bahadır eline sağlık güzel av olmuş tebrikler atçek oda birgün nasip olur rast gele.

Sağolasın Fikret abi,
At-çekle uğraşıyorum ama denk getiremedim.
Sanırım at-çeke özel gitmek gerekiyor. Sabah pil bitince at-çek daha bir ağır geliyor. Zar zor yarım saat, kırkbeş dakika dayanabiliyorum.
Daha bereketlileri sizlerin olsun, selamlarımla...
uzman42 yazdı:Emeklerinize sağlık kaçan balığa rağmen eldeki balıklarda çok güzel , raporunuz ise yine her ayrıntısıyla mükemmel , emeklerinize sağlık daha nicelerine...

Teşekkürler İsmail hocam,
Beğenmiş olmanıza sevindim. Her zaman dediğim gibi, amaç ayrıntıları ve avımızı paylaşmak. Yoksa fotoğraf internette sürüsüne bereket

Elimden geldiğince ayrıntı vermeye çalışıyorum. Sizlerinde keyifli avlarınızı bekliyoruz.Rastgele...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bahadır öncelikle gözün aydın süpriz de harika süprizmiş

Bu arada senin av paylaşımların resmen kısa öykülere taş çıkartır cinsten. Çok keyifle takip ediyorum. Daha bereketli ve bereketli avların yakında karşımızda olacak. Afiyetle boğulup süsleneceğinizden

şüphem yok.
bestvz yazdı:
Tebrıkler Bahadır Abı
Gozunaydın Aıle bulusması suprızle sonuclamıs.
Anı alınan kararla bırlıkte av bereketlı gecmıs
Sorum var su seytan oltasını dıpte sabıtmı bekletıyorsunuz yoksa
hareket halınde demı cekıyorsunuz (sırtı)
Saygılarımla,
Sevgili Fuat,
Teşekkür ederim. Aile buluşması çok keyifliydi. Hafta sonu hepbirlikteyiz inşallah.
Şeytan oltasına gelince; Misinayı elle yaklaşık 10-15m'lik mesafeye savuruyoruz. Yanımıza iki-üç metre misinayı kalama olarak sağıyoruz. Daha sonra önümüzde bulunan yükselti veya taşa misinayı bir tur kartona(üçe katlanmış iskanbil kağıdına-daha verimli, su tutmuyor) sararak bırakıyoruz. İşaret yürüyünce hafiften ele alıp, tasmalamayı bekliyoruz.
Yukarıdan da anlayacağın gibi; bekliyoruz. Umarım açıklamalar anlaşılır olmuştur.
Selamlarımla, rastgele....
Not: Bu aralar av yok sanırım.Evde paslandınız
yalova tatar yazdı:bahadır misafirlerin hoş gelmiş sefalar getirmişler
avında güzel olmuş bazen kıpırtıları dindirmek güzel oluyor.hele bide balıkla süslemek

Teşekkürler Erden abi, misafirler güzel süpriz yaptılar

Anı yakalamak ve yaşamak lazım

Balık da oynayınca değme keyfime...
Selamlarımla abicim....
Emrah77 yazdı:bereketi bol olsun Bahadır abi...
İnşallah sevgili Emrah,
Hepimize bol ve bereketli avlar olsun.Rastgele...
ALTAYLI yazdı:Bahadır öncelikle gözün aydın süpriz de harika süprizmiş
Bu arada senin av paylaşımların resmen kısa öykülere taş çıkartır cinsten. Çok keyifle takip ediyorum. Daha bereketli ve bereketli avların yakında karşımızda olacak. Afiyetle boğulup süsleneceğinizden
şüphem yok.
Çok teşekkürler sevgili Ercan abicim,
Sizlerin beğenileri beni mutlu ve motive ediyor. Güzel sözlerin için ayrıca teşekkürler. Her zaman dediğim gibi, amaç ayrıntıları ve avımızı paylaşmak. Yoksa fotoğraf internette sürüsüne bereket

Daha bereketli ve bolunu senin öğretilerinle bu sene benim botta birlikte yapacağız inşallah.
Süsleme konusunda senin eline su dökemesek de akşama biraz makyaj yapacağız tabii

Selamlarımla....
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Bahadır abi başlığı görünce ;yahu ne vakit gitti bu adam da rapor yazdı , dedim..açıklamaları okuyunca jeton düştü..

bu gibi ani kararla gidilen avlarda genelde güzel sonuç alınıyor,(deneyimle sabittir

)ispendek lüfer sülalesindendi galiba değilmi? sonuç güzel olmuş Bahadır abi, eline sağlık afiyet olsun