Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul havası.
aygroup yazdı:Vay Evlat...

Merayı değiştirmişin..Yeni meran hayırlı olsun.Rastgele...Alkis

gümüş tutmaya gittik bende biraz istavrit tutayım dedim baktım biraz istavrit 3 kilo olmus Smile mekan aynı yanlız burada benim gibi balık alan olmadı adamlar ters ters baktılar yine Siyirdim
Bul
FuRkAn * yazdı:gümüş tutmaya gittik bende biraz istavrit tutayım dedim baktım biraz istavrit 3 kilo olmus Smile mekan aynı yanlız burada benim gibi balık alan olmadı adamlar ters ters baktılar yine Siyirdim

Doğru vallahi...Tekne şaşırttı beni..Bir de sahil ıslak değil..HappyAlışmış gözümüz ya...SiyirdimBen ıslandığım için oralarda herhalde...Happy
Bul
aygroup yazdı:Doğru vallahi...Tekne şaşırttı beni..Bir de sahil ıslak değil..HappyAlışmış gözümüz ya...SiyirdimBen ıslandığım için oralarda herhalde...Happy

orası öyle vallahi hiç acımaz dikkat etmessen reis Smile bu günde gezmeye gittim ayaklarım sırıl sıklam oldu Siyirdim
Bul
sevgili dostlar aslında balık olmayacağından emin olarak balığa çıkıyoruz..yeni yeni yerlere bakıyoruz aslında baktığın zaman bugünkü yerden balık çıkmaması mümkün değil gibi duruyor.erol abi geçen sene bu meranın 100 metre sağından levrek almıştı.sabah sabahta 10-15 köpek saldırdı bıraksak yiyeceklerdi adrenalin tavan yaptı yani.güzel bir gündü ,,sedat kardeşime daha öce avlandığım bir kaç merayıda gösterdim.yarın sabahta iistavrite çıkıcaz.herkese saygılar rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
sedat5 benim teknenin resmıni yayınlama demiştim sana Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ozanım yarın için başarılar size bol balıklı günler dilerim
kalamış bitmiş artık yalova .marina varSmile
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Sedat güzel bir gün geçirmişsiniz. Hava çok durgunmuş anlaşılan. Yemli mi atıyorsunuz levreğe, yoksa at-çek mi?
Ama durmak yok. Buluncaya kadar devam. Ne demişler "bir gün av eti, kırk gün taban eti" Kaldı 39 Wink
Yarın için bol şanş ve rastgele...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
herkese ama herkese sonsuz teşekkurler sagolun.AlkisAlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sedat güzel bir gün geçirmişsiniz. Hava çok durgunmuş anlaşılan. Yemli mi atıyorsunuz levreğe, yoksa at-çek mi?
Ama durmak yok. Buluncaya kadar devam. Ne demişler "bir gün av eti, kırk gün taban eti" Kaldı 39 Wink
Yarın için bol şanş ve rastgele...Seerf
bahadır abicim yemli takımları kurtlayım yolladık sonra kalama ayarı yapıldı boş zamanlarımızıda at çek yaparak geçirdik ama nafile.
saygılar abim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Sedat,bu gun buyuk gun...
ben ogleden sonra,dunku durumu telafi etmek icin gidecegim..
sen gidiyormusun?
hani demistin ya,sizin icin gidecegim diye...kendin icin degil yaniSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  deniz havası bahriyeli 18 2,944 24-03-2010, 21:32
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi