Yorumları: 25,969
Konuları: 290
akvaryumun cok guzel Oktay....tabii icndeki baliklarda...

mavi renkte bana daha guzel geldi...
kolaygelsin
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
oktay abi akvaryum çok güzel.bakımlı bir akvaryum kendini belli ediyor,güzel bir hobi,eskiden bizdede vardı,şimdi zaman ayıramıyorum,o yüzden ara verdim.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
akvaryum guzel ama ısıtıcıyı bır köşeye dik vaziyette koymak lazım birde bu havalarda kullanmayada gerek yok zaten .
arkayada guzel bır doga resimi koyarsanız seyretmesi daha keyifli olur.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 68
Konuları: 12
oktay abi akvaryumun çok güzelmiş canlı doğurganlar beslemek çok zevkli ama insan ciklete sarınca diğerleri birazdaha üvey kardeş gibi oluyor
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
dönem dönem bu işe merak saldım çok yavrularım oldu çok zaman harcadım ama şimdi cesaret edemiyorum çünkü yaparsam sağlam bişey yaparım onlada uğraşması çok zor olur en iyisi muhabbet kuşu ver yemini suyunu arada gelip omuzuna konsun muhabbet et
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
LeVrEkCi yazdı:dönem dönem bu işe merak saldım çok yavrularım oldu çok zaman harcadım ama şimdi cesaret edemiyorum çünkü yaparsam sağlam bişey yaparım onlada uğraşması çok zor olur en iyisi muhabbet kuşu ver yemini suyunu arada gelip omuzuna konsun muhabbet et 
abi oda vardı çok gürültü yapıyor diye balkona koydum , sabah baktım cavlağı çekmiş,donmuş geveze,

motor sessiz ise akvaryum yine en iyisi
Yorumları: 5,167
Konuları: 120

Evet çok güzel bir hobi , tebrikler Oktay

bir zamanlar bende birkaç sene uğraştım , çok güzel akvaryumun maşallah nazar değmesin
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Oktay abi akvaryum gayet güzel görünüyor. Yanlız 1 tane sarıprenses gördüm. Sarı prenses beslediğin balıklara sorun çıkarır. bu yüzden de en kısa zamanda ayırmanı öneririm. ayrıca renkli kumlar yerine midye kırığı ya da çeşitli renklerde bulunan silis kum kullanman daha faydaları olur. böylece ph'ı dengelerler. renkli kumlar uzun vadede suya salınım yapabilirler. ayrıca internetten canlı bitki satanlar bulabilirsin. kargo ile sana ulaştırabilirler.
ayrıca Sedat abinin dediği gibi ısıtıcı yanlış yerleştirilmiş Oktay abi
Sazanları özledim...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Biraz acemice düzenlenmiş gibi görünsede bir canlı doğuran silsilesi oluşmuş gibi.Birde onları doğum yaparken yakalayabilirsen harika görüntüler çıkıyor.Moliler doğum yaparken yavru "u" şeklinde doğup suyun içinde açılıyor ve yüzmeye başlıyor.Müthiş bir görüntü.İnanılmaz.

Kıskandım valla. Bendemi yapsam bir akvaryum.Nasıl olsa balığada gidemiyoruz.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Tropheus yazdı:akvaryum guzel ama ısıtıcıyı bır köşeye dik vaziyette koymak lazım birde bu havalarda kullanmayada gerek yok zaten .
arkayada guzel bır doga resimi koyarsanız seyretmesi daha keyifli olur.
Isıtıcıyı bugün düzeltirim. Yatay daha rahat ısıtır diye düşünmüştüm.
rusan yazdı:Oktay abi akvaryum gayet güzel görünüyor. Yanlız 1 tane sarıprenses gördüm. Sarı prenses beslediğin balıklara sorun çıkarır. bu yüzden de en kısa zamanda ayırmanı öneririm. ayrıca renkli kumlar yerine midye kırığı ya da çeşitli renklerde bulunan silis kum kullanman daha faydaları olur. böylece ph'ı dengelerler. renkli kumlar uzun vadede suya salınım yapabilirler. ayrıca internetten canlı bitki satanlar bulabilirsin. kargo ile sana ulaştırabilirler.
ayrıca Sedat abinin dediği gibi ısıtıcı yanlış yerleştirilmiş Oktay abi
Sarı prensesleri heveslenip almıştım erkeği öldü oda tek kaldı bulup birisine verene kadar akvaryumda misafir tutuyorum o'nu
Acemilik işte yavaş yavaş öğreneceğiz. Bendeki akvaryum 50 Litrelik 200 Litrelikleri görüyorum içim gidiyor