Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buda Benim Akvaryum
akvaryumun cok guzel Oktay....tabii icndeki baliklarda...Seerf
mavi renkte bana daha guzel geldi...
kolaygelsin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
oktay abi akvaryum çok güzel.bakımlı bir akvaryum kendini belli ediyor,güzel bir hobi,eskiden bizdede vardı,şimdi zaman ayıramıyorum,o yüzden ara verdim.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
akvaryum guzel ama ısıtıcıyı bır köşeye dik vaziyette koymak lazım birde bu havalarda kullanmayada gerek yok zaten .
arkayada guzel bır doga resimi koyarsanız seyretmesi daha keyifli olur.Alkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
oktay abi akvaryumun çok güzelmiş canlı doğurganlar beslemek çok zevkli ama insan ciklete sarınca diğerleri birazdaha üvey kardeş gibi oluyorGulumse
Bul
dönem dönem bu işe merak saldım çok yavrularım oldu çok zaman harcadım ama şimdi cesaret edemiyorum çünkü yaparsam sağlam bişey yaparım onlada uğraşması çok zor olur en iyisi muhabbet kuşu ver yemini suyunu arada gelip omuzuna konsun muhabbet et Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:dönem dönem bu işe merak saldım çok yavrularım oldu çok zaman harcadım ama şimdi cesaret edemiyorum çünkü yaparsam sağlam bişey yaparım onlada uğraşması çok zor olur en iyisi muhabbet kuşu ver yemini suyunu arada gelip omuzuna konsun muhabbet et Gulumse
abi oda vardı çok gürültü yapıyor diye balkona koydum , sabah baktım cavlağı çekmiş,donmuş geveze,Siyirdimmotor sessiz ise akvaryum yine en iyisi76
Bul
Alkis Evet çok güzel bir hobi , tebrikler Oktay Alkis bir zamanlar bende birkaç sene uğraştım , çok güzel akvaryumun maşallah nazar değmesin Affet
Bul
Oktay abi akvaryum gayet güzel görünüyor. Yanlız 1 tane sarıprenses gördüm. Sarı prenses beslediğin balıklara sorun çıkarır. bu yüzden de en kısa zamanda ayırmanı öneririm. ayrıca renkli kumlar yerine midye kırığı ya da çeşitli renklerde bulunan silis kum kullanman daha faydaları olur. böylece ph'ı dengelerler. renkli kumlar uzun vadede suya salınım yapabilirler. ayrıca internetten canlı bitki satanlar bulabilirsin. kargo ile sana ulaştırabilirler.

ayrıca Sedat abinin dediği gibi ısıtıcı yanlış yerleştirilmiş Oktay abi
Sazanları özledim...
Bul
Biraz acemice düzenlenmiş gibi görünsede bir canlı doğuran silsilesi oluşmuş gibi.Birde onları doğum yaparken yakalayabilirsen harika görüntüler çıkıyor.Moliler doğum yaparken yavru "u" şeklinde doğup suyun içinde açılıyor ve yüzmeye başlıyor.Müthiş bir görüntü.İnanılmaz.76Kıskandım valla. Bendemi yapsam bir akvaryum.Nasıl olsa balığada gidemiyoruz.Snifsinf
Bul
Tropheus yazdı:akvaryum guzel ama ısıtıcıyı bır köşeye dik vaziyette koymak lazım birde bu havalarda kullanmayada gerek yok zaten .
arkayada guzel bır doga resimi koyarsanız seyretmesi daha keyifli olur.Alkis

Isıtıcıyı bugün düzeltirim. Yatay daha rahat ısıtır diye düşünmüştüm.

rusan yazdı:Oktay abi akvaryum gayet güzel görünüyor. Yanlız 1 tane sarıprenses gördüm. Sarı prenses beslediğin balıklara sorun çıkarır. bu yüzden de en kısa zamanda ayırmanı öneririm. ayrıca renkli kumlar yerine midye kırığı ya da çeşitli renklerde bulunan silis kum kullanman daha faydaları olur. böylece ph'ı dengelerler. renkli kumlar uzun vadede suya salınım yapabilirler. ayrıca internetten canlı bitki satanlar bulabilirsin. kargo ile sana ulaştırabilirler.

ayrıca Sedat abinin dediği gibi ısıtıcı yanlış yerleştirilmiş Oktay abi

Sarı prensesleri heveslenip almıştım erkeği öldü oda tek kaldı bulup birisine verene kadar akvaryumda misafir tutuyorum o'nu

Acemilik işte yavaş yavaş öğreneceğiz. Bendeki akvaryum 50 Litrelik 200 Litrelikleri görüyorum içim gidiyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bunlar da benim akvaryumlardan karma fotoğraflar Hitit 8 1,089 19-04-2016, 08:20
Son Yorum: yaser2sultan
  Bu da benim küçük akvaryumum Marduk 18 4,390 10-10-2011, 20:36
Son Yorum: rusan
  Buda Yeni yapmaya çalıştığım bir akvaryumum. rasgelebalıkçılık 14 4,257 10-10-2011, 10:36
Son Yorum: Marduk
  Buda benim akvaryumum sevimli34 21 6,913 06-02-2011, 14:13
Son Yorum: sevimli34
  Bir akvaryum resmide benden. rasgelebalıkçılık 15 3,845 26-05-2010, 11:35
Son Yorum: rasgelebalıkçılık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi