19-09-2010, 22:22
palamutlarda senin balıklarda güzel olmuş faruk abi,bereketli olsun rastgele

Palamutlar Ege`de
|
19-09-2010, 22:22
palamutlarda senin balıklarda güzel olmuş faruk abi,bereketli olsun rastgele
![]()
19-09-2010, 22:47
bereketli olsun, abi. ben paragatçılığı bıraktım; bakıyorum sen başlamışsın. sevindim. balıklar güzel. afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
19-09-2010, 22:58
harika balıklar abi yine malı götürmüşsün.. fakat necmi abinin yakaldıkları yanında biraz sönük kalmış.. afiyet olsun abim
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
19-09-2010, 23:00
Faruk,yemliyi dün akşam görmüştüm paragatı bende merakla bekliyordum.Aslında cupra çıkması harika bir kaçta daha olsaymış tam olacakmış.Bunada bereket versin.Birdakinde inşallah.Afiyetler olsun
![]()
Bornova - izmir
19-09-2010, 23:08
adembaba yazdı:faruk bey güzel av olmuş afiyet olsuntesekkurler Adem.. sizlerede rastgele doktor yazdı:Maşallah Faruk abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın daha ne olsun resimlerde kartpostallık elinize emeğinize sağlık saygılar sayın abim.tesekkurler Eren.. sizlerede rastgele saygilar bizden fish or die yazdı:faruk abi tavalık çıkmış boş yok afiyet şeker olsun bu arada organizasyon için son durum nedir ???tesekkurler Murat.. sizlerede rastgele prg. icin durum biraz zor gozukuyor...oglumun sinavlari var... mariner8 yazdı:Tebrikler arkadaş yine paraketa zevkini yapmışsın bravo balıklarda şahane , bereketli ve afiyet olsuntesekkurler arkadas.. ben sonuna yetistim..sagolsun Necmi,hemen telefon cekti,fakat paragat topluyordum.. insallah biraz daha kalirlarda..fakat boylari cok guzel sizlerede rastgele aahmet yazdı:faruk ustam deniz ana bu sefer çeşitli avalar sunmuş,hep böyle güzel bereketli avlar olsun,rastgele.tesekkurler Ahmet sizlerede bundan iyi avlar dilerim Bahadır Sarıca yazdı:Bereketli olsun Faruk abi.tesekkurler Bahadir... ben sahsen eskinaya sevmiyorum,fakat seven cok seviyor..burada ozellikle bir arkadsim var..denizde bundan baska balik tanimiyor...tabii damak zevki insana gore degisiyor.. tasin fotosuna gelince...biraz zor olacak ..kusura bakma ama ,eskineleri verdim sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
19-09-2010, 23:14
LeVrEkCi yazdı:palamutlarda senin balıklarda güzel olmuş faruk abi,bereketli olsun rastgeletesekkurler Nihat.. sende lufer sezonunu 2 lufer ile acmissin..bereketli olsun rastgele naxos 5 yazdı:bereketli olsun, abi. ben paragatçılığı bıraktım; bakıyorum sen başlamışsın. sevindim. balıklar güzel. afiyet olsun.tesekkurler Hakan.. ben bu yaz fazla paragat atamadim...bundan sonra ne kadar atabilirsem artik sizlerede rastgele araphüso26 yazdı:harika balıklar abi yine malı götürmüşsün.. fakat necmi abinin yakaldıkları yanında biraz sönük kalmış.. afiyet olsun abimtesekkurler Huseyin.. vallahi dogru,benimde senin gibi palamutlarda gozum kaldi..gerci senin gozun her balikta kaliyor ama neyse.. sizlerede rastgele orhanekmekci yazdı:Faruk,yemliyi dün akşam görmüştüm paragatı bende merakla bekliyordum.Aslında cupra çıkması harika bir kaçta daha olsaymış tam olacakmış.Bunada bereket versin.Birdakinde inşallah.Afiyetler olsuntesekkurler Orhan abi.. yanlis anlasilamasin..ayni fikirdeyim,paragatin zahmetine deymesi icin .....+daha bir -kac guzel balik lazim.....bu kadari az...sayilir... ona da bereket versin.... sizlerede rastgele
![]()
19-09-2010, 23:36
konuya yazmaya unuttum..
zargana sirtisi yapacaktim,fakat ortaya palamutlar cikinca..isler karisti.. zargana sirtisi yapamadim
![]()
19-09-2010, 23:37
Albatros-gr yazdı:konuya yazmaya unuttum..nasıl üzüldüm bilemessin... çok üzüldüm çokkkkkkkkkkk ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
19-09-2010, 23:48
araphüso26 yazdı:nasıl üzüldüm bilemessin... çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkyapma yaw.. ![]() bilseydim yazmazdim bunu ![]() ................................ bunu yazmamin nedeni,bir gun onceden zargana sirtisi icin muhabbeti vardi.. tabii siteye 10 gunde bir ugruyorsan boyle olur..muhabbetin an themasini kacirirsin.. ver simdi cevap ta gorelim
![]()
20-09-2010, 02:58
bereketli olsun Faruk abi eline paragatına sağlık
![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Artık tavuk yemek yok, nihayet Palamutlar var. | Torik Orhanbaba | 35 | 4,833 |
26-02-2013, 10:43 Son Yorum: nihatkr |
|
Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. | Torik Orhanbaba | 12 | 2,101 |
25-02-2013, 19:06 Son Yorum: fish or die |