Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Dostum resimler güzel su da ki görüntüde çok güzelmiş sende tam zamanında gitmişsin ama nasıl balık denk gelmemiş kısmet meselesi bende 2 gün önce suda idim 2-3 kefal ve kikla vurdum başka bi şey yok benim meraya dişli balık dadanmış ama daha tanışmak nasip olmadı kefal lerin sırt kısımlarında ısırık izleri var zannedersem çinekop var bakalım artık bayramdan sonra balıkçılığa ara verdim zaman bulursak bi balıkçılık yapalım dostum beklerim saygılar.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
O manzara ve durgun suda çok keyifli bir dalış olmuştur Nihatcım.Rahatlama yüzünden belli.Harikasın.Benimde başlamam yakındır yine.Evin dibi deniz olunca dayanamıyor insan.Son bir cesaret adımı kaldı sanki.
yycolak yazdı:O manzara ve durgun suda çok keyifli bir dalış olmuştur Nihatcım.Rahatlama yüzünden belli.Harikasın.Benimde başlamam yakındır yine.Evin dibi deniz olunca dayanamıyor insan.Son bir cesaret adımı kaldı sanki.
ben bu kış son dalışımı dün yaptım bahara kadar suya girmeyi düşünmüyorum elbise biraz üşüttü gerçi çok kaldık üşümemiz normaldi ama göğsümde sabahtan beri ağrı var bakalım ne iş açacak bu soguk dalış başıma.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Mera süper ufak balıkta varsa büyük balık kesin uğrar oraya arada yokla abicim orayı mutlaka trofe çıkar. ama agraşon şart..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
valla bende balık tutamasamda senin gibi stresimi yengeçten çıkarsam.amaç stres atmaksa bunu başardın,herkes senin gibi eğlenemez.
hem balık hem stres atmaksa,yarısını becerdin.gene kardasın.
paylaşımlar için sağol.
bucalı yazdı:Mera süper ufak balıkta varsa büyük balık kesin uğrar oraya arada yokla abicim orayı mutlaka trofe çıkar. ama agraşon şart..
orada balık vuruldugunu duydumda bize denk gelmedi işte
tahsinmersin yazdı:valla bende balık tutamasamda senin gibi stresimi yengeçten çıkarsam.amaç stres atmaksa bunu başardın,herkes senin gibi eğlenemez.
hem balık hem stres atmaksa,yarısını becerdin.gene kardasın.
paylaşımlar için sağol.
bu sene stres atmaya ihtiyaç çok tahsin abi,balıksız stres atar olduk ne yapalım
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Allah muhabbetinizi bozmasin

.
Şaka bir yana dalış yaptığın yer güzelmiş Nihat. Balık olması lazım oralarda.
Giydiğin dalış elbisesi kaç mm kalınlığında? Su biraz soğuk olmalı...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...