Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yengeç ile sohbet
ustam61 yazdı:[Resim: icon1.gif] yengeç ile sohbet
baktım balık yok bende başladım yengeçle muhabbete çok güzel bir muhabbet oldu beni canlı canlı pişirme dedi bende saldım gitti Gulumse..
SiyirdimVah nihat ım vah.Levrekleri Lüferleri bırak sen yengeçlerle sohbet et.kalıcı değildir ama tedavisi mümkün bir hastalıktır.bazen bende ırmak kenarında balık tutamayanların kurbağalar ile konuştuğuna şahit olurum.kurbağa bir taraftan "vıııırrrrak"der garibim öteden "cııııırrrrrrrak".olur olur böyle şeyler.kafana "amatör balıkcı" logolu şapkadan başka bişey takma.ereğli de bir gün balığa çık birşeyin kalmaz.HeheHehe
hiç olmazsa ben medeni bir şekilde burada yapamadıklarımı paylaşıyorum sen bide kurbağalarla konuşanlara rastladım diyorsun ben her gidişimde kurbağalarla sofra kurar muhabbet eder dert yanarım diyemiyorsun Hehe
ben mayıs ayına kadar zaten iptal im ustam bu her sene böyledir araları değerlendiriyorum sen ne haldesin bi bak bi düşün Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimBoşver balığı.sen bayramda gelde saç kavurma yapıvereyim yufkanın arasında şöyle yağını bağrına akıta akıta bir saç kavurma yede aklın başına gelsin.Hehe
Sadece Nihat a değildir teklifim .Çankırı ya yolu düşen,bir kardeşimiz ,bir abimiz,hepsinden önemlisi bir dostumuz var diyen herkese kapımız açık ,soframız hazırdır.DUYURULUR.
(130 km yaklaşıpta bir çayımı içmeye gelmeyenler (ahmet bey (aygrup) ve levent e) "hayrettin bize bakamaz" diyemi düşündüler acep kırıldım onlara)
teşekkür ederim ustam sen beni eline geçirirsen yağda boğarsın bee Siyirdim
Bul
Dostum resimler güzel su da ki görüntüde çok güzelmiş sende tam zamanında gitmişsin ama nasıl balık denk gelmemiş kısmet meselesi bende 2 gün önce suda idim 2-3 kefal ve kikla vurdum başka bi şey yok benim meraya dişli balık dadanmış ama daha tanışmak nasip olmadı kefal lerin sırt kısımlarında ısırık izleri var zannedersem çinekop var bakalım artık bayramdan sonra balıkçılığa ara verdim zaman bulursak bi balıkçılık yapalım dostum beklerim saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
O manzara ve durgun suda çok keyifli bir dalış olmuştur Nihatcım.Rahatlama yüzünden belli.Harikasın.Benimde başlamam yakındır yine.Evin dibi deniz olunca dayanamıyor insan.Son bir cesaret adımı kaldı sanki.Mahcup
Bul
yycolak yazdı:O manzara ve durgun suda çok keyifli bir dalış olmuştur Nihatcım.Rahatlama yüzünden belli.Harikasın.Benimde başlamam yakındır yine.Evin dibi deniz olunca dayanamıyor insan.Son bir cesaret adımı kaldı sanki.Mahcup
ben bu kış son dalışımı dün yaptım bahara kadar suya girmeyi düşünmüyorum elbise biraz üşüttü gerçi çok kaldık üşümemiz normaldi ama göğsümde sabahtan beri ağrı var bakalım ne iş açacak bu soguk dalış başıma.
Bul
ustam61 yazdı:NayirolamazAman Nihat ım kendine dikkat et.sende artık orta yaş sınırındasın bizim gibi.bırak suya girmeyi içerken bile dikkat etmelisin.deniz suyuna girmesende bahara kadar suya girmeyi düşünmemek olmaz .Siyirdimkokarsın mazallah.HeheHehe
senin gibimi Siyirdimsen yaşlı sınıfındasın artıkSiyirdimHehe
Bul
Mera süper ufak balıkta varsa büyük balık kesin uğrar oraya arada yokla abicim orayı mutlaka trofe çıkar. ama agraşon şart..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
valla bende balık tutamasamda senin gibi stresimi yengeçten çıkarsam.amaç stres atmaksa bunu başardın,herkes senin gibi eğlenemez.
hem balık hem stres atmaksa,yarısını becerdin.gene kardasın.
paylaşımlar için sağol.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bucalı yazdı:Mera süper ufak balıkta varsa büyük balık kesin uğrar oraya arada yokla abicim orayı mutlaka trofe çıkar. ama agraşon şart..
orada balık vuruldugunu duydumda bize denk gelmedi işte Gulumse
tahsinmersin yazdı:valla bende balık tutamasamda senin gibi stresimi yengeçten çıkarsam.amaç stres atmaksa bunu başardın,herkes senin gibi eğlenemez.
hem balık hem stres atmaksa,yarısını becerdin.gene kardasın.
paylaşımlar için sağol.
bu sene stres atmaya ihtiyaç çok tahsin abi,balıksız stres atar olduk ne yapalım Gulumse
Bul
Allah muhabbetinizi bozmasin Siyirdim.
Şaka bir yana dalış yaptığın yer güzelmiş Nihat. Balık olması lazım oralarda.
Giydiğin dalış elbisesi kaç mm kalınlığında? Su biraz soğuk olmalı...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  her yengeç yenirmi yalova tatar 1 1,038 20-07-2016, 15:43
Son Yorum: nurideniz34
  Nasihat ve Sohbet Uzun_ahmet 21 2,629 20-02-2012, 23:47
Son Yorum: acemi dalgıç
  hadi biraz sohbet edelim nedersiniz b.kral 48 6,170 28-05-2009, 13:56
Son Yorum: b.kral
  Amatör Balıkçı Sohbet Odası Fangri-avcısı 11 2,886 28-01-2009, 12:49
Son Yorum: b.kral