Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Az sirti,az yemli
bahriyeli yazdı:uzun aradan sonra raporunu görmek iyi geldi faruk abi.sezonu açtınız hayırlı olsun .güzel avlara rastgele selamlar saygılar.AlkisGulumseSeerfafiyet olsun.

Başladı artık. Faruk'u tutabilene aşkolsunSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
orhanekmekci yazdı:Bizdede yıldız,karayel denize çıkartmıyor,siz denizin balığın keyfini tatille birlikte çıkartmışsınız maşallahSeerftevekeli akşam Χίος(Sakız adası) ta havayi fişekli kutlamalar vardıHappyhafta sonunda inşallah hava iyi olurda melanurları mısafir edersiniz Seerfrastgele.
tesekkurler Orhan abi...hafta sonu melanurlari sana birakiyorum..malum pazar gunu 1 mayis...hava musade ederse piknik filan olur...balik isi sakat yani..

LeVrEkCi yazdı:ahmet abinin denizdeki resmini görünce teknede olmayı çok istedim,çok özledim denizde olmayı çokkkk..
faruk abi sezaon geldi çattı inşallah daha iyi avlarda olacak..rastgele.Alkis
insallah Nihat..
insan enerji depoluyor..hadi artik sende yavas-yavas hazirliklara basla..
bahriyeli yazdı:uzun aradan sonra raporunu görmek iyi geldi faruk abi.sezonu açtınız hayırlı olsun .güzel avlara rastgele selamlar saygılar.AlkisGulumseSeerfafiyet olsun.
uzun ara oldu Ismail..baliga cikmayi..denizdeki kahveyi...hepsini ozlemissim..

sizlerede rastgele beyler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ustam61 yazdı:AlkisPaylaşımın için teşekkürler Faruk kardeş.azda olsa balık güzel olmuş.Afiyet olsun.inşallah sonraki seferlerde daha bol yakalarsınız da gözlerimiz bayram eder.AlkisSeerf
ben tesekkur ederim Hayrettin...az balik cok keyif oldu
sizlerede rastgele
ufuktan26 yazdı:Başladı artık. Faruk'u tutabilene aşkolsunSeerf

bu sezon biraz gecikecek hocam..teknem karada dahaSnifsinf
haziran ayi gibi su ile bulusacak..Snifsinf
amaaaaa..kismet ise bir baslarsam....bak o zaman sen faruk`aSiyirdimHehe
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Bizdede yıldız,karayel denize çıkartmıyor,siz denizin balığın keyfini tatille birlikte çıkartmışsınız maşallahSeerftevekeli akşam Χίος(Sakız adası) ta havayi fişekli kutlamalar vardıHappyhafta sonunda inşallah hava iyi olurda melanurları mısafir edersiniz Seerfrastgele.

sizden guzel gorunur Orhan abi....yunanistanin her tarafinda ayni goruntuler vardi...
Bul
Albatros-gr yazdı:ben tesekkur ederim Hayrettin...az balik cok keyif oldu
sizlerede rastgele

bu sezon biraz gecikecek hocam..teknem karada dahaSnifsinf
haziran ayi gibi su ile bulusacak..Snifsinf
amaaaaa..kismet ise bir baslarsam....bak o zaman sen faruk`aSiyirdimHehe

Hayırlısı olsun Faruk.Geçen yılki performansın oldukça iyiydi.Bu sezonda daha güzel olacağını umuyorumGulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Hayırlısı olsun Faruk.Geçen yılki performansın oldukça iyiydi.Bu sezonda daha güzel olacağını umuyorumGulumseSeerf

insallah hocam....nasilsa biz eski topragiz degil mi..
sitenin genc ihtiyarlari...
sen hali saha top kosturuyorsun...ben ise denizlerde savasiyorumSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:insallah hocam....nasilsa biz eski topragiz degil mi..
sitenin genc ihtiyarlari...
sen hali saha top kosturuyorsun...ben ise denizlerde savasiyorumSiyirdim

Aynen öyle Faruk.Yalnız ben geçen ay sağ bacak adelemi sakatladım.Ön adele yırtılmış.Şu anda halı saha işine ara verdim.Tedavi sürecindeyim.
Bul
ufuktan26 yazdı:Aynen öyle Faruk.Yalnız ben geçen ay sağ bacak adelemi sakatladım.Ön adele yırtılmış.Şu anda halı saha işine ara verdim.Tedavi sürecindeyim.

aman Hocam gecmis olsun....acil sifalar dilerim..
bundan haberim yoktu
Bul
Albatros-gr yazdı:aman Hocam gecmis olsun....acil sifalar dilerim..
bundan haberim yoktu

Sağol Faruk.Görünüşte birşey yok ama yüke binince zorlluyor tabi..
Bul
abi, hiç boş durmuyorsun... helal olsun. ben de meşede denizdeydim hafta sonu. çadırla uğraştım. meşede kuvvetli lodos vardı. sabah erken saatlerde deniz sirtiye müsaitti. senin melanur meranda epey hareket vardı. bir iki kayık galiba sirti çekiyordu. o an sen aklıma geldin.

az balık ama denizle buluşman güzel. tebrikler...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,573 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,597 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,241 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,861 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,616 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,977 28-09-2011, 23:42
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,459 19-04-2011, 07:55
Son Yorum: Cahit Acun
  03.12.2010 Sırtı - Baraküda borabora48 17 4,869 07-12-2010, 11:24
Son Yorum: bucalı
  At çek levrek avım ve yemli de gelen balıklardan bazıları FuRkAn * 30 6,280 01-09-2010, 21:26
Son Yorum: Bonetti2000
  Sirti ve kalamar avi Albatros-gr 39 8,637 22-07-2010, 17:42
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi