Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galata köprüsü
Ercan abi çok haklısın vallahi AlkisHappy Gençlik işte...
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ALTAYLI yazdı:calısıodu atlıodu geliodu geliolar atıosun bekliosun cekiosun gelmiosa cekiosun ediosun karısmıo olmuosun alıosun geçiriosun atıosunSmileSmileDursun bu ne abicim ya. Klavyende y-r harflein bozuk değil. Yaşın daha çok genç Bol balıklı ve keyifli paylaşımlar dilerim. Kızmaca bozulmaca yok ha76

Şimdiki gençler böyle yazışıyorlar Ercan abicim.Kolay olyor her halde.Ben beceremiyorum kısaltmaları.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:Şimdiki gençler böyle yazışıyorlar Ercan abicim.Kolay olyor her halde.Ben beceremiyorum kısaltmaları.Siyirdim

Kendi aralarında tamam da.Bari burada daha özenli yazsalar.Türkçemiz bozulmasın, güzel kullanılmaya çalışılsın.Gençlerimiz hem ülkemiz hem de türkçemiz için önemli.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Kendi aralarında tamam da.Bari burada daha özenli yazsalar.Türkçemiz bozulmasın, güzel kullanılmaya çalışılsın.Gençlerimiz hem ülkemiz hem de türkçemiz için önemli.Gulumse
Gerçekten de çok önemliler ve her geçen gün aydın gençlere olan ihtiyacımız maalesef artıyor76
Bul
ALTAYLI yazdı:Gerçekten de çok önemliler ve her geçen gün aydın gençlere olan ihtiyacımız maalesef artıyor76

Aynen katılıyorum Ercan abi76
Bul
E be Ercan abi buna şükret Siyirdim ya bide SMS alfabesiyle yazsaysı ne derdin acaba Bobo

slm nslsn kib grşrz

Bu arada Dursun kardeşimiz bu yazılanların ona doğrunun ve güzelin gayet samimi bir biçimde anlatılmak istendiğinin farkındadır, bundan eminim.Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:E be Ercan abi buna şükret Siyirdim ya bide SMS alfabesiyle yazsaysı ne derdin acaba Bobo

slm nslsn kib grşrz

Bu arada Dursun kardeşimiz bu yazılanların ona doğrunun ve güzelin gayet samimi bir biçimde anlatılmak istendiğinin farkındadır, bundan eminim.Smile
Eyvah eyvah derdim herhaldeHappyAnlamak için sorgular dururdum artık. Bu arada Dursun, Eleştirel görüşmelere son derece açık ve bunun kendisini geliştireceğinin bilincinde76
Bul
Big Grin benim yazım yine iyi ben nadiren öyle yazıyorum oda dikkatsizliğime geldiği zamanlar Smile bu arada eleştiriye her zaman açıgım Siyirdim
Bul
kale124 yazdı:Big Grin benim yazım yine iyi ben nadiren öyle yazıyorum oda dikkatsizliğime geldiği zamanlar Smile bu arada eleştiriye her zaman açıgım Siyirdim

Helal sana Dursuncum.Alkis
Bul
kale124 yazdı:Big Grin benim yazım yine iyi ben nadiren öyle yazıyorum oda dikkatsizliğime geldiği zamanlar Smile bu arada eleştiriye her zaman açıgım Siyirdim

abicim bir yanlışlık oldumu düzenleden hemen değiştirirsin.Bazen banada oluyor.Klavyeden hızlı yazmak istediğimde elim 2-3 tuşa aynı anda basıyor.tek farkımız sen eksik harf kullanıyorsun bende fazla harf .Bobo
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  galata köprüsünde gözlem bugün ssevdim 103 16,676 09-09-2012, 17:35
Son Yorum: ssevdim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi