Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
palamut
Emre pazartesi oldu ne yaptınız palamut akını devam ediyormuş. İnşallah rast gelmiştir76
Bul
Rastgele Emre.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Abi tutamadım 2 suniyem ziyan oldu fırlatırken makinenin bedeninden koptu bende baktım çok masraflı oluyo istavrite döndüm 14 tane istavrit aldım tekrar makine misinesi kopunca morelim bozuldu avı sonlardırdım .
Bul
Emre misina durduk yerde kopmaz. Sorun nerede bulup halletmelisin. Bu iyi bir balık bindiğinde canını çok sıkabilir. Av için yaşadıkların hepimizin başına geliyor. İstavritler tavayı kızdıracak kadar mı? Afiyetle ve bereketle yeni avlara76
Bul
Abi misine takımı fırlatırken kopuyo 80 gr kurşuna bile dayanamıyo boşluk vermeden atıyorum (makine Confusedilverstar panthera 65 lik KAMIŞ:albastar mermaid 4.50) istavritleri temizledim dolaba attım 2 veya 3 seferki avları biriktirip pişiriyorum
Bul
Emrecim ya kamışın bir yerinde bir şey var,ya porselenlerde.Yoksa sağlam bir misine bulmalısın.Çekilirmi o stres ha koptu ha kopacak.HadiordanRasgelsin.Alkis
Bul
bazı makinaların sarımı iyi olmuyor üst üste sarıyor olabilir. buda misinanın kopmasına sebebiyet verebilir.
arSStore.com alışverişin yeni yüzü
Bul
ALTAYLI yazdı:Emre misina durduk yerde kopmaz. Sorun nerede bulup halletmelisin. Bu iyi bir balık bindiğinde canını çok sıkabilir. Av için yaşadıkların hepimizin başına geliyor. İstavritler tavayı kızdıracak kadar mı? Afiyetle ve bereketle yeni avlara76

emre merhaba,

misina nekadar süredir sarılı makinende. 30-40 mt misinayı boşalt, oradan kes. yada yeni misna sar diyeceğim.

Çubuklu palamut veriyormu. Sen alamadın peli alabilen varmıydı ?
Bul
Abi makineyi alırken misineyi hediye olarak sarmışlardı yaklaşık 4 ay oldu makineyi aldıgıma (makineye 35 lik 600 mt bobin pelican misine alıp sarmayı düşünüyorum) (Abi ben pazartesi saat 8.30 ava girmişdim (otobüsü bekle yol anca o kadar erken gidebiliyorum) ben gidince tam saymadım ama 9 veya 10 kişi olur palamuta atıyolardı 1 tanesi ufak bitane almışdı sıyırtmayla almışdı galiba elinde sıyırtmaya benzer bişe vardı
Bul
bencede makinadaki misinayı boşalt.Yeni bir misina sar.O palamutlar ziyan olmasın.Bir an önce atmaya başlaki bizde burda fotoğraflarını görmeye çalışalım.Rastgele
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan Palamut Avı nasıl yapılır ? mrs303 24 25,103 05-03-2012, 22:52
Son Yorum: YaKaMoZ
  kıyıdan palamut çaparisi ilerya 24 8,996 09-09-2008, 13:04
Son Yorum: ilerya
  Palamut lüfer nerede? Geveze_22 10 4,946 15-10-2007, 11:44
Son Yorum: baz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi