Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Yanımda olta yoktu.Ben de balık ekmek yedim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
ufuktan26 yazdı: Yanımda olta yoktu.Ben de balık ekmek yedim
Ufuk hocam haber verseydin de seni turnaya götürseydim
Sazanları özledim...
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
14-09-2011, 13:43
(Son Düzenleme: 14-09-2011, 13:46, Düzenleyen: nihatkr .)
ufuktan26 yazdı: Yanımda olta yoktu.Ben de balık ekmek yedim
eminöninde, karaköyde balık ekmek yemekte ne güzeldir.
Gidemeyenler için karaköyden sanal gezinti için aşağıdaki linki tıklayınız
Karaköy Meydanı Flash Sanal Tur | panoramikistanbul.com|İstanbulun 360 derece flash sanal tur / sanal gezinti sitesi.
Tabi resim biraz eski, çünkü vapurların durduğu yerdeki iskele artık yok. 2 sene önce o iskele denizin dibini boyladı dubalarının çürüyüp su alması nedeniyle.
Anılarım canlandı. Eskiden karaköyde tam galata köprüsüne çıkış ayağında (Panaromik resmin başladığı nokta) sokakta masaları olan birahaneler vardı. Çocukluğumda ilk bira midye tava orada yemiştim.
Ozamanlar sanki güneş daha parlaktı, istanbul daha güzeldi, deniz ise sanki daha hırçın ama bereketliydi.
Heygidi eski günler.
Ek Dosyalar
Ekran Görüntüleri
rusan yazdı: Ufuk hocam haber verseydin de seni turnaya götürseydim
Ah Rusancım nasıl geldim gittim sorma.Bir de arabanın anahtarını trende düşürmüşüm.Neyseki buldum.Akşam treniyle de döndüm zaten.Ben de istiyorum turna avlamayı.İnşallah bir dahaki gelişlerimde gideriz turnaya.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Kamil ILIPINAR yazdı: ufuk hacam sen balıkekmek yemişsin ben onun tadına bile bakmaya fırsat bulamadım
Evet Kamil sana göre şanslıymışım.Balık ekmek yerken dinlendim.
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Haliç ağzındaki suyun rengi de ne kadar mavi görünüyor resimde
bir tutkudur balık tutmak..
Balık ekmek yemek tarifsiz bir duygudur orada
Sarayburnu da her daim bereketlidir balıkta..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Hele köprünün eski hali......
Evet eski köprü çok bereketliydi ama alt kattan olta atmak neredeyse imkansızdı, adamlar parsellemişlerdi adeta her yeri. Üst katta da erken giden yer kapardı