Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda sırtı -2-
ALTAYLI yazdı:Arap ne zaman istiyorsan gel ne demek ya. Çok memnun olurum. Sadece şu 10 gün içinde olmasın sonra tamamdır76

zaten bu sıralar istesemde olmaz..nasip olursa inşallah seneye abi..çok gelmek isterim çok...teşekkür ederim nazik teklifin içinWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Yalçınım eline yüreğine sağlık.Ne kadar tatlı anlatmışsın.Ercan abi ve Ertürk'e de ayrı ayrı teşekkürler ve tebrikler.Alkis
Mercanlar çok güzel.Bir dahakine belki torik belki de kılıç olur kim bilebilirki. Maydanozda sırtı serisi güzel oldu.Devamı dileklerimle, afiyet olsun AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
araphüso26 yazdı:hey gözünü sevdiğim bir rapor bu kadarmı güzel olur.. vallahi hayal kurarak okudum..o kılıcı bende kovaladım.aranızdaydımSnifsinf maşallah mercanlarda süper şu kayık maydonazdan gitmeden bi uğrasakmı napsak.. ercan abi ve ertürk bize böyle güzel bir rapor okuma fırsatı verdiğiniz için teşekkürler..resimler canlı gibi çıkmış valla helal olsun saygı ve sevgilerimleAlkisAlkisAlkis

Mersi şekerim ne kadar incesiniz.
Uğra uğra tabii...Maydanoz baş tacı yapsın seni.76RoseSefiom
Bul
ALTAYLI yazdı:Benim kocaman gönül lü kardeşimWinkBu ne güzel anlatım. Ben de kısaca şunu söylemek istiyorum. Senin gibi bir arkadaşımın olması benim için bir kazanç. Hele aileni de tanıdıktan sonra AlkisAlkis Afiyet olsun balığın lafı mı olur gönüller bir olsun. Benim kara kızlarım bir sende 2 Ertürk'te 3ü de balık tutkunuSeerfSen süslenmezsen olmaz ama. Balığa yazık etmeyelim değil miSeerf

Canım abim benim kurban olurum sana.İyiki varsın.RoseBals
Bul
ufuktan26 yazdı:Yalçınım eline yüreğine sağlık.Ne kadar tatlı anlatmışsın.Ercan abi ve Ertürk'e de ayrı ayrı teşekkürler ve tebrikler.Alkis
Mercanlar çok güzel.Bir dahakine belki torik belki de kılıç olur kim bilebilirki. Maydanozda sırtı serisi güzel oldu.Devamı dileklerimle, afiyet olsun AlkisSeerf

Teşekkürler Hocam.Seriye dahil olmak istersen,ağırlamaktan şeref duyarız.76Rose
Bul
Bence bu rapor devam etmeliydi. Daldım gittim...
Ne denir ki, çok güzel anlatmışsın Yalçın abi, tebrik ederim. Sanki ben de ordaydım.
Mercanlar afiyet olsun bu arada.

Ama sen hata yapmışsın, Ercan abi kılıca göz koymuş Gulumse, aklım onda kaldı ...

ADMINE NOT : Biz de fotoğrafları raporun içine koyabilsek ne güzel olurdu...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Yalçın her karenin adım adım hikayesinin anlatıldığı bu güzel rapor için ayrıca tebrik ederim.Zevkle okudum.Maşallah güzel de mercanlar almışsınız bereketli olsun. ''Tepsi''nin daha nice bereketli avlara fon oluşturması dileğimdir..Uzun zamandır böyle bir av fırsatı çıkamamıştı sana.Senin namına ben de sevindim.Alkis Seerf Ercan kaptan da merayı göz kararı tahmin ederek tecrübesini konuşturmuş onu da tebrik ederim.
Bul
cranium yazdı:Bence bu rapor devam etmeliydi. Daldım gittim...
Ne denir ki, çok güzel anlatmışsın Yalçın abi, tebrik ederim. Sanki ben de ordaydım.
Mercanlar afiyet olsun bu arada.

Ama sen hata yapmışsın, Ercan abi kılıca göz koymuş Gulumse, aklım onda kaldı ...

ADMINE NOT : Biz de fotoğrafları raporun içine koyabilsek ne güzel olurdu...

Fazla uzun olunca eylenceside yoksa sıkıcı olur diye düşündüm Serkancım.İyi dileklerin için teşekkürler.Ercan abim o kılıcı nasıl olsa bulur.Seri devam edecekya inşallah.
Fotoları raporun içine koymak için bir özellik gerekmiyor Serkancım.İstersen sende yapabilirsin.Alkis
Bul
Lakerda yazdı:Yalçın her karenin adım adım hikayesinin anlatıldığı bu güzel rapor için ayrıca tebrik ederim.Zevkle okudum.Maşallah güzel de mercanlar almışsınız bereketli olsun. ''Tepsi''nin daha nice bereketli avlara fon oluşturması dileğimdir..Uzun zamandır böyle bir av fırsatı çıkamamıştı sana.Senin namına ben de sevindim.Alkis Seerf Ercan kaptan da merayı göz kararı tahmin ederek tecrübesini konuşturmuş onu da tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim Mehmet abicim.Sitemizden öğrendik bu tür değişiklikleri.İnsanın içinden geliyor,yaşadığı güzellikleri güzel insanlarla en güzel şekilde paylaşmak.Bu duygular sizlerin sayesinde yeşerdi içimizde.Allah bozmasın bu beraberliği bu dostluğu.Var olun.SefiomHelal

Gerçektende tam mercanların üstüne oturttu bizi Ercan abim ama o kılıç yokmu bütün işleri bozdu.Ama intikam var bir sonraki seferde.
Bul
yycolak yazdı:Fazla uzun olunca eylenceside yoksa sıkıcı olur diye düşündüm Serkancım.İyi dileklerin için teşekkürler.Ercan abim o kılıcı nasıl olsa bulur.Seri devam edecekya inşallah.
Fotoları raporun içine koymak için bir özellik gerekmiyor Serkancım.İstersen sende yapabilirsin.Alkis

Tek rapor içinde fotoğraflar hep sonda yer alıyor, onu kastetmiştim Yalçın abi.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,642 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,883 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,699 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,715 01-12-2012, 12:11
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,323 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,993 16-05-2012, 08:45
  maydanozda -4- yycolak 90 7,523 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,402 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,718 26-04-2011, 21:10