Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ooohh Yalçın kardeşim bu ne güzel anlatımdır böyle. Edebiyatı sevmek, insanı sevmek, doğayı sevmek bunlar hep iç içe, iste sen de buna ispatsın koca yürekli kardeşim. Doğrusu niyet balık avlamaktan çok, taşlarımdan kurtulmaktı ama hareket yok. Bu arada oğlum akşam aradığında, BABACIM SENİ SEVEN TAŞ ta OLSA SENDEN AYRILMAK İSTEMİYOR

demezmi. Harika bir gündü yeri yakaladığımız için çok sevinçliyim hatta biraz daha kurcalayıp hep babaçkoları yakalamamız lazım. Çipuralara da az kaldı az sabır
araphüso26 yazdı:maydanozuda çözdünüz bundan sonra balık garanti.taşlar dökülmedi ama kurtlar dökülmüş.rabbım muhabbetten ayırmasın tekrar geçmiş olsun ercan ağabey
mercanların hele iki adedi takoz gibi maşallah 
tek olan balık uskumru değilmi yalçın abi?
Arap günün sözü
TAŞLAR DÖKÜLMEDİ ama
KURTLAR DÖKÜLMÜŞ Tek balık uskumru hem de tam kalem. Ertürk'te 2 güzel kızına afiyetle ikram edicek

Seni de bekliyoruz unutma
murki yazdı:Ercan abime geçmiş olsun dileklerimle, ekibinizi tebrik ederiz, bulduğunuz yere işaret koysaydın abicim, ha bide hani mercan resimleri, yoksa çokmu aceleci davranıyorum.
Murat bu kez bir işaret koydum ki emin olun navigosyon gibi. HEDEFE VARDINIZ

Teşekkürler abicim
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
cranium yazdı:İlk önce sağlık, umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun Ercan abi.
Çok güzel mercanlar, insanın keyfini yerine getiriyor, pembe pembe.
Yalçın abi senin bu gülüşünü çok az görüyoruz, umarım daha çok görürüz.
Ertürk abinin de mercanı harikaymış.
Serinin devam etmesi dileklerimle...
Serkan çok teşekkürler abicim. Tabii ki öncelikle sağlık. Benim de bugün ava çıkma sebebim taştan kurtulmak içindi. Balıkların önündeki fotoya bakınca ne kadar çok hırpalandığım belli oluyor renk menk kalmamış. Amma bugün benim için çok keyifliydi. Akşam bu güzel günün üstüne uzun zamandır olmadığı kadar güzel süslendim

Balık az ama keyif çoktu
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Maydanozun kralları, maydanozun kırmızılarını toplamış

süper ekip yine iş başında

harikasınız

vs.vs.vs.
Bir çok güzel lafı hak ediyorsunuz eliniz emeğiniz dert görmesin

afiyetle.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
maydanoz mu tere mi dere otumumu ne şekerimm çok güzel yerdesin çok özel kşilerle berabersin avınız güzel olmuş

işallah hakkı verilmiştir kırmızıların
ercan abi bana üğrasın bir hafta misafirim olsun ızdırabına son vereyim

ercan abim geçmiş olsun understand
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 609
Konuları: 40
Kaptan afiyet bal şeker olsun... Bizde seni çook seviyoruzzz. Mis gibi bir sabah olmuş. Şimdi maydanozda olmak vardı oltasını satiim
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
hey masallah

.
.Maydanoz team..[B][COLOR="Black"]yine is basinda..[/COLOR][/B]

ozlemistik beyler sizlerin avlarinizi..

Ercan abi,sana 2 defa masallah..rahatsizliga ragmen baliktasin yani

kirmizilar super...afiyet olsun beyler

daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret