15-02-2012, 09:34
şekerim ne güzel yazmışsın.balığında harika.sende fena sayılmazsın.bir dahakine giderken haber ver seni bekleyeyim,çok üzüldüm.
öptüm canım.

tahsinmersin.2012sevgililer gününde sevgilim
|
15-02-2012, 09:34
şekerim ne güzel yazmışsın.balığında harika.sende fena sayılmazsın.bir dahakine giderken haber ver seni bekleyeyim,çok üzüldüm.
![]() ![]() ![]()
15-02-2012, 10:54
sevgilin bu günde seni unutmamış İsmail
![]() ![]()
Bornova - izmir
15-02-2012, 15:20
Tahsinim hayranım senin balıkçılığına levrekde süper anlatımda süper afiyet olsun..
![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
15-02-2012, 20:15
![]() ![]() ![]() anladığım kadarıyla yılan balığı deyince herhalde mığrileri kastediyorsun , yoksa yanlışmıyım ![]()
15-02-2012, 20:18
gece yarısı tek başına helal be abi,bende serkan gibi hayranlarındanım
![]()
15-02-2012, 21:07
Tahsincim bizi gaza getiriyon buralarda vallahi.Tebrikler kardeşim.Harika avlar yapıyorsun.
![]() ![]() ![]() Kafayı bozup geleceğim oraya bak ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
15-02-2012, 23:26
yycolak yazdı:şekerim ne güzel yazmışsın.balığında harika.sende fena sayılmazsın.bir dahakine giderken haber ver seni bekleyeyim,çok üzüldüm. A benim okunmuş,üflenmiş şekerim; gelirken değilde,dönerken haber verdim ama uyuduğundan bu tek parça nasibini kaçırdın. ![]() Ayrıca senin üzülmene hiç dayanamam.seni seviyooom. ![]()
15-02-2012, 23:29
orhanekmekci yazdı:sevgilin bu günde seni unutmamış İsmailOrhan baba ellerinden öperim. pek gözükmüyon. ![]() Uzun_ahmet yazdı:Tahsinim hayranım senin balıkçılığına levrekde süper anlatımda süper afiyet olsun.. Eyvallah Uzunum.teşekkür ederim. ![]()
15-02-2012, 23:32
yiğidim yapmışsın yine sovunu tek olsada boş olmamış balıktan buse de almışsın bu işi bende severim.
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
15-02-2012, 23:35
mariner8 yazdı:Geçmiş olsun Ahmet abi. abi gerçek yılan balığından bahsediyorum(yeşil).mığrı olsa o kadar uğraşmam misinayı kesip atarım.yada sudan kesince silkeleyip koparttırırım.yılan balığına saygım,bulundukları yerlerden onbinlerce km.yol katedip tekrar aynı yere gelmeleri ![]() (dereağzına yakın avlanmıştım.) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|