Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android Tablet Kullananlar
ben tableti sadece resim yüklemek için istiyorum bu nedenle 300 tl lik bu cihaz benim işimi görecek gibi görünüyor,yaptıgımız işlerin resimlerini müşterinin evinde laptopla göstermek zor oluyor bana 500-1000 arası resimi yükleyip en az 1 saat bataryası yetsin yeter.
Bul
xfisher yazdı:Fena değil ancak..
Kısa bir inceleme ve karşılaştırma yapacak olursak;
Samsung'u kesinlikle tavsiye ederim.. noname cihazlar (büyük markalar haricindeki cihazlara benim verdiğim isim) sorun çıkardığında karşınızda şikayetinizi dinleyen ve çözüm bulan bir muhatap bulabilecek misiniz, bu önemli.. 7" ekran yeterli olacak mı bu da önemli (ben önce 7" aldım kafi gelmedi 8.9" ile değiştirdim).. Ram 512 yazıyor bence yetersiz, Samsun Tab'da 1 GB ram kullanılmış (bu bile zaman zaman yeterli olamayabiliyor).. dahili depolama alanı 4GB bence çok yetersiz, gerçi micro SD ile arttırılabiliyor ancak bence böyle bir cihazın dahili hafızası en az 12 GB olmalı.. ekran çözünürlüğü de Samsung Tab'a göre oldukça düşük.. bataryası 6 saat gidiyormuş Samsung Tab'ın bataryası sürekli kullanımla 11 saat gidiyor (normal bir kullanımla 2-3 gün gidiyor, sürekli kullanımla mesela ardarda 2 saatlik 5 film izlenebiliyor).. Android 2.3 gingerbread versiyonu yüklü olduğu yazıyor (web sitesinde) bu aslında telefonlar içindir, google'ın tabletler için çıkardığı android versiyonu 3.0-3.2 arası (Honeycomb)versiyonlardır, Samsung'un tüm yeni modellerinde (P7300-P7500 vs) honeycomb (3.1) yüklüdür..
Tüm bunlar bir tarafa, 300 TL'lik satış fiyatıyla inanılmaz cazip olduğunu söyleyebilirim.. ben bu tür cihazları üst düzeyde ve limitlerini zorlayarak kullandığım için bana hitab etmez ama normal bir kullanım için iyi görünüyor Seerf

Berkan söylediklerinde haklısın fakat samsung ile arasında 950 TL fark var. Aslında hep şunu hatırlatırlar "Ben kötü ürün alacak kadar zengin değilim - Ucuz etin yahnisi yavan olur" fakat gel görki 950 TL az bir fark değil.

Mobee S1200 için ICS 4.0.3 güncellemesi çıktı. Aslında yapacağım işler için 512 Ram yeterli fakat gönül 1 GB olsun isterdi.

Pili samsung kadar dayanıklı değil. Aslında hiç birşeyi samsung ile kıyaslanamaz Samsung tabiki 5 basar. Ne yaparsın işte ucuz yollu arıyoruz Alkis
Bul
Cihaz kötü değil, yanlış anlamayın, hatta 9mm incelik de gayet iyi ve şık. Belirttiğim gibi orta halli bir kullanım için yeterli, fiyat/performans olarak bakarsanız (ya da fiyat/fayda) alınabilir bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Şimdiden hayırlı olsun diyelim Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Oktay abi bizim arkadaşlar çinden bir site aracılığıyla çok uygun fiyata getiriyorlar ve satıyorlar ama garanti yok ben hiç görmedim ama iyi diyorlar sende bu sitelerden getirebilirsin bilgin olsun
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
lionast yazdı:Oktay abi bizim arkadaşlar çinden bir site aracılığıyla çok uygun fiyata getiriyorlar ve satıyorlar ama garanti yok ben hiç görmedim ama iyi diyorlar sende bu sitelerden getirebilirsin bilgin olsun

Bu bahsettiğim cihazın aynısı "LY-F1" diye geçer. Pandawill'de 99.99$ adrese teslim fakat dediğin gibi garantisi yok Mobee'nin en azından Türkiye'de kötüde olsa bir muhattabı var.

LY-F1 Lite Tablet PC 7 Inch Android 2.3 New 1.2GHz CPU 4GB 2160P HDMI Black
Bul
[quote=Lapsetur]Bu bahsettiğim cihazın aynısı "LY-F1" diye geçer. Pandawill'de 99.99$ adrese teslim fakat dediğin gibi garantisi yok Mobee'nin en azından Türkiye'de kötüde olsa bir muhattabı var.

LY-F1 Lite Tablet PC 7 Inch Android 2.3 New 1.2GHz CPU 4GB 2160P HDMI Black[/QUOT

Oktay abi sen araştırmanı yapmışssın inşallah en iyisi senin olur
Bul
ben hiç bu sitelerden alışveriş yapmadım bu siteler güvenilir sitelermi ve şipariş kaç günde geliyor devlet vergi alıyormu bu alışverişten
Bul
lionast yazdı:ben hiç bu sitelerden alışveriş yapmadım bu siteler güvenilir sitelermi ve şipariş kaç günde geliyor devlet vergi alıyormu bu alışverişten

Fatralı olarak 150$'a kadar getirtebilirsin. 150$ aştığı an Gümrük beyannamesi doldurup vergilerini ödemek zorundasın.

Valla Çin'lidir bunlar ne yapacakları belli olmaz. Onun için en güzeli biraz fazla öde garantili iş yap
Bul
Lapsetur yazdı:Fatralı olarak 150$'a kadar getirtebilirsin. 150$ aştığı an Gümrük beyannamesi doldurup vergilerini ödemek zorundasın.

Valla Çin'lidir bunlar ne yapacakları belli olmaz. Onun için en güzeli biraz fazla öde garantili iş yap

Teşekkürler Oktay abi
Bul
Bir duyduğum kadarıyla adamlar "Kaplumbağa" kargo ile gönderiyorlarmış 1 ayda ancak geliyormuş Happy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bilgisayar kullananlar ALTAYLI 15 2,432 30-03-2012, 19:16
Son Yorum: hus213

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi