16-09-2012, 16:54
Furkan tebrikler derya kuzulari harika gorunuyor, afiyet olsun

[SIGPIC][/SIGPIC]
Boğaziçi'nin palamutları 15.09.2012
|
16-09-2012, 16:54
Furkan tebrikler derya kuzulari harika gorunuyor, afiyet olsun
![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
16-09-2012, 18:36
tebrik ederim afiyetle yersin İnşallah
![]() haftaya pazar benimde boğaza palamuta gitme niyetim var. bu sene tutacam palamutu hissediyorum ![]()
16-09-2012, 20:21
ALTAYLI yazdı:Furkan tebrikler abicim oldukça keyifli olmuş. Afiyetle teşekkür ederim ![]() Bahadır Sarıca yazdı:Furkan'nın dönüşü Bahadır Ağabey sağol Senin kofanalarda fenalarda hani ![]() Rastgele.
16-09-2012, 20:23
makineci yazdı:Furkan tebrikler derya kuzulari harika gorunuyor, afiyet olsun Sağolun teşekkürler. caner1405 yazdı:tebrik ederim afiyetle yersin İnşallah Afiyetle yendi ![]() Eğer gidecekseniz elinizi çabuk tutun palamut akıp gidebilir günü gününü tutmuyor. Rastgele..
16-09-2012, 20:36
masallah guzel baliklar almissiniz afiyet olsun
![]() ![]() Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
16-09-2012, 20:52
FuRkAn * yazdı:Bizim komşularda var diyorda yem sıkıntısı çözüldümü bilmiyorum zargana yoktu geçen haftalar. Rastgele reis., hafta içi hergün 2 şer 3 er almışlar,çarşamba günü 6-7 şer almışlar,balıkların boyu iyiymiş,arada 1 levrek tutan olmuş oda büyükmüş,bir komşumda sağlam bir levreği sizin taraftan birinin tekneyi üzerine sürmesi sonucu kaçırmış ![]() zargana bol,fenerin hemen aşağısında bol miktarda zargana var ama hava bugün fena patlaktı,gece sabaha kadar yağmur vardı sabah erken çıkmadım,09:00 gibi gittim kimsede balık yoktu,dolaş dolaş hava bir patladı kenara zor attım kendimi. hafta içi iyi hava yakalarsam gece gidip sabah suyuna dolaşıp öğlen işe dönerim artık. fener bu sene hiç balık vermedi furkan,birtek gece aldıgım 3 kg üstü kalkan var,şimdi başladı artık tutarız inşallah.birde acaip büyü boy kırlangıç var,hemen hemen herkes tutuyor,fenerde yüzen kayaların yeni çiftlik tarafında. ![]()
16-09-2012, 21:02
avlarini ozlemistik Furkan..
![]() palamutlu bir baslangic yaptin..hemde guzel boy palamutlar .. ![]() afiyetle ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
16-09-2012, 21:23
güzel bir av olmuş ve balıklar şahane
16-09-2012, 23:10
takımların gitsede bunca eziyetlere rağman sonuç güzel.palamutlar harika.
ellerine sağlık, ![]() ![]()
17-09-2012, 00:07
LeVrEkCi yazdı:hafta içi hergün 2 şer 3 er almışlar,çarşamba günü 6-7 şer almışlar,balıkların boyu iyiymiş,arada 1 levrek tutan olmuş oda büyükmüş,bir komşumda sağlam bir levreği sizin taraftan birinin tekneyi üzerine sürmesi sonucu kaçırmış Senin mera sürprizli nihat abi takılmak gerek ama rüzgarı direk alıyor aptal ediyor adamı dalgalar inşallah güzel balıklar alırsın rastgele. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|