Yorumları: 67
Konuları: 5
Salih Reis yazdı:Güle güle kullan çok güzeller.
Bir arkadaşım tavsiye etti rapala hj - GTR 6 cm.
Adana civarında süper iş yapıyormuş.
zar zor 1 tane bulmuştum ben sinarit yakaladım ama daha sonra denize hediye ettim malesef ve izmir civarında bulamıyorum 
strike pro 9 cm 302 kodlu ile bizim oralarda levre yakaladım tavsiye ederim.
ilk resimdekiler tatlı su için olabilir çok bir bilgim yok onun yerine raglou 10 - 12 cm beyaz, zargana yada simli olanları tavsiye ederim.

Salih Abi Teşekkür Ederim, önerilerini dikkata alacağım raglou çeşitlerinden alacağım
diğer silikonları alışveriş yaptığım arkadaş sağolsun zorla hediye etti sebebi ise ben tatlı su avclığı yapmıyorum beni zorla turnaya göndermeye çalışıyor torbaya attı ve şunlarlada boş vaktinde turnaya git dedi sanırım alttaki küçük siyah beyaz olan levrektede iş yapacak gibi duruyor bakalım hayırlısı sizede rastgelsin
Torik Orhanbaba yazdı:Güle güle kullan Mert kardeşim, Yozuriler sırtıda iş yapar, diğerleri için bir şey söyleyemeyeceğim, haydi rast gele, sevgiler hoşça kal.

Teşekkür Ederim Orhan Amca sırtı için 13cm çok güzel bir yozuri sipariş verdim seninle deniyeceğiz onu inşallah
bucalıfikret yazdı:mert iyi avlarda kullanma nasip olsun rast gele.
Fikret Abi Teşekkür Ederim, sanada rastgelsin abi
Yorumları: 609
Konuları: 40
Bol raporlara vesile olur inşallah
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bol ve kocaman balıklı avlarda kullanırsın inşallah.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Kullandığım rapalaların bir çoğu Yazuri'dir ve çok memnunum. Sana da bol ve keyifli avlar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hapsi işyapar sahteler,özellikle sağ üst resimdeki kırmızı başlı olan benim favori rapalamdır.hayırlı olsun.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Gönlündeki balıkları tutman dileğimle Mert,bol şanslar.Rasgele.
Bornova - izmir
maxtar yazdı:Bol raporlara vesile olur inşallah 
Teşekkür ederim Metin abi av esnasında resim çekemesemde ilk raporum için çekeceğim
yycolak yazdı:bol ve kocaman balıklı avlarda kullanırsın inşallah.
Teşekkür ederim Yalçın Abi, rastgelsin