18-02-2013, 02:03
Koray çok güzel tarif etmişsin fakat bu levrekler nerde senle bi spin avı yapalım bucalı abim kesin gelir
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
İZMİR'de Kalamar Avı Merası
|
18-02-2013, 02:03
Koray çok güzel tarif etmişsin fakat bu levrekler nerde senle bi spin avı yapalım bucalı abim kesin gelir
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
18-02-2013, 11:04
fish or die yazdı:koray teşekkürler bilgilendirme için , su üstümü ortadan mı yapıyorsun at çeki ? bu konuda biraz detay yazarsan sevinirim. benimde kullandığım dtd pembe ve kırmızı birde barbun renginde olanı verimli. evet barbun rengi en çok iş yapanlardan ama ben onu taktırdım malesef onu deneme fırsatım olmadı merada dipten alıyor. kurşunu taktıktan sonra 50 cm yukarıdan köstek bağlantısı yapıyoruz ve kösteğinde uzunluğu 45 cm olsun kurşun maketin iğnelerine değicek şekilde çok yavas cekilmelidir hava durumuna bağlıdır kurşun ağırlığı ortalama 30 gr olmalıdır bu sekılde verim aldım ayrıca yeni aldığım haberdede kordonda gunduz olmak üzere kalamar yakalamaya başlamışlar arkadaşlara duyrulur.
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
18-02-2013, 11:07
Mufi yazdı:Yani , izmirden giderken 1. liman ile kavşak arası .. ama kavşaga 150 m .. diyosun dalga çok fazla olmamalı hava yağmurlu ve bulutlu olsada yapıyor fakat güneşte daha fazla almıştım küçük kayaların hizasında atın kalamarlar artık kayalık bölgelerde geziniyor ayrıca unuttum kurşun kösteği çok ince misina olsun takıldığında maketi kurtarabilelim kendi misinamızda en az 4o'lık olsn iyii avlar
18-02-2013, 11:10
Cihan Deniz yazdı:Koray çok güzel tarif etmişsin fakat bu levrekler nerde senle bi spin avı yapalım bucalı abim kesin gelir levreğin merasınıbütün kış boyunca aradım ve buldum levrek var alıyor yemi ama daha levrek tam baslamadı yakında daha çok verim alabılıcez insll
18-02-2013, 11:35
SpinAvcısı yazdı:evet barbun rengi en çok iş yapanlardan ama ben onu taktırdım malesef onu deneme fırsatım olmadı merada dipten alıyor. kurşunu taktıktan sonra 50 cm yukarıdan köstek bağlantısı yapıyoruz ve kösteğinde uzunluğu 45 cm olsun kurşun maketin iğnelerine değicek şekilde çok yavas cekilmelidir hava durumuna bağlıdır kurşun ağırlığı ortalama 30 gr olmalıdır bu sekılde verim aldım ayrıca yeni aldığım haberdede kordonda gunduz olmak üzere kalamar yakalamaya başlamışlar arkadaşlara duyrulur. koray teşekkürler bilgilendirme için , takımın fotoğrafını da koyabilirsen iyi olur bu aralar düşünüyorum gitmeyi ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
18-02-2013, 12:00
rica ederim sübye takımı işte basit sistem cm hesabı yapmana gerekyok kalamar basit balıktır butun sahil mantar dısında byle avlanıyor nerredeyse şimdi mühimmatlar arabada ve yogunum braz nasıl atarsan at dipten gelsin yeter
![]()
18-02-2013, 12:03
SpinAvcısı yazdı:rica ederim sübye takımı işte basit sistem cm hesabı yapmana gerekyok kalamar basit balıktır butun sahil mantar dısında byle avlanıyor nerredeyse şimdi mühimmatlar arabada ve yogunum braz nasıl atarsan at dipten gelsin yeter maksadım zokaları kaptırmamak ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
18-02-2013, 12:08
fish or die yazdı:maksadım zokaları kaptırmamak eaehaheha tamam bastan soylesene abi ![]() ![]()
18-02-2013, 12:15
SpinAvcısı yazdı: sondan söyledim işte napalım ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İzmir At-Çek Mera Bilgisi... | Mavi Balık | 1 | 1,810 |
19-07-2015, 19:37 Son Yorum: yalova tatar |
|
İzmir Kalamar | hakan3506 | 12 | 3,875 |
03-02-2015, 16:45 Son Yorum: hakan3506 |