Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Cahit abi kutlarım. Hem balıklar için. Hemde kızının nısanı ıcın. Allah mutlulugunuzu daım etsın.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 249
Konuları: 12
abi av güzel olmuş ama
en güzeli
aile kurmaya adım atmış olan kardeşimize bir ömür boyu saglık huzur ve mutluluklar dilerim ALLAH tamamına erdirsin

Yorumları: 1,808
Konuları: 99
27-10-2013, 07:51
(Son Düzenleme: 27-10-2013, 07:55, Düzenleyen: Cahit Acun.)
LeVrEkCi yazdı:hey maşallah cahit abime,abi büyüksün ne diyeyim.kızının düğününü ve torunları sevdiğin günleride kutlamak nasip olsun inşallah.afiyet olsun.kovan lüferle dolsun.rastgele 
Kardeşim,teşekkürler ediyorum.Güzel dileklerinin çok çok fazlasını rabbim sana versin. Lüfer avlarını heyecanla bekliyorum.Kendine iyi bak.
YaKaMoZ yazdı:O yuzundeki mutlulugu allah hi bir zaman eksik etmesin rastgele abim
KIZINIZADA allah bir omur boyu mutluluklar versin...
Benim ve kızım için güzel dileklerinin kat be kat fazlasını rabbim sana versin.Allah'ım seni çok mutlu etsin.
nihatkr yazdı:Cahit abi kutlarım. Hem balıklar için. Hemde kızının nısanı ıcın. Allah mutlulugunuzu daım etsın.
Teşekkürler ediyorum,Nihat.Sağ ol.Kızım için güzel dileklerine ayrıca teşekkürler.Yuvan huzur ve mutluluklarla dolsun.Livarında Lüfer'ler,Kofana'lar eksik olmasın.
muratkahraman yazdı:abi av güzel olmuş ama
en güzeli
aile kurmaya adım atmış olan kardeşimize bir ömür boyu saglık huzur ve mutluluklar dilerim ALLAH tamamına erdirsin 

Teşekkürler eediyorum güzel dileklerin için sevgili Murat.Sağ ol.Bende sana sağlık mutluluk ve huzur diliyorum.Sevgilerimi gönderiyorum.