Yorumları: 108
Konuları: 10
LeVrEkCi yazdı:utku makineya sarılan misina konusunda bende bilgisizim,ben tekneden el oltası kullanıyorum kamışlarıda spin kamış kullandıgım için ip sarıyorum.sitede bi yardım konusu açarsan arkadaşlar yardımcı olacaklardır ama bildiğim kadarıyla ince sağlam bir misina sarıp ucuna 3-4 metrelik şok misina bağlıyorlar uzağa atışlar için.
genelde surf makinamda ben 0.30 kullanıyorum.
Tamamdır ustam teşekkür ederim cevabın için.
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...
Cezaevi Sivil Memuru
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Utku ellerine sağlık ,aldığın izne değmiş.allah yüzüne bakmışta boş dönmemişsin şükürler olsun.
daha güzel avlar dileğimle ellerine sağlık.
tahsinmersin yazdı:Utku ellerine sağlık ,aldığın izne değmiş.allah yüzüne bakmışta boş dönmemişsin şükürler olsun.
daha güzel avlar dileğimle ellerine sağlık.
Aynen Tahsin ustam aldığım izine değdi gerçekten. Çok şükür gittiğime de değdi yani

İnşallah güzel raporlar gelecek ustam. Allah'a emanet olun.
Cezaevi Sivil Memuru
Yorumları: 560
Konuları: 19
28-10-2016, 00:38
(Son Düzenleme: 28-10-2016, 00:55, Düzenleyen: HK-18.)
Utku öncelikle tebrikler.
Biz amatör balıkcılar bu işi et için değil zevk için yapmaktayız.hiç bir zaman önce kendini sonra etrafındakileri tehlikeye atacak hareketlerde bulunmamalıyız.göletde birgün balık kamışı aldı gitti.yüzme bildiğim halde girmedim.yanımdaki arkadaşlardan birisi" ben girer alırsam sana vermem benim olur" dedi.hemen çantamı açıp"istediğin kamışı ve makinayı alabilirsin helal olsun ama suya girme" dedim.şaşırdı neden sorusunu sordu."gidenin olsun olsun da 100 lira değerinde olduğunu onun hayatının 100 milyonlardan daha değerli olduğunu" söylediğimde bana teşekkür etti.bir saat sonra kamışı yakaladık sudan balıkla birlikte başka bir olta yardımı ile çıkarttık.
izin meselesine gelince:eve güven verdikten sonra balığa gitmemen için bir sebeb kalmayacaktır.fırtınalı havada kıyıya fazla yaklaşmadığını,yağmurlu havada yıldırımdan korunma yöntemlerini evdekilere anlatırsan ve bunları yaptığını ispatlarsan izin problem olmaz.birde bizim gibi yaşlandığında "aman evde her işime karışmasında balığa gitsin " diyerek açık izin kağıdı verirler.
Sazan ve yayın avında Misina :remixon/.pelican 0,30 035 bobin misina kullanmaktayım.15 kğ a kadar ağırlığa dayanmakta.(üstünde yazan çekere bakmamaktayım.düğüme mukavemeti ve yumuşaklık önemli bence )
Rastgele.
İğneniz keskin Avlarınız bereketli olsun.
HK-18 yazdı:Utku öncelikle tebrikler.
Biz amatör balıkcılar bu işi et için değil zevk için yapmaktayız.hiç bir zaman önce kendini sonra etrafındakileri tehlikeye atacak hareketlerde bulunmamalıyız.göletde birgün balık kamışı aldı gitti.yüzme bildiğim halde girmedim.yanımdaki arkadaşlardan birisi" ben girer alırsam sana vermem benim olur" dedi.hemen çantamı açıp"istediğin kamışı ve makinayı alabilirsin helal olsun ama suya girme" dedim.şaşırdı neden sorusunu sordu."gidenin olsun olsun da 100 lira değerinde olduğunu onun hayatının 100 milyonlardan daha değerli olduğunu" söylediğimde bana teşekkür etti.bir saat sonra kamışı yakaladık sudan balıkla birlikte başka bir olta yardımı ile çıkarttık.
izin meselesine gelince:eve güven verdikten sonra balığa gitmemen için bir sebeb kalmayacaktır.fırtınalı havada kıyıya fazla yaklaşmadığını,yağmurlu havada yıldırımdan korunma yöntemlerini evdekilere anlatırsan ve bunları yaptığını ispatlarsan izin problem olmaz.birde bizim gibi yaşlandığında "aman evde her işime karışmasında balığa gitsin " diyerek açık izin kağıdı verirler.
Sazan ve yayın avında Misina :remixon/.pelican 0,30 035 bobin misina kullanmaktayım.15 kğ a kadar ağırlığa dayanmakta.(üstünde yazan çekere bakmamaktayım.düğüme mukavemeti ve yumuşaklık önemli bence )
Rastgele.
Hayrettin abim öncelikle ellerinden öperim. Bilgilerin içinde teşekkür ederim. Tabii biz amatör balıkçılar olarak zevk için yapıyoruz bu işi.. Güven meselesine gelincede güven konusunda bir sıkıntı yokta. Yorumlarda da bahsettiğim gibi üzücü olayların yaşanmaması adına izin vermekten çekiniyor. Oysa ki yağmur yağsın, fırtına olsun evimden dışarı çıkmam abi. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Misina konusuna gelincede inceleyeceğim abi onuda. Allah'a Emanet ol..
Cezaevi Sivil Memuru
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
bereketli olsun
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:bereketli olsun
Sağolasın Erden ustam
Cezaevi Sivil Memuru
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
eline sağlık utkucum.balıklar harika.ama izin konusu hep problem.özellikle hayatın baharında olanlara.en iyi öneri hanım kızımızada balıkcılığı sevdirmen.birlikte gitmeniz en güzeli.o zaman sorun kalmaz.ama onunda bir derdi var benim gibi olursan hep seninle gelmek ister.ahanda o zaman yandın işte.kafa dinlemeler hayal olur......
yycolak yazdı:eline sağlık utkucum.balıklar harika.ama izin konusu hep problem.özellikle hayatın baharında olanlara.en iyi öneri hanım kızımızada balıkcılığı sevdirmen.birlikte gitmeniz en güzeli.o zaman sorun kalmaz.ama onunda bir derdi var benim gibi olursan hep seninle gelmek ister.ahanda o zaman yandın işte.kafa dinlemeler hayal olur......
Öncelikle teşekkür ederim yalçın abi
Gündüz havaların iyi olduğu zamanlar eşimle birlikte gidiyorum. Benim akşam gitmeme pek gönlü razı olmuyor. Bundan 2 hafta at-çek çapari ile 3 tane istavrit tuttu zaten balık aşkı doğdu

Kafa dinlemelere gelincede ona da yapacak birşey yok
Cezaevi Sivil Memuru
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Maşallah güzel av olmuş, bereketli ve afiyet olsun.
Misina konusunda trabucco misinaları önerebilirim.
Sazanları özledim...