Yorumları: 1,564
Konuları: 32
bahri ozmen yazdı:400 dolara satiliktir ozellikleri sokak kedisi
arzu eden varsa tlf beklerim
Bahri,sen bana 200 dolar yolla ben sana iki kedi vereyim,üçüncüde benden eşantiyon olsun.Hadiiiiiiiiiii,iki tane alana bi tane bedavaaaaaaaaaaaaaaaa...
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
eee boşa dememişler kedi 9 canlıdır diye o kadar cana bu kadar para hiç bi şeyyy yav.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bu hafta işim gereği Kahraman Maraş'a gittim. Her yerde yapılan anons ne idi biliyormusunuz. Nufus sayımı. Artık başka söze gerek yok.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
RaPaLaCı yazdı:bahri ozmen yazdı:400 dolara satiliktir ozellikleri sokak kedisi
arzu eden varsa tlf beklerim
Bahri,sen bana 200 dolar yolla ben sana iki kedi vereyim,üçüncüde benden eşantiyon olsun.Hadiiiiiiiiiii,iki tane alana bi tane bedavaaaaaaaaaaaaaaaa...
abim anla artik kedisine ....? ama ellen gelen bir sey yok konunkonundur bir kedi icin mahkemeye gitmekte var memlekette gerisini getirmeyiyyim kediye ..................
Yorumları: 1,564
xxl üstad yazdı:Bu hafta işim gereği Kahraman Maraş'a gittim. Her yerde yapılan anons ne idi biliyormusunuz. Nufus sayımı. Artık başka söze gerek yok.
Üstad,insanları neye sayarlar ki,hiç anlamam.Bereketini kaçırıyorlar...
Yorumları: 40
Konuları: 1
bahri hatırlarsan güvercinlerimizi yedi diye bir kediyi haftalarca takip eder sonra gerekeni yapardık

kedilere kaptırdığım güvercinler 400 doları bırak binlerce dolar değerinde
sen bana 200 dolar yolla kediyide yolla ne gerekiyosa ben yaprım
şaka şaka tabii ki onlar çocukluk döneminde kaldı
Yorumları: 1,372
Bahri biliyorsun burada sokaklar kediden geçilmiyor. Düşünsene hepsini kayıt altına almaya kalksalar herhalde Kedi Nüfus Dairesi kurmaları gerekir. Hatta ilgili bir bakanlığa bile ihtiyaç duyulur herhalde. Durum bu kadar vahim yani. Orda adamlar iş çığırından çıkmadan önlem almışlar zamanında. Helal olsun. Ama senin durumuna üzüldüm. Allah kolaylık versin ne diim.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
RaPaLaCı yazdı:xxl üstad yazdı:Bu hafta işim gereği Kahraman Maraş'a gittim. Her yerde yapılan anons ne idi biliyormusunuz. Nufus sayımı. Artık başka söze gerek yok.
Üstad,insanları neye sayarlar ki,hiç anlamam.Bereketini kaçırıyorlar... 
Kaçırmak için değil artırmak için.500.000 ni geçip büyük şehir payı almak gelirleri artırmak. Daha önce mezar taşlarına bile oy kullandırıtorlardı ya babo
Yorumları: 154
Konuları: 23
Sabıkalı ve vukuatlı kedileri almıyoruz.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68