Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta sonu balıksız geçti
ne güzel denize açılmışsın iyotu almışsın bi de balık olsaydı senin için ödül olurdu ama nisana ne kaldı nisanda 1 metrelik levrek resimleri bekliyoruz.
Bul
valla doktor balık tutamadım ama mutlu mesut oldum balık tutarız nasıl olsa önemli olan hava iyot da yeterli bana.
bahri bey o düzenegi sanırım türkiyede bulamam ama kendim bişeyler yapıp deniyecegim teşekkürler ilgine saolasın.
Bul
denize açılıp iyotu almışsın bu seferde balık olmayı versin
Bul
[quote=Levrekci]
valla doktor balık tutamadım ama mutlu mesut oldum balık tutarız nasıl olsa önemli olan hava iyot da yeterli bana.
bahri bey o düzenegi sanırım türkiyede bulamam ama kendim bişeyler yapıp deniyecegim teşekkürler ilgine saolasın.
[/quote bende kendim yapmistim bir daha ugrasmak istemiyom gidip satin alcam bir tane ucuzladi burda, odunun uzerini spray la boyayin uzerine plastik ayna celik civada hepsi bu kadar o kadar buyuk olmasina gerek yok denemenizi oneririm yeterki suda donsun gunesin vurmasiyla inanilmaz parilti cikariyor balik varsa etrafta ille teknenin yanina gelir sahte yemleri kapar ama tekneyi surerken bunu kullanabilirsiniz arkasindada sahte yemlerin yuzmesi gerekli selamlar
Bul
İyi yapmışsın abicim şöyle bir gezmek adama iyi gelir
Balık ise olacak inşallah yaza az kaldı.
Bul
balıksız da olsa denizin tadı bambaşka resimlerden de anlaşılıyor oh miss gibi deniz havası... balığa çıkmanın heyecanı yeter bence..
Bul
bahri ozmen yazdı:[quote=Levrekci]
[/quote bende kendim yapmistim bir daha ugrasmak istemiyom gidip satin alcam bir tane ucuzladi burda, odunun uzerini spray la boyayin uzerine plastik ayna celik civada hepsi bu kadar o kadar buyuk olmasina gerek yok denemenizi oneririm yeterki suda donsun gunesin vurmasiyla inanilmaz parilti cikariyor balik varsa etrafta ille teknenin yanina gelir sahte yemleri kapar  ama tekneyi surerken bunu kullanabilirsiniz arkasindada sahte yemlerin yuzmesi gerekli selamlar
Bahri kardeşim sırtı ile bugüne değin ne balıklar çektim bilemezsin.Ama senin taktiğini hiç kullanmadım.Şunu daha anlaşılır hale getirirmisin. Aynaların yerleştirildiği parça tekneden 6-7 kulaç peki rapala aynalı parçadan mı bırakılaıyor toksa ayrı mı?
Bul
O havayı teneffüs etmek motora yol vermek bile şu sıralar keyif.Allah içine sindirsin. Nisan'a az kaldı inşallah çıkarız.
Bul
levrekci o denizin havasını teneffüs etmek bile kafi. Her zaman balık olmaz ya. İnşallah Nisanda bol levrek alırsında bizimde gözümüz şenlenir resimlere baktıkça. Şansın daim olsun Rastgele.
Bul
Bahri alet(düzenek) çok ilginç. Sayende çok ilginç teknikler öğreniyoruz. Paylaşım için teşekkürler. Rastgele.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatil sonu ilk yayın avcıhakan 11 2,334 31-03-2014, 11:08
Son Yorum: sorunluyum
  hafta sonu nasibimize düşenler avcıhakan 16 3,434 28-03-2014, 03:30
Son Yorum: tahsinmersin
  gerencede hafta sonu çipura partisi ergun 14 3,575 24-03-2009, 23:08
Son Yorum: Albatros-gr
  marmaris selimiyede 1 hafta bucalıfikret 25 3,438 06-01-2008, 11:07
Son Yorum: fotokopici
  ege bu hafta da cömertti efese 20 3,490 17-12-2007, 22:07
Son Yorum: HIDIR
  1/07/2007 hafta sonu avım LeVrEkCi 74 7,904 20-11-2007, 20:12
Son Yorum: LeVrEkCi
  ege bu hafta da bunları verdi efese 22 3,553 07-11-2007, 21:09
Son Yorum: efese
  ege nin bize bu hafta verdikleri efese 10 2,118 22-10-2007, 10:09
Son Yorum: xmtrk
  bu hafta yaptıığm mırmır av resimleri doktor 26 3,815 15-10-2007, 15:48
Son Yorum: onur45
  babam mehmet reis ve  bu hafta aldıgı levrek LeVrEkCi 28 6,710 06-02-2007, 13:53
Son Yorum: balıkayhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi